Geyik Başlığı 4

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cussler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O kadar cok bahsedince pes eden komsu 3008 almis. Masallahinizi alirim sevdim bu renkle beraber
GyaNl3.jpg

Yahu gençler, abilerim, kardeşlerim. Forumun yarısında telefonum var. Diğer yarısının 3/2sinde de instaqram facebook vs bilimum sosyal medya adreslerim var. Varsa bi vukuat kavgaya gitmeyin, dürtün beni, veya berkini. Halledelim :)

son kornerden sonra herkeste aynı soru
Yahu gençler, abilerim, kardeşlerim. Forumun yarısında telefonum var. Diğer yarısının 3/2sinde de instaqram facebook vs bilimum sosyal medya adreslerim var. Varsa bi vukuat kavgaya gitmeyin, dürtün beni, veya berkini. Halledelim :)
şimdi zaten kafan bozuk, bi de forum filan şeyyapmiim dedim fena mı dedim müdür ¯\_(ツ)_/¯

Bu aralar foruma yeni üyeler gelmekte. Çeşit çeşit insan modeli olduğundan sıkıntı çıkması da muhtemel oluyor. Forumun gediklilerinden, sık sık aktif olanlardan ve burada vakit geçirmeyi sevenlerden de naçizane ricam; kimseye uymayalım. Boşuna ceza ya da ban yemeyelim. Ayarı kaçmış birisi gelir ve elbet gider ama olan yine bize olur. Senin özelinde genel olarak bunu söylemek istedim müdürüm. Sonra bizlerin ortamına da yazık olmasın :)

Bende hiçbiri yok telefon numaranı atarsan özelden belki taunuslarla ilgili muhabbet edebiliriz müdür gece 12 den sonra :D

Bu aralar foruma yeni üyeler gelmekte. Çeşit çeşit insan modeli olduğundan sıkıntı çıkması da muhtemel oluyor. Forumun gediklilerinden, sık sık aktif olanlardan ve burada vakit geçirmeyi sevenlerden de naçizane ricam; kimseye uymayalım. Boşuna ceza ya da ban yemeyelim. Ayarı kaçmış birisi gelir ve elbet gider ama olan yine bize olur. Senin özelinde genel olarak bunu söylemek istedim müdürüm. Sonra bizlerin ortamına da yazık olmasın :)

adamlıqqqqqq

Kayısı ters tepti bizi abi bu nasıl bir maçtır

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

tudor etkisiiiiiiiii

Bende hiçbiri yok telefon numaranı atarsan özelden belki taunuslarla ilgili muhabbet edebiliriz müdür gece 12 den sonra :D

ne ayaksın olom :D

Sabah 9:00da ciktik , Tekirdağ'da buyuklerimizi ziyaret ettik . Simdi geri donus yolu . 2007 Caravelle bu yolculukta bize eslik etti . Aracta 10 kisiyiz . Makina 2.5TDi rampalarda falan çok memnun ediyor .
Simdi donus yolu ...
58a3cc150df98315ad49de535a6fc2af.jpg

Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...