Var.Bu forumun abisi benim, aksini iddia eden var mı?
Var.Bu forumun abisi benim, aksini iddia eden var mı?
Oha indirsene falan ayıp oluyo berker abi etme eyleme lütfen@bt şuna bi iki indirsene abi
Teşekkür ederim bunu merak ediyordum sadece
Oha indirsene falan ayıp oluyo berker abi etme eyleme lütfen
Teşekkür ederim bunu merak ediyordum sadece
Yemin ederim Teksas'tan daha fazla olay oluyor
Yok cvt gibi vızz diye gülüyorumDoktor bey, senin gülüş değişmiş iyice. Gerçek hayatta da tfsitfsi diye mi gülüyorsun
Bi tik alti.yoksa orhan gercek kimligini acikladi ondan biliyorum dersen dusup bayilirim ciddiyimsen 90lı mıydın hacı ?
Ewt çok istiyorum ama hala ingilizce çalışmıyorum sizce neden sayın Orhan Beymerhaba ayu. hala dispatch olmak istiyor musun
Aninda geri vites yakismadi sana.Teşekkür ederim bunu merak ediyordum sadece
Bi tik alti.yoksa orhan gercek kimligini acikladi ondan biliyorum dersen dusup bayilirim ciddiyim
Eger bir gun gelip forumun fisini tamamen cekiyorum dersen orhanin ip olur konum olur paylas forumca gidip gorelim bi kere olmaz miYemin ederim Teksas'tan daha fazla olay oluyor
Babam da koyuyordu arada bizim forda çabuk ısınması için motorun ve hem de az yaksin diyeasdfasdf bu iyiydi. O karton sayesinde kışın daha rahat çalışıyormuş ben de anlamadım her arabada belli dönemlerde yapıyor bunu babam
(Berker ve cenk) abi hani matematigin ictekilerle carpim kurali var orada. Ikisinede ben hep abi derim hem yastan hem saygidan sanada arada hocam mocam diyorum da orhana bundan sonra bilemedim yayok lan berker abi tamam da @Cenk 'e de abi diyebilirmişsin
BUNU SEVDIM sanirim onune koli baglayacak olan ilk ve tek mazda sahibi olacam ufak karton falan kesmezBabam da koyuyordu arada bizim forda çabuk ısınması için motorun ve hem de az yaksin diye
yok lan berker abi tamam da @Cenk 'e de abi diyebilirmişsin
Beyler, arkadaşlar, cancağızlarım, tüm güzel forum sakinleri ben bir kaç gün sonra 29 yaşıma gireceğim. Benim yaşım öyle büyük falan değil. Hatta bir çoğunuzla yaşıtım, bir kısmınız ise benden büyük. Uzun zamandır bu konudan oldukça muzdaribim, utanıyorum ama kimseye de bir şey diyemiyorum. Ben lakaplara, hitaplara çok takılmam. 18 yaşında bir kardeşimiz de bana cenk diyebilir hiç mühim değil. Saygıyı, sevgiyi abim-kardeşim gibi cümlelerle kısıtlı tutmam ben. Ama neticede benden daha büyük insanlar da olduğu için bana ' abi ' dendiği vakit, hele ki yaşı benle aynı ya da bana yakın kişiler dediği vakit ben oldukça utanıyorum. Hani bunu yeri gelmişken belirteyim dedim Kimse yanlış anlamaz beni inşaallah(Berker ve cenk) abi hani matematigin ictekilerle carpim kurali var orada. Ikisinede ben hep abi derim hem yastan hem saygidan sanada arada hocam mocam diyorum da orhana bundan sonra bilemedim ya
Yok abi niye anlayalimBeyler, arkadaşlar, cancağızlarım, tüm güzel forum sakinleri ben bir kaç gün sonra 29 yaşıma gireceğim. Benim yaşım öyle büyük falan değil. Hatta bir çoğunuzla yaşıtım, bir kısmınız ise benden büyük. Uzun zamandır bu konudan oldukça muzdaribim, utanıyorum ama kimseye de bir şey diyemiyorum. Ben lakaplara, hitaplara çok takılmam. 18 yaşında bir kardeşimiz de bana cenk diyebilir hiç mühim değil. Saygıyı, sevgiyi abim-kardeşim gibi cümlelerle kısıtlı tutmam ben. Ama neticede benden daha büyük insanlar da olduğu için bana ' abi ' dendiği vakit, hele ki yaşı benle aynı ya da bana yakın kişiler dediği vakit ben oldukça utanıyorum. Hani bunu yeri gelmişken belirteyim dedim Kimse yanlış anlamaz beni inşaallah
Bu ne kadar naif bir R yahu. En ufak bir dişli gıcırtısı olmadıTeşekkür ederim bunu merak ediyordum sadece
Yaparsan mutlaka foto bekliyoruz.BUNU SEVDIM sanirim onune koli baglayacak olan ilk ve tek mazda sahibi olacam ufak karton falan kesmez
Sana amca desek yeridir hocamBeyler, arkadaşlar, cancağızlarım, tüm güzel forum sakinleri ben bir kaç gün sonra 29 yaşıma gireceğim. Benim yaşım öyle büyük falan değil. Hatta bir çoğunuzla yaşıtım, bir kısmınız ise benden büyük. Uzun zamandır bu konudan oldukça muzdaribim, utanıyorum ama kimseye de bir şey diyemiyorum. Ben lakaplara, hitaplara çok takılmam. 18 yaşında bir kardeşimiz de bana cenk diyebilir hiç mühim değil. Saygıyı, sevgiyi abim-kardeşim gibi cümlelerle kısıtlı tutmam ben. Ama neticede benden daha büyük insanlar da olduğu için bana ' abi ' dendiği vakit, hele ki yaşı benle aynı ya da bana yakın kişiler dediği vakit ben oldukça utanıyorum. Hani bunu yeri gelmişken belirteyim dedim Kimse yanlış anlamaz beni inşaallah
35 yaşında olsam bu güzel yazıdan sonra sana abi derim abiBeyler, arkadaşlar, cancağızlarım, tüm güzel forum sakinleri ben bir kaç gün sonra 29 yaşıma gireceğim. Benim yaşım öyle büyük falan değil. Hatta bir çoğunuzla yaşıtım, bir kısmınız ise benden büyük. Uzun zamandır bu konudan oldukça muzdaribim, utanıyorum ama kimseye de bir şey diyemiyorum. Ben lakaplara, hitaplara çok takılmam. 18 yaşında bir kardeşimiz de bana cenk diyebilir hiç mühim değil. Saygıyı, sevgiyi abim-kardeşim gibi cümlelerle kısıtlı tutmam ben. Ama neticede benden daha büyük insanlar da olduğu için bana ' abi ' dendiği vakit, hele ki yaşı benle aynı ya da bana yakın kişiler dediği vakit ben oldukça utanıyorum. Hani bunu yeri gelmişken belirteyim dedim Kimse yanlış anlamaz beni inşaallah
(Berker ve cenk) abi hani matematigin ictekilerle carpim kurali var orada. Ikisinede ben hep abi derim hem yastan hem saygidan sanada arada hocam mocam diyorum da orhana bundan sonra bilemedim ya
Beyler, arkadaşlar, cancağızlarım, tüm güzel forum sakinleri ben bir kaç gün sonra 29 yaşıma gireceğim. Benim yaşım öyle büyük falan değil. Hatta bir çoğunuzla yaşıtım, bir kısmınız ise benden büyük. Uzun zamandır bu konudan oldukça muzdaribim, utanıyorum ama kimseye de bir şey diyemiyorum. Ben lakaplara, hitaplara çok takılmam. 18 yaşında bir kardeşimiz de bana cenk diyebilir hiç mühim değil. Saygıyı, sevgiyi abim-kardeşim gibi cümlelerle kısıtlı tutmam ben. Ama neticede benden daha büyük insanlar da olduğu için bana ' abi ' dendiği vakit, hele ki yaşı benle aynı ya da bana yakın kişiler dediği vakit ben oldukça utanıyorum. Hani bunu yeri gelmişken belirteyim dedim Kimse yanlış anlamaz beni inşaallah
,Bu ne kadar naif bir R yahu. En ufak bir dişli gıcırtısı olmadı
Yaparsan mutlaka foto bekliyoruz.
Sana amca desek yeridir hocam