Forumda herkes aglarken sen o yuzden mutlu mutlu geziyordun demi@emert20 unuttun abi xd
Forumda herkes aglarken sen o yuzden mutlu mutlu geziyordun demi@emert20 unuttun abi xd
Senden hic beklemezdim ya hani ceyhun cagdas falan tamamda senden hic ummazdimBeni niye karıştırıyosun olum
vayyy be biz sana şampiyonlar ligi gibi kadro dizelim gördüğümüz muameleye bak halı saha takımımı ayarlıyalımm rs 6 ya ceyhunum biz kardeşimiz için kendimizden geçiyoz asdqwdHayırlı işlerrrr istanbul a gelince arada bizide kaynatacaktın yani RS6 falan ayağına heee aman beyler amann
Yani bi 3 4 sayfa onceden okumaya basla biri cakmak cakti ondan sonra tutamadik kimseyiHiçbir şey anlamadım beyler herkes iyi mi? Bu arada bitti yav bölüm
Abooo durum daha da sakat hale geldi şaka bi yana valla büyük adamsın hacimvayyy be biz sana şampiyonlar ligi gibi kadro dizelim gördüğümüz muameleye bak halı saha takımımı ayarlıyalımm rs 6 ya ceyhunum biz kardeşimiz için kendimizden geçiyoz asdqwd
Napti wp den fotomu yolladi ceyhunAbooo durum daha da sakat hale geldi şaka bi yana valla büyük adamsın hacim
Bataklik gibiyiz ciddenHee bidaha okuyunca anladım. Hızlı tepki derken pozitif tepkiden bahsettim ya videoyu izleyen herkes farklı bi aleme geçmiş anlaşılan sndjshzbs
ban sebebi diyim düzenle sen onu xd
Ahahahaha engelledim abim yollayamazNapti wp den fotomu yolladi ceyhun
Abi valla bende koraya güvenip yola çıktım o kadar kanal açtık test falan çekiyoruz bilmiyordum böyle olacağını. Ters taklaya gelmemişim neysekiSenden hic beklemezdim ya hani ceyhun cagdas falan tamamda senden hic ummazdim
Ban yer miyiz diyeceksen deme. Yiyecek takım belli fadfdsfdaBeyler şimdi aklımda bi soru var 2dk sonra onu soracam biraz bi yavaşlayalım
He kendisinede dokundurmaz yemezler anacim yemezlerBan yer miyiz diyeceksen deme. Yiyecek takım belli fadfdsfda
Yok yok ben bi kızı banladım da o mevzuBan yer miyiz diyeceksen deme. Yiyecek takım belli fadfdsfda
Kanit yoksa inanmam ben.Abi valla bende koraya güvenip yola çıktım o kadar kanal açtık test falan çekiyoruz bilmiyordum böyle olacağını. Ters taklaya gelmemişim neyseki
Ben geçiyorken bi uğradım.He kendisinede dokundurmaz yemezler anacim yemezler
knka olur mu öyle şey ne ters hareketimi gördün yav o kadar kız mevzularımızı anlatmadık mı lütfen xdddAbi valla bende koraya güvenip yola çıktım o kadar kanal açtık test falan çekiyoruz bilmiyordum böyle olacağını. Ters taklaya gelmemişim neyseki