Avatarındaki hali daha güzelGüzel olmuş mu beyler değişiklik olsun dedim
Avatarındaki hali daha güzelGüzel olmuş mu beyler değişiklik olsun dedim
knk bombaa ateş ediyor valla ben çok beğendim ne zaman turluyoz .D xdGüzel olmuş mu beyler değişiklik olsun dedim
Çok özgün olmuş hocam .Ben beğendim. Güzel bir jant kombinasyonuyla çok can yakarGüzel olmuş mu beyler değişiklik olsun dedim
Hocam motordan ziyade km den yana problem olma olasılığı çok yüksek
Koltuk kılıfları vites topuzu direksiyon u filan hep kaplı canlı gözle bı bakmak lazım. 75 bin baya az hocam bilmiyorum
Haklısınız. Araç çok ters bir yerde, her yere uzak ve hiç gitmediğimiz bir şehir. Hadi almadık diyelim, oraya giderken ettiğimiz masraf bile büyük zarar. Bilmiyorum, buradan veya telefondan ne kadar detay çıkarırsak kâr bizim için.bi expere götürüp detalı inceletmekte fayda var illaki bişey vardır expere veya güvenilir bir ustaya götürmeden işlem yapmayın
Güzel fotoşokGüzel olmuş mu beyler değişiklik olsun dedim
Sinanın arabaya binme Fiesta da meyilli zaten
Söylediklerinin aksi dışında bir şey çıkarsa satıcının masraflarınızı ödemek zorunda. Ödemezse mahkemeye vermekle tehdit edin. O zaman anladığı dilden konuşmuş olursunuzKilometreden bende şüphelendim fakat Megane 2' lerin iç trimleri çok çabuk dökülüyor. Eğer ciddi bir kilometre düşüşü olsaydı eminim kapı trimlerine varana kadar yıpranmış olurdu araç diye düşünüyorum. Ayrıca kılıfsız hallerini istemeye çalışacağım. Ama haklısınız fiyata göre gerçekten şüpheli denecek kadar az kilometresi.
Haklısınız. Araç çok ters bir yerde, her yere uzak ve hiç gitmediğimiz bir şehir. Hadi almadık diyelim, oraya giderken ettiğimiz masraf bile büyük zarar. Bilmiyorum, buradan veya telefondan ne kadar detay çıkarırsak kâr bizim için.
Ulan trollediniz mi beni )Kaplama hocam tr de tek.
Dediği gibi boya yoksa arabada solduğu için boya o renkte gözükebilir .Bence iyi bişeyKilometreden bende şüphelendim fakat Megane 2' lerin iç trimleri çok çabuk dökülüyor. Eğer ciddi bir kilometre düşüşü olsaydı eminim kapı trimlerine varana kadar yıpranmış olurdu araç diye düşünüyorum. Ayrıca kılıfsız hallerini istemeye çalışacağım. Ama haklısınız fiyata göre gerçekten şüpheli denecek kadar az kilometresi.
Haklısınız. Araç çok ters bir yerde, her yere uzak ve hiç gitmediğimiz bir şehir. Hadi almadık diyelim, oraya giderken ettiğimiz masraf bile büyük zarar. Bilmiyorum, buradan veya telefondan ne kadar detay çıkarırsak kâr bizim için.
He birde şu fotoğrafta neden c sütunundan a sütununa kadar macun vurulmuş gibi gri gözüküyor. Işık parlaması mıdır sizce o ?
Ekli dosyayı görüntüle 11699
Arabayi fullerken istasyonda bunu dolduruyorlardi. Biri arkadan vincin deposunu, biride ondeki taşiyiciyi dolduruyordu. Ben işim bitti ciktim o hayla mazot cekiyordu.
Ekli dosyayı görüntüle 11700
Ahahahhaha nasıl anladın ya ben anlamadım @Bedirhan yapmış bir an benden habersiz kapladılar mı diye korktumGüzel fotoşok
Offf knk cihazları getir hemen geleyim denizliye <3knk bombaa ateş ediyor valla ben çok beğendim ne zaman turluyoz .D xd
Bir astra h ın her hali güzeldir..Avatarındaki hali daha güzel
Aramıza hoş geldin panpaUlan trollediniz mi beni )
Arabanin olduğu yer küçük bir yer mi hocam?Kilometreden bende şüphelendim fakat Megane 2' lerin iç trimleri çok çabuk dökülüyor. Eğer ciddi bir kilometre düşüşü olsaydı eminim kapı trimlerine varana kadar yıpranmış olurdu araç diye düşünüyorum. Ayrıca kılıfsız hallerini istemeye çalışacağım. Ama haklısınız fiyata göre gerçekten şüpheli denecek kadar az kilometresi.
He birde şu fotoğrafta neden c sütunundan a sütununa kadar macun vurulmuş gibi gri gözüküyor. Işık parlaması mıdır sizce o ?
Ekli dosyayı görüntüle 11699
Datça diyor. Muğla' da, yarım ada gibi bir şey; Ege' ye doğru olan çıkıntı kara parçasının en ucu.Arabanin olduğu yer küçük bir yer mi hocam?
Bizim de bileğimiz var da Sinan başka ya Adam arabayla tam bütün oluyor bir deBunu sen mi diyorsun
Baştan uyarsaydınız bari ben de yazıyorum boş boşRenk çok güzel de satarken problem olur gibi Bu renk var mı hocam Astra fabrikasyon
Arabanin neresi A sutunu neresi C sutunu bilmiyorum.
Şu yüzden sordum. Küçük bir yerse satıcı önceden sanayii deki ustayi ayarlayabiliyor . Bilmiyorum hocam kimsenin günahını almamak lazım ama 2.el konusunda çok canım yandığı için artık her şeye şüphe ile bakar oldumDatça diyor. Muğla' da, yarım ada gibi bir şey; Ege' ye doğru olan çıkıntı kara parçasının en ucu.
Ulan trollediniz mi beni )
Ulan trollediniz mi beni )