kış lastiği falan bunlar boş şeyler takılmayın fazla kjasdasdher arabaya birer takım mı ? olm bana 15 inch bi takım yeter asdfasdf
kış lastiği falan bunlar boş şeyler takılmayın fazla kjasdasdher arabaya birer takım mı ? olm bana 15 inch bi takım yeter asdfasdf
kış lastiği falan bunlar boş şeyler takılmayın fazla kjasdasd
Bunun zenginligi bi yere kadar
olm nismo ya da değil sonucta gtr değil mi fakirim ben anlamamBunun zenginligi bi yere kadar ben olsam gtr nismo alirdim vizyonu ufalmis bunun zamanla
Denize atsam maks 10 dk yasar kiyamam sonra
olm ben de hiç kış lastiği taktırmadım yav valla bak asdkjhasdvalla yıllarca eski arabalara sahip olduk hiç kış lastiği kullanmadık asdfgasf
diyecekler ki orası ege.
olm ben de hiç kış lastiği taktırmadım yav valla bak asdkjhasd
Birlesip hakana lastik mi alsak ya ?
XD kaldimi olum msn de kalmis buşoförün taktırmıştır xD
XD kaldimi olum msn de kalmis bu
Sen ilk önce bi soru eklerini falan ayır ya derse ne dicenXD kaldimi olum msn de kalmis bu
Kendimin şoförüyüm benşoförün taktırmıştır xD
Sen ilk önce bi soru eklerini falan ayır ya derse ne dicen
Bu forumun abisi benim, aksini iddia eden var mı?forumun abilerini örnek alıyor
Markayı reklam olmasın diye mi kapattınız xhshxbshsvalla yıllarca eski arabalara sahip olduk hiç kış lastiği kullanmadık asdfgasf
diyecekler ki orası ege.
Tabiki oylesin seni gibi tatlis abiBu forumun abisi benim, aksini iddia eden var mı?
Berker ve cenk abim var benim bildigim hangisine didinforumun abilerini örnek alıyor
Ben dogru yazip dogru konusuyorum demedim zaten ama tum bu olumsuzluklara ragmen ahanda derimSen ilk önce bi soru eklerini falan ayır ya derse ne dicen
Berker ve cenk abim var benim bildigim hangisine didin
Ben dogru yazip dogru konusuyorum demedim zaten ama tum bu olumsuzluklara ragmen ahanda derim
Markayı reklam olmasın diye mi kapattınız xhshxbshs