Geyik Başlığı 4

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cussler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Komple olmadigi surece pek onemi yok hocam. Kayinpederde eski bir araba var on tampon kaput on cam ustu ile tavan birlesim noktalari vs hep tas izi dolmus uzun yol yapa yapa.
bu benim kaput filmli 2. arabam kaput hariç hiç iz olmuyor en azından bende ama kaputu yarım değil tam yapmak lazım, 2. olarak çamurluklar yapılabilir

Bu adami hic begenmemistim ben. Bir kere oyununda sikintidan arada cikmistik donduk baktik salonun yarisi kalkmis
bu benim kaput filmli 2. arabam kaput hariç hiç iz olmuyor en azından bende ama kaputu yarım değil tam yapmak lazım, 2. olarak çamurluklar yapılabilir
On tampon zaten zaten allahin emri. Oyle olunca zaten yari fiyat oluyor. Cok pahali olmasalar keske 4 milyar ceken var full kaplamaya

Bende sevmedim valla yalan yok

Ferhan Şensoy'un belki 20 oyununu falan yapmışımdır, beğenmeyip çıkanlar illa ki oldu. Mizacı farklıdır, herkes anlamaz. Sadece güldürmesi için Ferhan Şensoy oyunlarına gidenler Recep ivedik kalitesinde bir şey bekledikleri ve karşılarında belaltı esprilerle değil de kıvrak esprileri siyasi ve güncel yaşama dair laf sokmaları anlamakta güçlük çekebiliyor.

Herkes her oyunu beğenmek zorunda da değil, ama bahsettiğin gibi salonun yarısı çıktıysa eğer sahnedeki yılların tiyatro oyuncusuna saygısızlıktan başka bir şey değil

Ferhan Şensoy'un belki 20 oyununu falan yapmışımdır, beğenmeyip çıkanlar illa ki oldu. Mizacı farklıdır, herkes anlamaz. Sadece güldürmesi için Ferhan Şensoy oyunlarına gidenler Recep ivedik kalitesinde bir şey bekledikleri ve karşılarında belaltı esprilerle değil de kıvrak esprileri siyasi ve güncel yaşama dair laf sokmaları anlamakta güçlük çekebiliyor.

Herkes her oyunu beğenmek zorunda da değil, ama bahsettiğin gibi salonun yarısı çıktıysa eğer sahnedeki yılların tiyatro oyuncusuna saygısızlıktan başka bir şey değil
Olay sadece espri anlamamak degil sonucta adama giden biliyor az cok neden bahsedecegini. Ama zaten mesaj verecem diye onca agir espri bir yerden sonra sikiyor. Hani yilmaz ozdil olsa gulup egleniyorsun. Usta olmasina lafim yok adamin ama zamanla artik ince cizgiyi ayarlamayaz oldu diye dusunuyorum.Ha tabi o zamanlar kavuk devretme muhabbetide olmustu bugune kadar hicbir kadin sanatciya devretmemeside garipsenmisti.
Zaten recep ivedik seven adamin tiyatroya gideceginide sanmiyorum bu arada.adam parasini vermis ve begenmemis cikmak hakki sonucta.

Ben mi göremedim bilmiyorum ama Hulk da olsaydı keşke..
Bruce banner olmadan olurmu
10. Saniyede
Screenshot_2018-03-16-18-40-28-1.png

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...