Tam gokartta kaptanı geçmelik bi haftasonu yaklaşıyor :d
çok üzülcen çokTam gokartta kaptanı geçmelik bi haftasonu yaklaşıyor :d
İlginç aletmiş şu cobb denen zımbırtı.. Ben daha önce görmemiştim böyle bir şey.
Hiç gerek yok buna paletsiz bile keçi gibiHayırlı Cumalar şimdiden...
Ekli dosyayı görüntüle 11956
Bir yerde patlayacagi açıktı .
Biraz hacim de olunca o hissiyat da geçiyor bence. 2.0 dizeller dolu dolu oluyor bence yani 320d öyle en azındanİsterse turbolu 200 bg olsun atmosferik gibi hissettirmemesi normal. Bende pedala bastigim an guc geliyor turbo dolmasi lag vs yok hissedilen cok farkli elbette ama yanima bir arac gelince anliyor insan yavas oldugunu benim stock hali 110 du onu cekemiyordum sizin 85 neymis ya ole
Ewt bn de takıb ediyorum rekabet iidir
Kendini bi şey sansın die takip ediorum genelde bn ölelerini
O da iyiymiş
Arsenal - Milan
TRT Spor (Canlı) 15 Mart Perşembe 23:05
UEFA Avrupa Ligi maçı
Planı yaptım. Ya Almanya ya da burda 1 yıl şantiyede çalışıp (Onu da ayarladım gibi ) doğru memlekete müteahhitlik yapmayaHocam sen bi Almanya yap rahatla böyle olmayacak.
Eeee o zaman araba da getirebilirsin Almanya danPlanı yaptım. Ya Almanya ya da burda 1 yıl şantiyede çalışıp (Onu da ayarladım gibi ) doğru memlekete müteahhitlik yapmaya
Önce bi orda ehliyet alayım daEeee o zaman araba da getirebilirsin Almanya dan
Benim evim yakın. Gün içinde işim çıkmazsa gitme durumum var.Akşam antremanı izlemeye gidecek olan var mı?
Hadi bakalım herkesin bileğini görcezçok üzülcen çok
Ne antremanı?Akşam antremanı izlemeye gidecek olan var mı?
bence çok olur, f10 son serileri ful 180 civarıydı hadi indirimliydi diyelim olsun 200 G30 350den açtı kapıyı hadi 50 de 5.20 farkı olsun yine 100.000tl fark oluyorF30 ile G20 3 serisi arasında sizce baz halinde ne kadar fiyat farkı olur?