Kulakçığa F1 demeyi nezaman bırakacaklar acaba
Off bide bana sor. Biz de c4 picasso var tek kavrama şanzımanlı onda da kulakçık var. Geçen annemle konuşuyorum araba çok öne yığılıyor dedim cevabı f1 vites var ondan dedi
Kulakçığa F1 demeyi nezaman bırakacaklar acaba
" Ya tutarsa " [emoji16]
Cüneyt Çakır yine eyyama bağladı. Hem ofsayttan golü verdi hem de Beşiktaş'ın penaltısını yedi.
Not : GS
Buna gidip bakan varsa herşey müstehak. Şerefsiz ev sahibine bak sen...
Kandıra yolu sakattır , denizi güzeldirÇok anılarim var Kocaeli ve Kandıra'da ben de unutamiyorum
Bir e46 m3 degil diyenlerdensin galibaBen direk hoşlanmamayı tercih ediyorum artık.
Bütün yazdıkları nekadar seviyesiz olduğunu gösteriyor, ama ayak sesi duymak istemiyorum ne demek!! Ben yazın işten gece 12 -1gibi dönüyorum eve ne yapıcaz!! 1500liralık kiraya 750lira park parasi... Yok artık
https://goo.gl/images/fN3HnaBiraz muhabbet biraz romantik ortam , Istanbuldaysan kız kulesi harikadır. üstüne etkileyici bir sürpriz bizlerdende sana şans dilemek düşer
Çok kaza altlatmisligimiz var üni servisi ile Denizine kaç senedir gitmedim hala güzelse bozulmamissa gidilir ttekrardanKandıra yolu sakattır , denizi güzeldir
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yazlari kefken , Cebeci , Kumcağız civarindan bogulma haberi çok duyuyoruz ama rüzgar almayan Kerpe , Tuzagzi plajları güzel .Çok kaza altlatmisligimiz var üni servisi ile Denizine kaç senedir gitmedim hala güzelse bozulmamissa gidilir ttekrardan
Şu fotoşoku bir ben öğrenemedim.Can sıkıntısından kaplama işine girdik
Ekli dosyayı görüntüle 11647
Bende bilmiyomŞu fotoşoku bir ben öğrenemedim.
Şu fotoşoku bir ben öğrenemedim.