Herkes bu geceyi bekliyordu galibaOooo haşema hee hafif giyincen yani tövbe yarabbi gece gece ya
Herkes bu geceyi bekliyordu galibaOooo haşema hee hafif giyincen yani tövbe yarabbi gece gece ya
RS6 koltuğu baklavalı falan ama haa hor görmeTabi canim milletin gozu dondu simdi amsterdam da cikti araba konusalim oldu
Adam golf den rs6 koltuguna gecti 3. Cinkoya donuyor sen ne diyorsun burda
Anlamaliydim resminizden full erkek kalabalik ortam yuzun guluyordu ah be ahsanada bi kişilik yer açarız panpa ayıp ediyon kaptanımızında başımızın üstünde yeri var xdd isterse
Herkes pimi çekili bombaymışHerkes bu geceyi bekliyordu galiba
Yaaa bende diyorum kızlarla nasi arkadaş o yolu bulmuş tabiAnlamaliydim resminizden full erkek kalabalik ortam yuzun guluyordu ah be ah
Ya varya kesin 6 ay yiycem senin yuzundenkilitli iç çamaşırları var onlarda olabilir xd xd
Kanal 7 de behzat ç. var. Ne diyeceğimi bilemiyorum ))))))))
Koray gel bak yeni arkadas gelmisKanal 7 de behzat ç. var. Ne diyeceğimi bilemiyorum ))))))))
Yaaa bende diyorum kızlarla nasi arkadaş o yolu bulmuş tabi
lütfen öle bişe yok xdd ben normal bir adamım xddAnlamaliydim resminizden full erkek kalabalik ortam yuzun guluyordu ah be ah
Mesajimin yanlisligini 2 sayfa sonra anladim. Adam zaten yolunu bulmus hakan yaso ayu derken ben hala ne demisim salak benAdama ula madem o kadar var kendine bir tane yapsaydin derler bak ben demem de derler yani.
abi biz normal insanız aman diyem xdd terse gelmeyelim sonra xdKoray gel bak yeni arkadas gelmis
Takildik yav gel gelVov bu kadar hızlı tepki beklemiyordum. Neyse kaçar ben madem çıkmış pür dikkat izlemem lazim
@emert20 unuttun abi xdMesajimin yanlisligini 2 sayfa sonra anladim. Adam zaten yolunu bulmus hakan yaso ayu derken ben hala ne demisim salak ben
@denizyenilmez_ panpa valla ters durum yok ha makara yapıyok xdTakildik yav gel gel
Hayırlı işlerrrr istanbul a gelince arada bizide kaynatacaktın yani RS6 falan ayağına heee aman beyler amann@emert20 unuttun abi xd
Beni niye karıştırıyosun olum@emert20 unuttun abi xd