Ayuu aslında öyle troll belaltı falan çalışmaz ama çevresi kötüasdfadsfasf
Ewt @Bedirhan özellikle...Ayuu aslında öyle troll belaltı falan çalışmaz ama çevresi kötüasdfadsfasf
Kırmızı manuel mx-5 alıyorsun.Yav kızlar napsın dana kadar kamyoneti harun ablayla değil nilaylarla sudeler ile tanışmak istiyoz (isim ilk aklıma gelen random kız ismi)
Tövbee fırlama mıyım ki knk beni bi tarif etseneEwt @Bedirhan özellikle...
Şaka yaptm knk <3Tövbee fırlama mıyım ki knk beni bi tarif etsene
Hahahha dorubence @yaso , sessizliğine aldanmamak lazım
Hadi yine iyisiniz köftehorlar
EAT6 şanzıman Aisin (Japon) üretimi. Hakkında olumsuz yorum okumadım.Robotik şanzumandı Yenilerde olmaz için rahat olsun demek isterdim ama Fransızlara pek güvenim yok
208 GTi by PS o paralara aklımı celer valla ben hothatch adamiyimKırmızı manuel mx-5 alıyorsun.
Kızlar geliyor.
Valla hacı allaha şükür fizik hariç işler tıkırında hedef irlanda inşallah hatta trinity collage ama sıkıntı şu rekabet çok ve 19k euro yıllık ucreti var. Üniversite ile baya bi mailleştim ama burs imkanlari konusunda oek net bir cevap alamadim.@Porsche koltuk ısıtma çok önemli. Koltuk ısıtmalı mx-5 çok büyük avanataj sağlar he ama arabaya kız düşmez, düşen türleri de çabuk kaçar ona göre hazırlan benim araba alacak imkanım olsa karı kıza göre değil kendi zevkime göre alırdım babuş. Özellikle devlet ünisine gidersen arabanın ölüsü bile farklılık katıyor senin dersler nasıl hedefler nereler ondan baset jdjfkdkdm
Kimse mx5 almiyor oyle bir araba yok.Kırmızı manuel mx-5 alıyorsun.
Kızlar geliyor.