Abi bak beni biliyon geziyom ediyom bende sahra çölünden beter durumdayımOglum demin koltuk olayim diyen vardi la nevada colu bole yokluk gormedi siz ne yasiyorsunuz ben anlamiyorum ki
Abi bak beni biliyon geziyom ediyom bende sahra çölünden beter durumdayımOglum demin koltuk olayim diyen vardi la nevada colu bole yokluk gormedi siz ne yasiyorsunuz ben anlamiyorum ki
Burayi yikarlar bak bence hic desmeyelim hazirda bekleyen varValla bak allah'ıma golf var diye girdim sonradan kasa güzelmiş diye kanala abone oldum. (Yanlış anlaşılmasın Golfün kasası iyimiş 7. Nesil ya)
ahahaha güzel bilgiler var demi ceyhunum kanalda xddValla bak allah'ıma golf var diye girdim sonradan kasa güzelmiş diye kanala abone oldum. (Yanlış anlaşılmasın Golfün kasası iyimiş 7. Nesil ya)
abi ortalık fena dikkat etmek gerek sen buluşma falan diyon ama tehlike hep bak ...Oglum demin koltuk olayim diyen vardi la nevada colu bole yokluk gormedi siz ne yasiyorsunuz ben anlamiyorum ki
Ya kanalda otomotive dair oldukça bilgi verici içerikler var @motorsinann ustamın kız versiyonu gibiahahaha güzel bilgiler var demi ceyhunum kanalda xdd
abi ortalık fena dikkat etmek gerek sen buluşma falan diyon ama tehlike hep bak ...
@motorsinann mı yoksa kanalda ki kız mı ceyhun seçimini yap ?Ya kanalda otomotive dair oldukça bilgi verici içerikler var @motorsinann ustamın kız versiyonu gibi
Abi koltuk oldu heralde o Onu yazalıdan beri yok ortada @mustafa.eOglum demin koltuk olayim diyen vardi la nevada colu bole yokluk gormedi siz ne yasiyorsunuz ben anlamiyorum ki
Ustamı kimselere bırakmam valla (dedi ve kız dediği için havlamaya başladı )@motorsinann mı yoksa kanalda ki kız mı ceyhun seçimini yap ?
Tam 9 ay ban yemelik bi gece jdkgkdkfVe basladik
Abi bak beni biliyon geziyom ediyom bende sahra çölünden beter durumdayım
Hah sok akillarina aferim yavrum bunca sene gozum gibi bakmisim korumusum etmisim bir gecede toz duman olsun diyorsun sen gelsene bi istanbula bisi deneyecemahahaha güzel bilgiler var demi ceyhunum kanalda xdd
abi ortalık fena dikkat etmek gerek sen buluşma falan diyon ama tehlike hep bak ...
Mesgul anam mesgulAbi koltuk oldu heralde o Onu yazalıdan beri yok ortada @mustafa.e
Sen ne istiyorsun ben anlamadim ki@motorsinann mı yoksa kanalda ki kız mı ceyhun seçimini yap ?
Yanlız istanbula gelirse ilk benimle işi var bana kısmet bulacazHah sok akillarina aferim yavrum bunca sene gozum gibi bakmisim korumusum etmisim bir gecede toz duman olsun diyorsun sen gelsene bi istanbula bisi deneyecem
Ben olmuşum short shifter sen ne diyosun ndösfkmfAbi koltuk oldu heralde o Onu yazalıdan beri yok ortada @mustafa.e
ahahsdhhqw abi valla ben bişey demiyom sadece dikkatli ol diyom bak bunca sene onca gemide bişey olmadı ama bura farklı aman diyim mazda da tehlikede bu gidişle xdHah sok akillarina aferim yavrum bunca sene gozum gibi bakmisim korumusum etmisim bir gecede toz duman olsun diyorsun sen gelsene bi istanbula bisi deneyecem
Gecen sinana yazdigini hatirlatmama gerek var mi ?Ustamı kimselere bırakmam valla (dedi ve kız dediği için havlamaya başladı )
Ya öyle bişey yok öyle bişey yokGecen sinana yazdigini hatirlatmama gerek var mi ?
yeditepe kadirhasa gidecez ordan zillye xddYanlız istanbula gelirse ilk benimle işi var bana kısmet bulacaz
Senin bende gozun var dimiahahsdhhqw abi valla ben bişey demiyom sadece dikkatli ol diyom bak bunca sene onca gemide bişey olmadı ama bura farklı aman diyim mazda da tehlikede bu gidişle xd
Abovvvvvvvvv taşıtmatik hazır hadi gidekyeditepe kadirhasa gidecez ordan zillye xdd
Abi bana yazdı sana yürüyo ve mazdaya konmak istiyo (şükür zengin deelim)Senin bende gozun var dimi