Abi nasi kanıt versin sende az deelsin kanıt ayağınaKanit yoksa inanmam ben.
Abi nasi kanıt versin sende az deelsin kanıt ayağınaKanit yoksa inanmam ben.
Ben bi arkadaşa bakmaya gelmiştim benimde suçum yokBen geçiyorken bi uğradım.
Sabaha hepinizi satcam ban yemeden once oterim sorgudaAbi nasi kanıt versin sende az deelsin kanıt ayağına
Ceza indirimi falan yalan haaa sakin inanma yok öle bişeySabaha hepinizi satcam ban yemeden once oterim sorguda
Çapraz sorgu olursa ne diyeceğini biliyorsun hacı. Direk yakıcaz, kıracaz kaleminiSabaha hepinizi satcam ban yemeden once oterim sorguda
Ben sizi tanimiyorum lutfen rahatsiz etmeyinÇapraz sorgu olursa ne diyeceğini biliyorsun hacı. Direk yakıcaz, kıracaz kalemini
asdfsdfasdfasdBen sizi tanimiyorum lutfen rahatsiz etmeyin beni
Şimdi ağalar ben geçenlerde çok begendigim bi kizla konuşuyodum falan bu kız bana 2 hafta aradan sonra işi düşünce yazdı bide bana sanırım yalan söyledi bende bunu şahipeli bi şekilde engelledim saha sonra insta dan doğum gününü kutladım falan ama söyle bi durum var biz kizla kavgaliyiz bu hafta yanına gidip özür dilerim vs diye R çeksem mi cekersem şanzıman kırılır mı kız çoksel ama sevgili yapmış olabilir gerçi çok düşük ihtimal ama bi önceki sevgilisi ile görüsüyodu biz arkadaşız vs diyoduYok yok ben bi kızı banladım da o mevzu
Friends with benefits filmi cok guzeldi dimiŞimdi ağalar ben geçenlerde çok begendigim bi kizla konuşuyodum falan bu kız bana 2 hafta aradan sonra işi düşünce yazdı bide bana sanırım yalan söyledi bende bunu şahipeli bi şekilde engelledim saha sonra insta dan doğum gününü kutladım falan ama söyle bi durum var biz kizla kavgaliyiz bu hafta yanına gidip özür dilerim vs diye R çeksem mi cekersem şanzıman kırılır mı kız çoksel ama sevgili yapmış olabilir gerçi çok düşük ihtimal ama bi önceki sevgilisi ile görüsüyodu biz arkadaşız vs diyodu
ceyhun r yaparsan bitersin bırak namın yürüsün o kızdan sana yar olmazŞimdi ağalar ben geçenlerde çok begendigim bi kizla konuşuyodum falan bu kız bana 2 hafta aradan sonra işi düşünce yazdı bide bana sanırım yalan söyledi bende bunu şahipeli bi şekilde engelledim saha sonra insta dan doğum gününü kutladım falan ama söyle bi durum var biz kizla kavgaliyiz bu hafta yanına gidip özür dilerim vs diye R çeksem mi cekersem şanzıman kırılır mı kız çoksel ama sevgili yapmış olabilir gerçi çok düşük ihtimal ama bi önceki sevgilisi ile görüsüyodu biz arkadaşız vs diyodu
Benide calmislar galibabeyler komşunun çocugu bilgisayarı hacklemiş benim aşağa inip dövüp geliyom yazdılarımdan ötürü kusura bakmayın
O ney yav izlemediydim cahilliğim affolaFriends with benefits filmi cok guzeldi dimi
Adam diyorki kum oldum collerdeyim sen diyorsunki bilmemne yurusun adami salsak ulkeyi parcalarceyhun r yaparsan bitersin bırak namın yürüsün o kızdan sana yar olmaz
Ya hacım kız çoksel ya görünce 500 saat acc gibi kitleniyom sonra önüme kamyon cikiyo da duruyomceyhun r yaparsan bitersin bırak namın yürüsün o kızdan sana yar olmaz
abi toplu saldırı oldu galiba anlamadım benBenide calmislar galiba