Geyik Başlığı 4

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cussler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu mehmet aydın denen tosunun bu çapta bir dolandırıcılık yapabilecek kapasitesi yok. Bunun arkasında başka biri vardır, bunu da vitrinin önüne koymuşlar ki dolandırıcılık ortaya çıktığında konu saptırılsın. Baksana dolandırıcılıktan öte tosun konuşuluyor. Röportajlarına falan baktım iki kelimeyi zor bir araya getiriyor. Bu kim, böyle şirket falan kurup büyük çaplı dolandırıcılık yapmak kim :D Vermişler buna komisyonunu yollamışlar yurt dışına işte :D

benimde hiç midem kaldırımıyor, sürekli saçlarıyla oynama objektife acayip acaiyp bakmalar. hondadan bıktık :D
ama golf6 1.4 tsi 122 bg golf kullanmışlığım olmuştu baya; leon kullancısı olarak söylüyorum cidden çok sertti arkası hiç memnun değildim. sertliği arabayı saçmalatmıyordu ama çok yoruyordu beni hem uzun yol hem şehir içinde.
Hocam sizin kullandığınız arabada bir sıkıntı olmasın? Ben Leon'da anlattığınız o hissi köküne kadar yaşıyorum. Ama Golf 6'da da, torsiyonlu Golf 7'de de dediğiniz gibi bir rahatsızlık hissetmedim. Özellikle Mk6'da arkada da çok yolculuk ettim. Takdir ederek yapmıştım tüm yolculukları =)

Hocam sizin kullandığınız arabada bir sıkıntı olmasın? Ben Leon'da anlattığınız o hissi köküne kadar yaşıyorum. Ama Golf 6'da da, torsiyonlu Golf 7'de de dediğiniz gibi bir rahatsızlık hissetmedim. Özellikle Mk6'da arkada da çok yolculuk ettim. Takdir ederek yapmıştım tüm yolculukları =)
golf 7 6 ya göre cennet. ama 6 nın tsi 122 kullandım. golf 7 1.6 tdi. araç stockdu ve sıkınıtsı yoktu baya aile aracıydı benim bildiğim. 5-6 ay kadar bende durdu. leonda nokian lastik alınca rahat ettim. şuanda gayet memnunum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...