Araba gökkuşağına dönmüş özellikle sağ ön taraf
yav insan bari belli olmayan yerlerden çeker koyar ışık yansımasından mı öyle gözüküyor bilemedimBostancı sanayi alpin oto arabaya bakıp gözünüz kanamazsa paranız iade.
Araba gökkuşağına dönmüş özellikle sağ ön taraf
yav insan bari belli olmayan yerlerden çeker koyar ışık yansımasından mı öyle gözüküyor bilemedimBostancı sanayi alpin oto arabaya bakıp gözünüz kanamazsa paranız iade.
Bu arabanın en az 100 bin km eksiği var. Stoplar , on farlar koltuklar kendinden geçmiş. Galericiye sorsan araba çok iyi 100 binde tertemiz. Kan emici olmuş bunlar. Bulacaklar bi tane saf kardeşimi geçirecekler ona. Esnaflık , insanlık bu değilhttps://www.sahibinden.com/ilan/vas...fiesta-on-numara-aile-arabasi-533152781/detay
bunu boyayan ustanın işçiliğinden istiyorum
Abi bizim tanıdık benzin istasyonu var ,limana tankerle gidip yakit verdigini falan söylemişti . Limanda yakit varsa niye benzinlikten alsinlarki ?Yani ucuz yat alsan bile is onla kalmiyor. Herseyde oldugu gibi vergileri baya pahali. Disarida gordugun eli yuzu duzgun teknelerde ozellikle yabanci bayrak olmasinin sebebi vergi kacirmak. Tabi diyelimki hepsine katlandin limanada yuklu miktar baglama parasi verecen. Eger yuksek motorlu aracin varsa yapilir ama . Al teknene mazot sonra al arabana koy.
Tabi tekne motorlarinin kac oktan kullandiklarini bilmiyorum ben guverteci oldugumdan fikrim yok.ikinci olarakda buyuk gemilerde yakit defterine litre litre yazilir genelde ne kadar aldigin vs devlet onlarada bakip ceza kitleyebilir (kucuk teknelerde defter zorunlulugu varsa tabi)
kucuk tekneler icin degildir o. Tekneden buyuk gemiler limanlarda( ingilizce terimi ile soylemek zorundayim tam karsiligi yok) bunkering adi verilen sistem ile tankerlerle yakit alir. (Buyuk miktarda yakit gerektigi icin)Abi bizim tanıdık benzin istasyonu var ,limana tankerle gidip yakit verdigini falan söylemişti . Limanda yakit varsa niye benzinlikten alsinlarki ?
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
hevesli birine 2-3 bin tl aşağı güzel bir nakite ihtiyaçtan dolayı senaryosu ile satacaklar bankoBu arabanın en az 100 bin km eksiği var. Stoplar , on farlar koltuklar kendinden geçmiş. Galericiye sorsan araba çok iyi 100 binde tertemiz. Kan emici olmuş bunlar. Bulacaklar bi tane saf kardeşimi geçirecekler ona. Esnaflık , insanlık bu değil
Aynen öyle. Keşke olmasa ama maalesefhevesli birine 2-3 bin tl aşağı güzel bir nakite ihtiyaçtan dolayı senaryosu ile satacaklar banko
SEVGİLİSİ VARMIŞ YAK YAKAllahıııım buldum buldum hem Vag'cı hem arabacı hemde dişi @DouglasAdams bak böyle bi sevgilim olsa keşke .
Olsun be abi kardeşi vardır belkiSEVGİLİSİ VARMIŞ YAK YAK
Viteste @sinan reyizle kapışır. Dsg gibi hatun vallaAllahıııım buldum buldum hem Vag'cı hem arabacı hemde dişi @DouglasAdams bak böyle bi sevgilim olsa keşke .
Allahıııım buldum buldum hem Vag'cı hem arabacı hemde dişi @DouglasAdams bak böyle bi sevgilim olsa keşke .
Viteste @sinan reyizle kapışır. Dsg gibi hatun valla
yemin ediyom kahkaha attım asdqwdqwd
türkiyede bunun tofaş versiyonları var ceyhunum onlardan verelim xdAllahıııım buldum buldum hem Vag'cı hem arabacı hemde dişi @DouglasAdams bak böyle bi sevgilim olsa keşke .
efsane bu yanlız
Belli bi standartı tutup, video kapağına bakınca otopark olduğu anlaşılsın diyedirGözünüze battı mı bilmiyorum ama çoğu testin kapak resimleri değişiyor nedense, çoğunu dışardan başka fotoğraflar ile değiştiriyorlar nedense :/
Ekli dosyayı görüntüle 11802
türkiyede bunun tofaş versiyonları var ceyhunum onlardan verelim xd
ben mazdacıyımAllah askina biri mazdaci olsun. Alfaci var vw ci sicak sicak geldi opelci var renocu var yeter yav
Mazda = Ford Mazdacıyız, FordcuyuzAllah askina biri mazdaci olsun. Alfaci var vw ci sicak sicak geldi opelci var renocu var yeter yav