Pederim 92 model şahin 92-2001.Sonra 6 ay doğan slx
Corolla yı diyorsun sandım
Pederim 92 model şahin 92-2001.Sonra 6 ay doğan slx
Anladım O yüzden açıklama yaptım. @Cenk abinin söylemine şöyle katılmıyorum. En eski downsize turbolar Vag'a ait onlar da genel itibariyle kullanıcı kitelsine bakarsan uzun ömürlü araba kullanmıyor.Yani turbo benzinli gider gitmez değil asıl meseleleri 100k fazlasına irite olanlardan kitlesiCorolla yı diyorsun sandım
geçmiş olsun knk diş çok sakat ya valla2 dişime kanal tedavisi yapıldı yüzüm multipla gibi püh nasını kim
valla baklava mı @emert20 ne zaman gidiyoz xdd@Koraykaya ayarla bi gün bizim alt sokaktaki kilimliye gelin ısmarliyim size
Benim için fark etmez valla yolumun üstü her zamanvalla baklava mı @emert20 ne zaman gidiyoz xdd
aynenYeni 8 serisi mi bu hocam ?
Benzin çok heraldeEkli dosyayı görüntüle 11696
Kafa dağıtmaya bire bir bir panpa olsa da turlasak ya
70 lik alıp geliyom doktorEkli dosyayı görüntüle 11696
Benzin çok heralde
İlk defa görenler
anca tüpün ışığını görüyoruz panpa xddİlk defa görenler
koltukların çarşafsız halini iste birde bi sıkıntı olmasın yanık yırtık vs.Arkadaşlar acil bakar mısınız ? Eğer araç yazdığı gibi kusursuzsa yarın gidip alacağız.
Sizce nasıl ? Fiyatın düşük olmasının nedeni nakit ihtiyacı mıdır ?
https://www.sahibinden.com/ilan/vas...ahibinden-megane-acil-satilik-533508024/detay
Biz. 6 yılda 235k km yaptık atmosferik benzinliyle. Onu sattık, şimdikiyle 8 yılda 193k km. Bu Fiesta şanslı yine, araba sayısı arttı da yükü hafiflediYılda 10 bin km yapan birisi 12 yılda ancak 120 bini devirir. Kaç kişi 12 yıl kullanıyor yeni nesil aracını ? Zaten yeni nesil araçları 12 yıl kullandığın zaman motora gelene kadar bir çok özelliği de yavaştan arıza vermeye başlıyor. Bir atmosferik gibi 200-300 binleri sorunsuz çıkartabileceğini bende düşünmüyorum ama dediğim gibi yapılan yıllık km ile doğru orantılı olarak 120 bin km'leri görmek için aracın yaşının oldukça geçmesi lazım. Turbo benzinli araçla da yılda 20-30 bin km'yi pek fazla kimse görmüyordur.
Sen işi biliyosun ha...Ekli dosyayı görüntüle 11696