Ya beyler memlekette minare bile caliuolla forum hesapları da 30dk ligine çalınmış valla olur öyle arada
abi böyle böyle karizmasını çiziyor xdAdam diyorki kum oldum collerdeyim sen diyorsunki bilmemne yurusun adami salsak ulkeyi parcalar
oğlum gidip r yaparsan muhtaçlık ve acizlik göstergesi olmuş olur kız sana ezik gözüyle bakar direk kzın gözünde kişiliksiz ve arkadaş konumundan da beter duruma düşersin 2 sene sonra ne olcağı belli olmazYa hacım kız çoksel ya görünce 500 saat acc gibi kitleniyom sonra önüme kamyon cikiyo da duruyom
Dur hele şu benim mevzuyla ilgilebiver iki dakka deneyimli adamsın kaptansın sen bi kere bilirsinBen sabah ev alisverisi yapacaktim nereye geldim ya ben kacar gencler her ne kadar sizleri tanimasamda
iyi geceler abi kendine iyi bak uzun zaman sonra iyi sardı muhabbet xdBen sabah ev alisverisi yapacaktim nereye geldim ya ben kacar gencler her ne kadar sizleri tanimasamda
Yav bilemedim işte şeytan diyo itlik yap ama diğeri diyo ki vay ayı vay git özür dile hayvan valla bilemedim diğer taraf abii noooolur diyo zaten boşu boşuna onu saymıyorumabi böyle böyle karizmasını çiziyor xd
oğlum gidip r yaparsan muhtaçlık ve acizlik göstergesi olmuş olur kız sana ezik gözüyle bakar direk kzın gözünde kişiliksiz ve arkadaş konumundan da beter duruma düşersin 2 sene sonra ne olcağı belli olmaz
sen wp ye gel burayı işgal etmeyek xdYav bilemedim işte şeytan diyo itlik yap ama diğeri diyo ki vay ayı vay git özür dile hayvan valla bilemedim diğer taraf abii noooolur diyo zaten boşu boşuna onu saymıyorum
Korkum şanzımanı indirmek hacı yoksa sıkıntı değilDSG'nin R'si de bir farkli oluyormus ha
İki secenek var ya duzgun davranip elini yalarsin yada karakteri kenara birakip ......Dur hele şu benim mevzuyla ilgilebiver iki dakka deneyimli adamsın kaptansın sen bi kere bilirsin
Vay ayuu vay oYav bilemedim işte şeytan diyo itlik yap ama diğeri diyo ki vay ayı vay git özür dile hayvan valla bilemedim diğer taraf abii noooolur diyo zaten boşu boşuna onu saymıyorum
as knk napıyon
Eyi uçtum o zamansen wp ye gel burayı işgal etmeyek xd
İmdb korku ve gerilim 9.0DSG'nin R'si de bir farkli oluyormus ha
İyidr reiss siz nabıonzas knk napıyon
bizim otoparkada böyle videolar lazım valla abone sayısının artması gerek xdDSG'nin R'si de bir farkli oluyormus ha
Karakteri bırakıp neyi yalayaxaz her türlü yaliyoz ama neyiİki secenek var ya duzgun davranip elini yalarsin yada karakteri kenara birakip ......
takılmaca valla bi golf videosundan konu farklı yerlere geldi direkten döndük sayılır xdİyidr reiss siz nabıonz
Avnahahdbas çözmeye çalışıyorum mevzuyu çözemedim ben iptaltakılmaca valla bi golf videosundan konu farklı yerlere geldi direkten döndük sayılır xd