farkindayim, bir yandan da onlari okuyorum guzel cevirmissiniz ama sise bulamadiniz galiba !!!Abi gecen gunah gecesi yaptik berkin bir refresh yapmadi foruma galiba ondandir
E var zaten hali hazirda.Dizel aracı zorla bitirmek yerine daha iyi benzinli ve elektrikli araç üretseler insanlar oraya yönelir zaten. Yani saha fazla geliştirmessin anlarım da kuşlanma yasağı çok saçma.
Var doğru diyonE var zaten hali hazirda.
Hatirliyorsan en son vermisleri bana kiralik 4 bin km de kiz gibi manuel hakikaten az yakti linea.Bende dizeli sevmiyorum ama 1.3 multijet harbi cok az yakiyo yav
Cogu firma bosunami aciklama yapti ayuu dizeli birakiyoruz diye gelecek elektriklilerde.Var doğru diyon
Hatirliyorsan en son vermisleri bana kiralik 4 bin km de kiz gibi manuel hakikaten az yakti linea.
Atmosferik kullanicisi olarak soyluyorum hemde araba gitmiyordu ama. Gaza bas bekle dolsun tork gelsin falan rezalet idi.
İc kalite yok koltuklar rahatsiz direksiyon hissi zayif yol tutus kotu tam bir gorev arabasi ucuz parcasi bedava az yakar
Yani abi sen diyorsan ki illa merak ediyorum nereye kadar gitti forumda bir yerde kesmek zorunda kaldik birdahakine beklerim senide guzel abim hazirlikli olalim o zaman karar verelimfarkindayim, bir yandan da onlari okuyorum guzel cevirmissiniz ama sise bulamadiniz galiba !!!
Bir dahaki sefere kırmızı kuşağa sokacağım siteyiYani abi sen diyorsan ki illa merak ediyorum nereye kadar gitti forumda bir yerde kesmek zorunda kaldik birdahakine beklerim o zaman karar verelim
Aslında düşününce 1.3 CDTI Astra H en mantıklı öğrenci arabası her yerden yakalıyor.Hatirliyorsan en son vermisleri bana kiralik 4 bin km de kiz gibi manuel hakikaten az yakti linea.
Atmosferik kullanicisi olarak soyluyorum hemde araba gitmiyordu ama. Gaza bas bekle dolsun tork gelsin falan rezalet idi.
İc kalite yok koltuklar rahatsiz direksiyon hissi zayif yol tutus kotu tam bir gorev arabasi ucuz parcasi bedava az yakar
16 yaş altına şifreli yayın gibi mi yoksa kırmızı falan aman haaa .Bir dahaki sefere kırmızı kuşağa sokacağım siteyi
Sifre koyabilirsin ya blur seklinde. Kucukken ne cok cozmeye calisirdim sifreli cine5 gece yayinlariniBir dahaki sefere kırmızı kuşağa sokacağım siteyi
O konuda en şanslı nesil biziz valla .Sifre koyabilirsin ya blur seklinde. Kucukken ne cok cozmeye calisirdim sifreli cine5 gece yayinlarini
Benzin pahalı valla benim hiç niyetim yık. En kötü lpgCogu firma bosunami aciklama yapti ayuu dizeli birakiyoruz diye gelecek elektriklilerde.
her zamanYani abi sen diyorsan ki illa merak ediyorum nereye kadar gitti forumda bir yerde kesmek zorunda kaldik birdahakine beklerim senide guzel abim hazirlikli olalim o zaman karar verelim
bence kirmizidan ziyade mor olmus birazBir dahaki sefere kırmızı kuşağa sokacağım siteyi
Ucundan da olsa Cine5'i görme şansım oldu en azından benim de. Ben daha çok multivision dönemine yetiştim. Konu yine tehlikeli yerlere gidiyor sdsjkasajkSifre koyabilirsin ya blur seklinde. Kucukken ne cok cozmeye calisirdim sifreli cine5 gece yayinlarini
Valla iyice yasliymis gibi konuscamda disarida goruyorum cocugun elinde tablet ekrana salyalari akarak bakiyor.O konuda en şanslı nesil biziz valla .
ben katilmiyorum, annen baban uyurken gizlice cine5 i acip abazan beyin dalgalarinla cozmeye calistigin karli goruntu ve o anki yakalanma tehlikesinin vermis oldugu gerilim hissini yasamayan bilemezO konuda en şanslı nesil biziz valla .