Geyik Başlığı 4

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cussler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
merhaba otopark ailesi. sizin bir konuda fikirlerinize ihtiyacim var. yarin kurumsal bi sirkette mulakatim olcak ama dislerime kaplama yapilacagi icin on dislerim kesildi 2-3 haftada anca kaplamalar takilcak. bu durum mulakatta belirticem ama bi problem olur mu? mulakatta elenirsem ayni pozisyona bi daha mulakata cagirmiyorlar. acaba dişlerimi yaptirinca bi daha basvursam mi diye dusunuyorum. Görüşlerinizi bekliyorum kafam çok karışık

merhaba otopark ailesi. sizin bir konuda fikirlerinize ihtiyacim var. yarin kurumsal bi sirkette mulakatim olcak ama dislerime kaplama yapilacagi icin on dislerim kesildi 2-3 haftada anca kaplamalar takilcak. bu durum mulakatta belirticem ama bi problem olur mu? mulakatta elenirsem ayni pozisyona bi daha mulakata cagirmiyorlar. acaba dişlerimi yaptirinca bi daha basvursam mi diye dusunuyorum. Görüşlerinizi bekliyorum kafam çok karışık

Yapacağın iş diksiyon ile alakası varsa belki prüz yaratabilirler.

Her yeni gelen kişinin bize benzemesini beklersek, maalesef başarısız oluruz.

Herkesin bir yazım ve üslup tarzı var. Dün gece yazılan araç sahibine hakarettir veya değildir onu tartışmayacağım ama "Bakalım ne zaman banlanacak" tarzında bir mesaj, o üyenin araçla ilgili kullandığı (el arabasi) tabirinden daha ağır bir tabirdir.

Bizim, yeni gelen üyeleri hoşgörü ile karşılayıp, en kısa süre içerisinde ortamımıza ısıtmamız gerekiyor. Yoksa yaşlılar lokali gibi burada 20-30 kişi dönüp dururuz.

Olayın gereksizce çok büyütüldüğünü düşünüyorum. Tabii ki görüşünüzü buraya gelip burada belirtebilirsiniz lakin keşke buralara gelmeseydi.

Hesap silmiyoruz, hesap silme taleplerini kullanıcı isterse "geri gelmeyecek şekilde banlayarak" gerçekleştiriyoruz.

Eğer isterseniz, hesabınızın kayıtlı olduğu mail adresi aracılığı ile berkin (at) otopark (nokta) com mail adresine atarak işlemi sağlayabiliriz.

dfasdfasdfasdfasfa.jpg

Bu kim bilen var mı?

Edit: Buldum.

Son düzenleme:
malesef diksiyon onemli diksiyonumda çok problem yok ama görünüş iyi degil kaplamalar olmadigindan
Eğer insaflı davranan kişilerse git. Değilse, bunu takacak kişilerse gitme bunu en iyi sen bilirsin.
Mülakata kirli sakalla giden arkadaşım geçti mesela mülakatı ama değişir tabi bu.

Basvuracagin is nedir? direk musteri ile muhattap olacagin bir pozisyon mu yoksa operasyon tarafinda mi? Satis temsilciligi gibi bir isse sikinti cikarabilirler ama tabiki kibarca belirtip anlayislarina siginmalisin bence :D Ayrica bu durumdan dolayi kendini sakin ezip buzme, cool bir sekilde durumu acikla, ozguveninin yuksek olmasi gerek mulakat boyunca.

yorumlar için herkese teşekkür ederim. geçerli bi mazeret olunca mülakatı erteliyorlarmis. sirkete durumumu belirten bi eposta attım umarım anlayışlı olurlar

D5C4F55D-79B3-40DD-80C1-5E49D07D2F89.jpeg

#7:32 #Record #Nurburgring
▪Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio▪
• Year: From 2016
• Engine: 2.9L Twin-Turbo (V6 90°)
• HorsePower: 510 (375 kW)
• 0-100 km/h (0-60 mph): 3.9s
• From 100 km/h (60 mph) to 0 in 32 m
• Top Speed: 307 km/h (191 mph)
• Weight: 1524 kg
• Torque: 660 Nm
:p :p :p :p :p

@sinan abiiii İstanbul’da bi test daha istiyoruz :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...