O değilde bunun mantıken mıknatıs gibi çekmesi lazım
km düşük olaydı eyiydiO değilde bunun mantıken mıknatıs gibi çekmesi lazım
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yuki-sahibinden-satilik-treporter-532632347/detayNe alacaz arkadaş o zaman crossover hariç
Vay eskortçu seni ...Ben masaüstü arka planımdan memnunum çok şekil
Kanka bir şey sinmiyor bunda içime anlamlandıramadım sanki uyuşmayacağım bununla
Içinde ahşap kaplama var ya laaa ahahahahahahahahaha çok iyi yav
@AYUU hadi bunuda benzet [emoji16]Bu vitesi iç mekanı anlayamazsınız.
Ekli dosyayı görüntüle 11816
Mert Fırat gibi arabalar buulcan ; sen bana durmadan köse beyaz ten erkek arabası getiriyorsun.Araba yakışıklı olacak ve zevkini hissettireceksin ki zevkli bir adamın estetik kafasını zekasını istesin.Param var beyaz mercedes e ıııııyk yani kaçarlar.Beyaz Bmw ıyk kaçarlar.Gerçi premium segmentten artık kaçar oldularNe alacaz arkadaş o zaman crossover hariç
Hocam sen ne yaptın öyle ya. Kalbimden vurdun beri. Bundan 3-4 yıl önce 700 km de mi ne vardı BRERA yazıyla "yediyüz" Ben tabi o ara H kasa astramdan çok memnun olduğum için (!) almayi düşünmemiştim
kanka nfs carbondan gelen bir geçmiş olmasın benim de içime sinmiyor sdafdfdfKanka bir şey sinmiyor bunda içime anlamlandıramadım sanki uyuşmayacağım bununla
Bunlardan daha once hic gormedim. Deniz fenelerine genel olarak bakarsak cogu artik bir sus diyebilirim.
Çok yüksek ihtimalkanka nfs carbondan gelen bir geçmiş olmasın benim de içime sinmiyor sdafdfdf
Üstüne üstlük 1400 kilo. Önceki kasa corollayi da kullanmıştım. Onu gayet güzel yürütüyordu. Ama işin kötü tarafı şu an bi Toyota bayiisine gitseniz yine aynı motor ve şanziman var. Dizel cephesinde sırf bu güncellenmemis ve artık rakipleri tarafından çok geride kalan bu motor yüzünden çok kan kaybettiCorolla nin dizel otomatiği 90hp ve yarı otomatik o da 5 ileri
Ne alalım o zaman Amarok V6 alacam en sonunda o olcakMert Fırat gibi arabalar buulcan ; sen bana durmadan köse beyaz ten erkek arabası getiriyorsun.Araba yakışıklı olacak ve zevkini hissettireceksin ki zevkli bir adamın estetik kafasını zekasını istesin.Param var beyaz mercedes e ıııııyk yani kaçarlar.Beyaz Bmw ıyk kaçarlar.Gerçi premium segmentten artık kaçar oldular
Tutar yalnız bak şimdi geliyor kafanNe alalım o zaman Amarok V6 alacam en sonunda o olcak
Yav kızlar napsın dana kadar kamyoneti harun ablayla değil nilaylarla sudeler ile tanışmak istiyoz (isim ilk aklıma gelen random kız ismi)Tutar yalnız bak şimdi geliyor kafan
Her şeye bel altı hemen hemen gemen gskshand