otopark.com a nereden başvuruyorduk?F30 ile G20 3 serisi arasında sizce baz halinde ne kadar fiyat farkı olur?
otopark.com a nereden başvuruyorduk?F30 ile G20 3 serisi arasında sizce baz halinde ne kadar fiyat farkı olur?
admin at otopark nokta com mail adresinden abiotopark.com a nereden başvuruyorduk?
Anladım, o zaman F30 daha mantıklı gözüküyor.bence çok olur, f10 son serileri ful 180 civarıydı hadi indirimliydi diyelim olsun 200 G30 350den açtı kapıyı hadi 50 de 5.20 farkı olsun yine 100.000tl fark oluyor
ekim kasım gibi f30ların fullerini çok uygun fiyata verirler, aceleniz yoksa bekleyin benceAnladım, o zaman F30 daha mantıklı gözüküyor.
rampa çıkarken hızlıca düşen benzin ibresi rampa inerken yükselmiyor, araç vitesteyken kontak kapalı gidip ( motor halen çalışıyor ) tekrar kontağı açınca ibre yükseliyor tamamen psikolojikTam onu yazacaktim o gün seni bıraktıktan sonra yokuşun aşağısına kadar kontak kapalı gittik @motorsinann
F10 ve G30 arasında olduğu kadar bir uçurum olmaz ama helalinden ortalama 30 lira fark bekliyorum ben.F30 ile G20 3 serisi arasında sizce baz halinde ne kadar fiyat farkı olur?
Acelemiz yok abiekim kasım gibi f30ların fullerini çok uygun fiyata verirler, aceleniz yoksa bekleyin bence
Bu mehmet aydın denen tosunun bu çapta bir dolandırıcılık yapabilecek kapasitesi yok. Bunun arkasında başka biri vardır, bunu da vitrinin önüne koymuşlar ki dolandırıcılık ortaya çıktığında konu saptırılsın. Baksana dolandırıcılıktan öte tosun konuşuluyor. Röportajlarına falan baktım iki kelimeyi zor bir araya getiriyor. Bu kim, böyle şirket falan kurup büyük çaplı dolandırıcılık yapmak kim Vermişler buna komisyonunu yollamışlar yurt dışına işte
Hiç kemikleri birbirine geçmemiş mi acaba ruhsata bu rengi işletirken... Onu geçtim, İstanbul'da filan trafikte arada kaynar ama bu araba Artvin'de böyle nasıl gezdi?
@İstanbulluu abi seninkiyle ciftlestirsek bir b segmenti araba cikarmi ortaya
Hocam sizin kullandığınız arabada bir sıkıntı olmasın? Ben Leon'da anlattığınız o hissi köküne kadar yaşıyorum. Ama Golf 6'da da, torsiyonlu Golf 7'de de dediğiniz gibi bir rahatsızlık hissetmedim. Özellikle Mk6'da arkada da çok yolculuk ettim. Takdir ederek yapmıştım tüm yolculukları =)benimde hiç midem kaldırımıyor, sürekli saçlarıyla oynama objektife acayip acaiyp bakmalar. hondadan bıktık
ama golf6 1.4 tsi 122 bg golf kullanmışlığım olmuştu baya; leon kullancısı olarak söylüyorum cidden çok sertti arkası hiç memnun değildim. sertliği arabayı saçmalatmıyordu ama çok yoruyordu beni hem uzun yol hem şehir içinde.
Kimseden ses cikmadi
golf 7 6 ya göre cennet. ama 6 nın tsi 122 kullandım. golf 7 1.6 tdi. araç stockdu ve sıkınıtsı yoktu baya aile aracıydı benim bildiğim. 5-6 ay kadar bende durdu. leonda nokian lastik alınca rahat ettim. şuanda gayet memnunum.Hocam sizin kullandığınız arabada bir sıkıntı olmasın? Ben Leon'da anlattığınız o hissi köküne kadar yaşıyorum. Ama Golf 6'da da, torsiyonlu Golf 7'de de dediğiniz gibi bir rahatsızlık hissetmedim. Özellikle Mk6'da arkada da çok yolculuk ettim. Takdir ederek yapmıştım tüm yolculukları =)
@İstanbulluu abi seninkiyle ciftlestirsek bir b segmenti araba cikarmi ortaya
Valla abi daha kimseden ses cikmadi bir babayigitin herkesi toplamasi lazim bu sefer ki bulusma kalabalik olcak cunkuBu ne yahu... Sizin buluşmanızmı var. Bende pendiğe inecem cumartesi.
olursa gelmek isterim kafa dağıtmam lazım derslere odaklanamıyorumKimseden ses cikmadi
Cumartesi çalışıyorum ben pazar boşum