Ya sesli guldum tamam tamam @Cenk agiz aliskanligi var simdi orhan yaziyor foruma hebele hubele . Ben yaziyorum imla 0 ne dedigim belirsiz. Hakan xd ile guluyor falan ciddiye alacagim kim var allah askina soyleyin sizden baska
Eger bir gun gelip forumun fisini tamamen cekiyorum dersen orhanin ip olur konum olur paylas forumca gidip gorelim bi kere olmaz mi
Ay hadi düş bayıl sjfjsjfjBi tik alti.yoksa orhan gercek kimligini acikladi ondan biliyorum dersen dusup bayilirim ciddiyim
Bilmem çok kasma bos ver istek olsa köpek gibi çalışırdın baska pozisyonlara yönel sen :dEwt çok istiyorum ama hala ingilizce çalışmıyorum sizce neden sayın Orhan Bey
Anlastik bundan sonra bey diyoruz madem,
şu yorumdan sonra amcayı bırak cenk bey desek yeri adam kibarlıkta zirve yaptı
Sikayet edelim neler diyor hakan bey buAy hadi düş bayıl sjfjsjfj
Bilmem çok kasma bos ver istek olsa köpek gibi çalışırdın baska pozisyonlara yönel sen :d
Yok abi niye anlayalim
Allah razı olsun kardeşim. Hani yanlış anlaşılmak istemem. Benimki sadece benden yaşça daha büyük insanlar varken utanıyor olmak hepsi bu.Sana amca desek yeridir hocam
Vıyyy su düşünceye bak püh sanaEger bir gun gelip forumun fisini tamamen cekiyorum dersen orhanin ip olur konum olur paylas forumca gidip gorelim bi kere olmaz mi
Nie abi olmamı istemiyonmu meslektaş olcaktk beraber nöbette uçak kapıştırrıkAy hadi düş bayıl sjfjsjfj
Bilmem çok kasma bos ver istek olsa köpek gibi çalışırdın baska pozisyonlara yönel sen :d
Niye bole dedinki simdi. Niye yani.@maximaorhan gör bak eski sevgililerimizi terkedenleri aldatanları falan değil seni bi kez olsun göresimiz var.... asdfasdf
İstemiom bos verNie abi olmamı istemiyonmu meslektaş olcaktk beraber nöbette uçak kapıştırrık
Tamam cenk bey sorun yokAllah razı olsun kardeşim. Hani yanlış anlaşılmak istemem. Benimki sadece benden yaşça daha büyük insanlar varken utanıyor olmak hepsi bu.
Vallahi hayat bizi çökertti erkenden
Ahjshahdh taam abi olursam da söylemicem sana olduğumuİstemiom bos ver
35 yaşında olsam bu güzel yazıdan sonra sana abi derim abi
şu yorumdan sonra amcayı bırak cenk bey desek yeri adam kibarlıkta zirve yaptı
Estagfurullah Allah hepinizden razı olsun. Dediğim gibi ben yaş ayırt etmeden herkesi seviyor, sayıyorum. Bana nasıl hitap edildiği hiç mühim değil. Samimiyetimiz, sevgimiz ve muhabbetimiz zaten malum. O sebeple herkes nasıl rahat ediyorsa o şekilde hitap edebilir tabii ki. Ben sadece benden yaşça büyüklere ayıp etmiş olmayayım, saygısızlık etmiş olmayayım niyetiyle bundan bahsettim. Onun haricinde şurada fazla kişi değiliz. Benim için burada tanıdığım ve sohbetimin bulunduğu herkes saygıdeğerYa sesli guldum tamam tamam @Cenk agiz aliskanligi var simdi orhan yaziyor foruma hebele hubele . Ben yaziyorum imla 0 ne dedigim belirsiz. Hakan xd ile guluyor falan ciddiye alacagim kim var allah askina soyleyin sizden baska
Estagfurullah Allah hepinizden razı olsun. Dediğim gibi ben yaş ayırt etmeden herkesi seviyor, sayıyorum. Bana nasıl hitap edildiği hiç mühim değil. Samimiyetimiz, sevgimiz ve muhabbetimiz zaten malum. O sebeple herkes nasıl rahat ediyorsa o şekilde hitap edebilir tabii ki. Ben sadece benden yaşça büyüklere ayıp etmiş olmayayım, saygısızlık etmiş olmayayım niyetiyle bundan bahsettim. Onun haricinde şurada fazla kişi değiliz. Benim için burada tanıdığım ve sohbetimin bulunduğu herkes saygıdeğer
"Ağır hasar kaydı yoktur" diyor. Ağır hasarı yoktur demiyor. Bu önemli bir detay. Kayıt yok demek, aldığında kıvrak adamsan elinde patlamadan hızlıca elden çıkarabilirsin demek. =)
Arkadan hasarı var. Bagaj kapağının çizgilerinden direk anlaşılıyor. Arkadan hasar değilse durum daha vahim, şasi eğrilmiştir
Modeli yakından tanımadığım için yanlardan gözüken o kadar fazla kaput açıklığı normal mi bilemiyorum. Ön tampon hasarlı ama sorun değil, çıtır hasar dedikleri kategoriye girer. Yakın zamanda olur, "yahu zaten satacağım" deyip üzerinde durmaz, sıkıntı yaratmaz.
Benim takıldığım başka yerler de var. Araç şirket üzerine kayıtlı. 4 aydır son sahibinde. Belki alacağa mahsuben alınmıştır bilemiyorum. Telefondaki Arapça yazılar da işkillendirdi beni. TR'de bu profildeki "iş adamı" abilerde legal konularda ciddi sıkıntılar olabiliyor. Araç illegal yolla el konulmuş bile olabilir HGS yoksa Ümraniye'den Ankara'ya veya İzmir'e kadar gitmek mümkün. "Araba ihbarlı, Ümraniye'de ayarlanmış ekipler dışında çevirmeye girdiğinde bağlanır" diyememiş olabilir Tüm bunları düşünerek bu arabaya yolda kalana kadar anahtar değmemiştir diyebilirim. Bu profildeki araçlar hiç bakım yüzü görmüyor maalesef.
Türkiye'de toplam 5 tane C180 olup da sadece bu satılık olsa derim ki her şeyi göze alıp gidin alın. Ama bu arabayı kesinlikle ama kesinlikle önermem. Arabanın bakımsızlığı bir tarafa, başınıza başka işler de alabilirsiniz. Size C180 mi yok
Yaşadığım şehirden şöyle birkaç örnek bırakayım:
Yüksek tramerine rağmen şu araç bile daha güvenilirdir.
Şu araba da arkadan hasarlı ama iyi ekspertizle düşünülebilir. Ha, bir de basınçlı dış yıkamaya sokulup bagajın içi ıslanıyor mu bakılmalı
Neden bu kadar pahalı anlamadım ama araç sahibinin döve döve aklı başına getirilirse şu araç da güzel
Oyle guzel bir uslupla yaziyorki abi bey gibi hitap kullanamadan konusamiyorum kendisiyle @Cenk daha bugun ozelden yazdim masallah 1 sene olacak tanismamiz hep bi sabir hep bi kibarlik demistim hattaAllah senden de razı olsun hacım Sıkma canını sen
Allah senden de razı olsun hacım Sıkma canını sen
Estagfurullah, amin cümlemizden inşaallah. Hepinize teşekkür ederimOyle guzel bir uslupla yaziyorki abi bey gibi hitap kullanamadan konusamiyorum kendisiyle @Cenk daha bugun ozelden yazdim masallah 1 sene olacak tanismamiz hep bi sabir hep bi kibarlik demistim hatta
İstanbulu temelli terkettim@Mustafak birazdan sizin mahalleye geliyoruz , Auris'i sobelemeye calisacagim
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi