Odtu falan kazansaydim zamaninda bana 320 cabrio sozleri vardi bizimkilerin. Peder esegi saglam kaziga baglamis tabi yalan oldu sonraİnşallah olur kardeşim. Üni için çok uçukta değil bence
Odtu falan kazansaydim zamaninda bana 320 cabrio sozleri vardi bizimkilerin. Peder esegi saglam kaziga baglamis tabi yalan oldu sonraİnşallah olur kardeşim. Üni için çok uçukta değil bence
sdlkfjldsfkaşfklşasdl o mb türkden çıkan makinayı alabilsek güzel olacak da para yok 5-6 ay sonra nasip kısmetOlum o cam beni tasimaz la sonra derim takla atti ondan kirildi diye satamazsiniz haa .
Bana da 911 alacaktı.Odtu falan kazansaydim zamaninda bana 320 cabrio sozleri vardi bizimkilerin. Peder esegi saglam kaziga baglamis tabi yalan oldu
Bak yeminle universitede ilk arabami alacacagim vakit çılgınlık yapip B6-B7 bazat variant alırım haa .
Zaten 5008 falan sizinkilerden bi suphelenmedim degilBana da 911 alacaktı.
Fatih TerimAllah kerim
+×=€£¥€_=+3€¥*/=9€÷! No commentFatih Terim
Ben halen o arabayı nsaıl alacağız inanamıyorum. Ömrü boyunca sedan kullanmış, yüksek arabalardan uzak duran kişi şimdi gidiyor MPV'den çevrilme SUV planları yapıyor.Zaten 5008 falan sizinkilerden bi suphelenmedim degil
@saracer abi doğru demiş bak gt86 tipler de iş yapar ama astra hb,golf,focus hb falan... Geçti o sportif hb dönemi.Yeni nesil coupe,sedan modaO zaman CHR alcan (@DouglasAdams )
malum dunyada sorunsuzluk demek toyota demek, tabi gt86 ya gucun yeterse onu bilemem
Çooook karanlık almayın forumda yegane kalayım chr kakaCH-R çok güzel araba. Keşke arkası o kadar klostrofobik olmasaydı.
Benimki cimri.adam kendine inatla araba almiyor. En son kendine motor ehliyeti aldi 62 yasinda. Yazlik alirsa motor alacakmisBen halen o arabayı nsaıl alacağız inanamıyorum. Ömrü boyunca sedan kullanmış, yüksek arabalardan uzak duran kişi şimdi gidiyor MPV'den çevrilme SUV planları yapıyor.
Yaş ilerledikçe sanırım aileyle seyahat olayı kafada daha baskınlık oluşturuyor.
Fatih Terim
Darisi babamın başına B8 Passat Variant a ikna olmuyo arabayi sen mi kullancan lan diyo susturuyo .Ben halen o arabayı nsaıl alacağız inanamıyorum. Ömrü boyunca sedan kullanmış, yüksek arabalardan uzak duran kişi şimdi gidiyor MPV'den çevrilme SUV planları yapıyor.
Yaş ilerledikçe sanırım aileyle seyahat olayı kafada daha baskınlık oluşturuyor.
Abi biz 11 yıldır böbrek taşı döktüren City'e biniyoruz, zaten peder bey sizin için alıyorum yoksa ben hondamdan çok memnunum dedi.Benimki cimri.
Benim babamın da nerdeyse hiç sedan arabası olmamış hep hb araba tercih etmiş ama artık station bakıyor yaş ilerledikçe tercihler değişiyor galibaBen halen o arabayı nsaıl alacağız inanamıyorum. Ömrü boyunca sedan kullanmış, yüksek arabalardan uzak duran kişi şimdi gidiyor MPV'den çevrilme SUV planları yapıyor.
Siz daha bir avrupai ilerliyorsunuz station planları filanBenim babamın da nerdeyse hiç sedan arabası olmamış hep hb araba tercih etmiş ama artık station bakıyor yaş ilerledikçe tercihler değişiyor galiba
Al sonra linea arkadan çarpsınMercedes çok bozdu, öyle böyle bozdu ki önünü alamadık.
Allahı var hoş araba ama param olsa alır mıyım sanmam.Mercedes çok bozdu, öyle böyle bozdu ki önünü alamadık.
Valla benzer durumlar. Benimki kendine ayvalik cunda iste bodrum torba gibi klasik bir yerden ucuza yazlik motor ikilisi kovaliyorAbi biz 11 yıldır böbrek taşı döktüren City'e biniyoruz, zaten peder bey sizin için alıyorum yoksa ben hondamdan çok memnunum dedi.
Düşün yani vaziyeti...
Sorma benim babamda takti 7 kisilik arabayaBen halen o arabayı nsaıl alacağız inanamıyorum. Ömrü boyunca sedan kullanmış, yüksek arabalardan uzak duran kişi şimdi gidiyor MPV'den çevrilme SUV planları yapıyor.