Ben korayi sevmedim ya onune gelene yaziyor digerini hazirda bekletiyor gibi
abi tövbe olur mu öyle şey ben burda kaptanımızı abimizi korumaya çalışıyom yoksa aman diyim xddd allaha şükür farklı dallarda gözümüz yok asdqwSenin bende gozun var dimi
Ya valla yurumuyor kosuyor galibaAbi bana yazdı sana yürüyo ve mazdaya konmak istiyo (şükür zengin deelim)
Hemde çok kötü bişey herkes yiyo ben bakıyom
dedi ve ertesi gün magazin haberlerinde sür manşet giridk xdd xdAbovvvvvvvvv taşıtmatik hazır hadi gidek
Solerken yamuldu cocuk olum utanma hadi hadi bak ceyhun benden genc tay gibi kosa ziplaya geziyor yakisikli uzun boylu bakabi tövbe olur mu öyle şey ben burda kaptanımızı abimizi korumaya çalışıyom yoksa aman diyim xddd allaha şükür farklı dallarda gözümüz yok asdqw
Abovvv dal falan sizde ormancılık var galiba .abi tövbe olur mu öyle şey ben burda kaptanımızı abimizi korumaya çalışıyom yoksa aman diyim xddd allaha şükür farklı dallarda gözümüz yok asdqw
abi aşk olsun neyim var benim şimdi allah aşkına xddYa valla yurumuyor kosuyor galiba
Ulan yillarca biri bana boyle yurusun yazsin istemistim geldi bu bana yaslandi kismete bak
Yaslanıyorsa berber olabilir. Mesleki deformasyonYa valla yurumuyor kosuyor galiba
Ulan yillarca biri bana boyle yurusun yazsin istemistim geldi bu bana yaslandi kismete bak
Benmi uzunum supanallah bismillahSolerken yamuldu cocuk olum utanma hadi hadi bak ceyhun benden genc tay gibi kosa ziplaya geziyor yakisikli uzun boylu bak
Ben artik berbere gitmeyecem 35 lira olmus zaten sac mac yok adam gostermelik kesiyormus gibi yapiyor artik agrima gittiYaslanıyorsa berber olabilir. Mesleki deformasyon
Ortam aşkı memnuya döndü baksana yürüyen yürüyene beşir gibi kaldımOrtama bak, otomobil forumumuyuz lgbti topluluğu mu anlaşılmıyor, birbirine yürüyolar nskfksmf
abi ceyhunu bizim kızların arasına sokacam onun yeri hazır asdqw golf sürmeye gideceker beraber xdSolerken yamuldu cocuk olum utanma hadi hadi bak ceyhun benden genc tay gibi kosa ziplaya geziyor yakisikli uzun boylu bak
Koltuk olcam ben koltuk diyen baskasiydi demiOrtama bak, otomobil forumumuyuz lgbti topluluğu mu anlaşılmıyor, birbirine yürüyolar nskfksmf
Adam kahrından öldü Ceyhun asfdsafsdfasdfOrtam aşkı memnuya döndü baksana yürüyen yürüyene beşir gibi kaldım
Hatuna solim bari baslik parasi istesin madem gidiyoruz artikBeyler kaptan merco alcak ilgililere duyrulur (zengin koca baldan tatlı dur ya neydi o? )
Ahahhahahahah valla billa ha bende kahrımdan olcem bahar geliyo millet çılgın gibi sevgili yapiyo biz anca amarok la yanlamaya çalışakAdam kahrından öldü Ceyhun asfdsafsdfasdf