Arkadaşlar,
Gelin Sapancada Buluşma ayarlıyalaım
Bakın burası çok güzel bir yer.
https://goo.gl/maps/LDvAioHYmnw
Gelin Sapancada Buluşma ayarlıyalaım
Bakın burası çok güzel bir yer.
https://goo.gl/maps/LDvAioHYmnw
Ellerinde güçlü antitankların olduğu bilinmiyordu.M48 ve 60 larla yapılmıştı operasyon.Bunda Leopard2 tankları kullandık.Şöyle diyeyim biri 1,0 atmosferik diğeri 2,0 kompresör merco16 tank imha olmuştu. Ama burda öyle bir şey yaşanmadı.
Yazarken çok kolay da Tc vatandaşı hakkını almış biri olsam geri dönmezdimKaçacaklar tabii.. Terör örgütleri herhangi bir devletin ordusuyla göğüs göğüse muharebeye giremezler. Onların taktiği vur kaçtır. Afrin merkezde kalsalardı hepsi ölürdü. Artık Türkiye - Suriye sınırında güvenli hat çekip mültecileri de ülkelerine yerleştirip kontrollü olarak Suriye'den çıkmak gerek.
Kesinlikle öyle.. Kendi ülkelerinde bulamadıkları rahatlığı Türkiye'de buldular. Dünyanın en güzel şehirleri olan İstanbul, İzmir, Antalya'da keyif çatıp duruyorlar. Ceplerinde para var, iş kuranlar var, vergi de alınmıyor bunlardan, okumak isteyen öğrencileri de sınavsız yerleştirdiler üniversitelere. Ben olsam ben de gitmek istemem ama dönmeye mecbur bırakılmaları lazım. 36 yıldır Türk - Kürt propagandası yaparak Doğu bölgeleri böldüler, bir 36 yıl da Türk - Suriyeli bölücülüğü yaptırılması ihtimaline hiç gerek yok.Yazarken çok kolay da Tc vatandaşı hakkını almış biri olsam geri dönmezdim
Kesinlikle katiliyorum ama TR de sozde ozerklik ilan edilen yerlerdeki hendekciler gibi sivilleri kalkan yapip agir kayiplar vermekten de cok korkuyordum acikcasi, cok sukur simdilik halki galeyana getirecek toplu bir kayip yasamadik, bu bizi icerde cok yipratabilirdi.Kaçacaklar tabii.. Terör örgütleri herhangi bir devletin ordusuyla göğüs göğüse muharebeye giremezler. Onların taktiği vur kaçtır. Afrin merkezde kalsalardı hepsi ölürdü. Artık Türkiye - Suriye sınırında güvenli hat çekip mültecileri de ülkelerine yerleştirip kontrollü olarak Suriye'den çıkmak gerek.
Yanılıyorsun.Ellerinde güçlü antitankların olduğu bilinmiyordu.M48 ve 60 larla yapılmıştı operasyon.Bunda Leopard2 tankları kullandık.Şöyle diyeyim biri 1,0 atmosferik diğeri 2,0 kompresör merco
Bir yerden sonra askerimizin aldığı topraklar öso'ya geri verilecekti zaten. Malum Suriye'yi işgal etmiş devlet konumuna düşüp sürekli orada kalmamız bizi çok yıpratır. Hakkımızı bile savunuyoruz diye yapılmayan çirkin propaganda kalmadı. O sebeple Türkiye'de ki mültecileri bir şekilde vatanlarına yerleştirip alınan bölgeleri de öso'ya geri verip kontrollü şekilde çıkmak gerek. Sınır bölgesine de gerekirse tekrar mayınlı hat döşemek lazım. Sağolsun akp eski mayınlı hattı temizletip Suriye'den gelen teröristlerin eylemlerine zemin hazırlamıştı. Statlarda, gece kulüplerinde, şehirlerde yapılan eylemlerin sebebi de buydu zaten. Tekrar mayınlı alanı döşeyip kontrolü Suriyelilere vermek gerek.Kesinlikle katiliyorum ama TR de sozde ozerklik ilan edilen yerlerdeki hendekciler gibi sivilleri kalkan yapip agir kayiplar vermekten de cok korkuyordum acikcasi, cok sukur simdilik halki galeyana getirecek toplu bir kayip yasamadik, bu bizi icerde cok yipratabilirdi.
Umarim boyle devam eder, bu arada en cok korktugum konulardan birisi de OSO ya devredilen topraklarin tekrar kaybedilmesi.
Birligimize butunlugumuze zarar vermeye calisan kim varsa Allah belasini versin !!!
Yanlis anlasilmasin tabiki Turk askeri orda kalsin demiyorum, ama OSO nun de bu isin altindan kalkabilecegine emin olmak lazim, nasil olunur bilmiyorum ama !!! Sonucta teroristin arkasinda kimler oldugu belli !!!Bir yerden sonra askerimizin aldığı topraklar öso'ya geri verilecekti zaten. Malum Suriye'yi işgal etmiş devlet konumuna düşüp sürekli orada kalmamız bizi çok yıpratır. Hakkımızı bile savunuyoruz diye yapılmayan çirkin propaganda kalmadı. O sebeple Türkiye'de ki mültecileri bir şekilde vatanlarına yerleştirip alınan bölgeleri de öso'ya geri verip kontrollü şekilde çıkmak gerek. Sınır bölgesine de gerekirse tekrar mayınlı hat döşemek lazım. Sağolsun akp eski mayınlı hattı temizletip Suriye'den gelen teröristlerin eylemlerine zemin hazırlamıştı. Statlarda, gece kulüplerinde, şehirlerde yapılan eylemlerin sebebi de buydu zaten. Tekrar mayınlı alanı döşeyip kontrolü Suriyelilere vermek gerek.
Oso zaten imkani yok kalkamaz. Hos kalsak biz de kalkamayiz. Askeri gucumuz yeter ama ekonomik gucumuz yetmez. Abd surekli besleyip duruyor orgutleri. En azindan kendi sinirimiza guvenli hatti cekip iceriye teror eylemi icin girilmesini onleriz. Artik gerisini de oso ve burada yan gelip yatan 3 kusur milyon suriyeli halletsin bir zahmet.Yanlis anlasilmasin tabiki Turk askeri orda kalsin demiyorum, ama OSO nun de bu isin altindan kalkabilecegine emin olmak lazim, nasil olunur bilmiyorum ama !!! Sonucta teroristin arkasinda kimler oldugu belli !!!
@Cenk buradan devam edelim abi konuyu kirletmeyelim, spacer da düşün dediğim gibi. Hatta Türkiyede bunu iyi yaptığı söylenen biri var, https://www.facebook.com/smspacers/ , noyanın kardeşi kağan falan kullanıyor, kullananlar genel olarak memnun diye biliyorum.Benim araca yapacağım tek şey kaliteli bir 3,5 yay olur. Onun haricinde zaten başka bir şeye ihtiyacım yok
İstanbulda bunlari yapan goruyorum sasiriyorum ciddi ciddi@Cenk buradan devam edelim abi konuyu kirletmeyelim, spacer da düşün dediğim gibi. Hatta Türkiyede bunu iyi yaptığı söylenen biri var, https://www.facebook.com/smspacers/ , noyanın kardeşi kağan falan kullanıyor, kullananlar genel olarak memnun diye biliyorum.
@Cenk buradan devam edelim abi konuyu kirletmeyelim, spacer da düşün dediğim gibi. Hatta Türkiyede bunu iyi yaptığı söylenen biri var, https://www.facebook.com/smspacers/ , noyanın kardeşi kağan falan kullanıyor, kullananlar genel olarak memnun diye biliyorum.
Spacer'a ihtiyacım olacak derecede sürüş yapan biri değilim. Zaten focus'un tutuşu oldukça iyi. Yayı da aracın gövde salınımı azalsın, minimuma insin diye istiyorum. Sabit ve yüksek hızda keskin viraj alırken gövdenin yatması azalsa bana yeter. O yüzden yay bana yeterli gelir diye düşünüyorum.Abi kaliteli spacer da taksan çok güzel olur aslında, tutuşunu ciddi etkiler. Zaten lastiklerin yeniydi diye hatırlıyorum, mükemmel olur Valla.
Yine sen bilirsin de abi sonuçta spacer takınca daha iyi tutacak, limitlere daha da geç geleceğin için her yeri düz dönmeye başlayacaksın ki çok daha keyifli olur Zaten spacer da olursa focus artık bayağı ciddi tutar.Spacer'a ihtiyacım olacak derecede sürüş yapan biri değilim. Zaten focus'un tutuşu oldukça iyi. Yayı da aracın gövde salınımı azalsın, minimuma insin diye istiyorum. Sabit ve yüksek hızda keskin viraj alırken gövdenin yatması azalsa bana yeter. O yüzden yay bana yeterli gelir diye düşünüyorum.
Önce kaliteli bir yay işini halledeyim de sonuçların beni tatmin edip etmemesi durumuna göre o işe de bakarımYine sen bilirsin de abi sonuçta spacer takınca daha iyi tutacak, limitlere daha da geç geleceğin için her yeri düz dönmeye başlayacaksın ki çok daha keyifli olur Zaten spacer da olursa focus artık bayağı ciddi tutar.
Rica ederim.. Standart ampullerden her halükarda daha iyi olduğunu söyleyebilirim. Yalnız ampulleri taktırınca kaputu açıp far üzerinden de ayarlama yaptırmayı ihmal etmeyin. Malum, zamanla otomobillerin far ayarları bozulabiliyor. Maksimum verim için içi kararmamış farlar, iyi ampuller ve far ayarlaması gerekiyor.Teşekkürler ilk fırsatta değiştireyim bende standartlar hiç iyi değil.