Gel tabi basimizin ustune ama bir toplanabilsek buraya yazariz gene .gerci herkesde bi uyusukluk hakimolursa gelmek isterim kafa dağıtmam lazım derslere odaklanamıyorum
Gel tabi basimizin ustune ama bir toplanabilsek buraya yazariz gene .gerci herkesde bi uyusukluk hakimolursa gelmek isterim kafa dağıtmam lazım derslere odaklanamıyorum
@mustafa.e baska kimler vardi yav gene kafa ggCumartesi çalışıyorum ben pazar boşum
@motorsinann @Porsche @Sailor @saracer @emreozukan kimler pazar müsait?
İlana bakarken gözlerim kanadı resmen, ben Artvin Hopa'dayım resimlerin bazısı da Hopa'da çekilmiş ama böyle göze sokulan bir arabayı görmemem de ilginçHiç kemikleri birbirine geçmemiş mi acaba ruhsata bu rengi işletirken... Onu geçtim, İstanbul'da filan trafikte arada kaynar ama bu araba Artvin'de böyle nasıl gezdi?
Geçen hafta biyoloji dersinde kontrol caprazlamalarini isledik , net imkansız abi [emoji16]@İstanbulluu abi seninkiyle ciftlestirsek bir b segmenti araba cikarmi ortaya
Cumartesi çalışıyorum ben pazar boşum
Haftaya yapalım bence yav ben pazar günü ders calısıcam katılamam buluşma yaparsak .Cumartesi çalışıyorum ben pazar boşum
YepAracın dışına kil yaptıktan sonra pastaya veya cila gerekiyor mu
Cizik yoksa olur ama kil mutlaka cizerSadece cila yapılsa olur mu üzerine
Nası gerekiyo? Ben geçen ay arkadaşın arabasina yaptim kil once ve sonrasinda sadece yikadik baska bisey yapmadık
O zmn direkt cilaCizik yoksa olur ama kil mutlaka cizer
Cizik yoksa bile kil mutlaka cizer diye belirtmisim yav ne renk arabaO zmn direkt cila
E sizin hataniz olmus oda. Ozellikle metalik veya yogun sim kullanilmis bir renk ise guneste once ve sonra yapsaydin kil in hare hare cizdigini gorurdun. Tam olarak siralama kil demir tozu hare giderici pasta cila boya koruma.Nası gerekiyo? Ben geçen ay arkadaşın arabasina yaptim kil once ve sonrasinda sadece yikadik baska bisey yapmadık
O yuzden kamyon gordukmu ya mesafe birakcaz aramizda veya serit degistircez abiSaate 80 km hızla giderken, öndeki şantiye kamyonlarından fırlayan taşlar pat küt ön cama, kaputa, çarpıp sekerken, ne pastası ne cilası. İstanbulda yaşayan adam için en gereksiz işlemler.
o yüzden ben arabayı alınca ilk yaptığım iş ön kaputa film oluyorSaate 80 km hızla giderken, öndeki şantiye kamyonlarından fırlayan taşlar pat küt ön cama, kaputa, çarpıp sekerken, ne pastası ne cilası. İstanbulda yaşayan adam için en gereksiz işlemler.