Oha olum ne biçim videoları varmışlan onun Diğer golfler hakkında bir şeyler var mı diye girdim nelerle karşılaştımAllahıııım buldum buldum hem Vag'cı hem arabacı hemde dişi @DouglasAdams bak böyle bi sevgilim olsa keşke .
Oha olum ne biçim videoları varmışlan onun Diğer golfler hakkında bir şeyler var mı diye girdim nelerle karşılaştımAllahıııım buldum buldum hem Vag'cı hem arabacı hemde dişi @DouglasAdams bak böyle bi sevgilim olsa keşke .
BovvOha olum ne biçim videoları varmışlan onun Diğer golfler hakkında bir şeyler var mı diye girdim nelerle karşılaştım
Onu bilmem ama @motorsinann ustam ne yanlar bunla heViteste @sinan reyizle kapışır. Dsg gibi hatun valla
Uuu guzel guzelMazda = Ford Mazdacıyız, Fordcuyuz
Vay anam vay bu nedir ya gunah gecesi yapmayalim simdi niye soyledin ki saat olmus 12Oha olum ne biçim videoları varmışlan onun Diğer golfler hakkında bir şeyler var mı diye girdim nelerle karşılaştım
Hepsi @Porsche hepsi senin sucun diger tarafta yanarken aha bu yapti diye seni gostercem tam yatcam gece gece yani
abi videolar başlı başına günah deposu gecenin yargıcı gibi videolar xddVay anam vay bu nedir ya gunah gecesi yapmayalim simdi niye soyledin ki saat olmus 12
Abi liseli gençler kanları kaynıyor Malum tam pazar banyosu vakti sjznkakznsoxnspxnsoddHepsi @Porsche hepsi senin sucun diger tarafta yanarken aha bu yapti diye seni gostercem tam yatcam gece gece yani
Ve basladikGolf gti koltuğu olmak istiyorum :d
Yani aklima super sakacikli seyler geliyorda hakan uyudumu uyumadimi emin degilimabi videolar başlı başına günah deposu gecenin yargıcı gibi videolar xdd
abi yarın iş var erken kalkar müdür ama sabaha görür xddYani aklima super sakacikli seyler geliyorda hakan uyudumu uyumadimi emin degilim
Gorduyse videoyu kalkmistir tabiabi yarın iş var erken kalkar müdür ama sabaha görür xdd
İsin kotusu bir video ya girince onerilenlerde ona gore sekilleniyor allahim bataklik gibi bunlari hep ceyhunun hanesine yaziyorum
Valla bak allah'ıma golf var diye girdim sonradan kasa güzelmiş diye kanala abone oldum. (Yanlış anlaşılmasın Golfün kasası iyimiş 7. Nesil ya)Bugünkü işlenebilecek günahlardan sorumlu değilim. @Porsche masum, saf gençleri yakan bu hesaptır.
Oglum demin koltuk olayim diyen vardi la nevada colu bole yokluk gormedi siz ne yasiyorsunuz ben anlamiyorum kiBeyler sizde az değilsiniz yani haaa adamı böyle VAG'cı yaparlar