O kadar cok bahsedince pes eden komsu 3008 almis. Masallahinizi alirim sevdim bu renkle beraber
Doktor bey, senin gülüş değişmiş iyice. Gerçek hayatta da tfsitfsi diye mi gülüyorsunBazı abilerim hayal dünyasında yaşıyor yav.Doktordan kendine özel şoför yapacakmıştfsitfsitfsi
S klas olunca vazgeçtim ya şoför olurum.Al beni @Sailor
son kornerden sonra herkeste aynı sorula noliy
şimdi zaten kafan bozuk, bi de forum filan şeyyapmiim dedim fena mı dedim müdür ¯\_(ツ)_/¯Yahu gençler, abilerim, kardeşlerim. Forumun yarısında telefonum var. Diğer yarısının 3/2sinde de instaqram facebook vs bilimum sosyal medya adreslerim var. Varsa bi vukuat kavgaya gitmeyin, dürtün beni, veya berkini. Halledelim
son kornerden sonra herkeste aynı soru
şimdi zaten kafan bozuk, bi de forum filan şeyyapmiim dedim fena mı dedim müdür ¯\_(ツ)_/¯
abi bırak maç daha yeni başladıydı
yeğen tepemden anca indi müdürüm nabayım. dinozor avcısı oldum bugün. Yelekleri çiğ et niyetine yatağın üstüne bırakıp yorganla tuzağa düşürüyordum dinozoru. Yetişemedim her şeyeabi bırak maç daha yeni başladıydı
Bu aralar foruma yeni üyeler gelmekte. Çeşit çeşit insan modeli olduğundan sıkıntı çıkması da muhtemel oluyor. Forumun gediklilerinden, sık sık aktif olanlardan ve burada vakit geçirmeyi sevenlerden de naçizane ricam; kimseye uymayalım. Boşuna ceza ya da ban yemeyelim. Ayarı kaçmış birisi gelir ve elbet gider ama olan yine bize olur. Senin özelinde genel olarak bunu söylemek istedim müdürüm. Sonra bizlerin ortamına da yazık olmasınYahu gençler, abilerim, kardeşlerim. Forumun yarısında telefonum var. Diğer yarısının 3/2sinde de instaqram facebook vs bilimum sosyal medya adreslerim var. Varsa bi vukuat kavgaya gitmeyin, dürtün beni, veya berkini. Halledelim
Bende hiçbiri yok telefon numaranı atarsan özelden belki taunuslarla ilgili muhabbet edebiliriz müdür gece 12 den sonraYahu gençler, abilerim, kardeşlerim. Forumun yarısında telefonum var. Diğer yarısının 3/2sinde de instaqram facebook vs bilimum sosyal medya adreslerim var. Varsa bi vukuat kavgaya gitmeyin, dürtün beni, veya berkini. Halledelim
UuuuBende hiçbiri yok telefon numaranı atarsan özelden belki taunuslarla ilgili muhabbet edebiliriz müdür gece 12 den sonra
Bu aralar foruma yeni üyeler gelmekte. Çeşit çeşit insan modeli olduğundan sıkıntı çıkması da muhtemel oluyor. Forumun gediklilerinden, sık sık aktif olanlardan ve burada vakit geçirmeyi sevenlerden de naçizane ricam; kimseye uymayalım. Boşuna ceza ya da ban yemeyelim. Ayarı kaçmış birisi gelir ve elbet gider ama olan yine bize olur. Senin özelinde genel olarak bunu söylemek istedim müdürüm. Sonra bizlerin ortamına da yazık olmasın
Kayısı ters tepti bizi abi bu nasıl bir maçtır
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bende hiçbiri yok telefon numaranı atarsan özelden belki taunuslarla ilgili muhabbet edebiliriz müdür gece 12 den sonra
nasılsınız insanlar
özellikle insanlar diye belirttim ama...napcan ?
Patlamis misiri alayim benözellikle insanlar diye belirttim ama...
özellikle insanlar diye belirttim ama...