Allah beterinden saklasin
Araba olmasaydi cebimde 21000 tl nin ne kadarı kalırdı onu hesaplamak lazım.. Sonrada cıkan sonuca göre aracın yükmü ekonomikmi belli olur..
Dogrusu bu ise maddi acidan bakacak olursak, ben yurtdisinda calisitigim sure boyunca sahip oldugum butun araclar kulliyen zarar. Eger esimin sirket arabasi, esim isteyken taksi, son 3 yildir da (ailem cocuga bakmak icin yanimiza geldiginden) babamin aracini kullanabilirdim ve eminim 10 binlerce tl cebimde kalmis olurdu.
Fakat bunun benim icin 2 aciklamasi var, bir otomobil sever olarak, gecirdigim keyifli zamanin bir bedeli olacak tabi ve yurtdisinda o kadar calis et, para kazan gel burda esinin, babanin arabasina bin. Ben bunun icin mi son 10 yilimin 7 sinin yurtdisinda gecirdim, HAYIIIIIR
Yani o yuzden bizim gibi otomobil severler bu hesaplari yapmamali bence, ekonomi yapalim eywallah. Ama bu sitedeki arkadaslarin hicbirisinin alkolik, kumarbaz, hovarda oldugunu dusunmuyorum, olsa olsa sigara ve sosyal icicilik seviyesinde alkol tuketimi vardir. Bizim makyaj malzememiz yok, kuaforumuz yok, bu da bizim luksumuz
Cidden Benzin Tv çok iyi iş başarıyor ama takipçisi çok düşük yavv 100 olaydı iyiydi
Oncelikle bildigim kadariyla diger malum youtuber larin Otopark gibi bir forumu yok, dolayisiyla otomobil tukunu olan herkesin mevcut butun kanallara abone olmasi cok sasirilacak birsey degil. Gunun sonunda butun kanallarin abone sayilari 3 asagi 5 yukari ayni olmasi gayet normal aslinda. Bu kanallara abone olan arkadaslarin bir cogu bizim gibi kanali sahiplenmiyor, sadece izleyip geciyor.
Benzin i gercekten bende takdir ediyorum, cok duzgun, kaliteli birisi Burak Ertem (@sinan dan iyi olmasin) yanlama, burnout, catara patarasi olmadigindan, cok reklam pesinde kosmadigindan takipci sayisinin digerlerinin gerisinde kaldigini dusunuyorum.
Fakat birisi var ki !!! biraz fazla hizli palazlandi, tabi kitlesi tamamen amele tayfasi. Zaten kendisinin arabalardan da anladigi yok aslinda.
Kisacasi bu piyasada bir cizgisi olan ve basarili oldugunu dusundugum iki kisi Sinan ve Burak, gerisini meraktan seyrediyorum.