Geyik Başlığı 4

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cussler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cruze ile 4.5 mu

Benim denk geldiğim cruzların töleransı düşük olduğu için çok gaz yapıyordu çok yaktırıyordu tabi iş mazdaysa mühendisliğini konuşturup pid controller koymuştur :) araç uzun yol için birebir duruyor milyon km sonra anahtarı kam milini değişcem diye vursan olduğu gibi kapatırsın :) 10k da bir yağını yenile silecek suyu koy yola devam :D
Kaptanımız burada Cruise Controlu kast etmiş bence .

Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hatta siyasi partileri de öyle takım tutar gibi tutmayın. Doğruysa doğru yanlışsa yanlış deyin.

Arabalara sürüş zevkidir odur budur şeklinde fazlaca anlam yüklüyoruz, yükleniyor. Ama netice itibariyle bunların hepsi mal. Sel olsa, kaza olsa bir şey olsa çöp. Markaların hepsi kâr etmek için var olan işletmeler. Müşterilerin -yani bizlerin- üç aşağı beş yukarı (özellikle Türkiye ayakları için bunu diyebiliriz) bu markalar için neyi ifade ettiğini hepimiz çok iyi biliyoruz, para. Seviyeli, bilgi içerikli tartışmalara daima varım ama DSG ölsün Mazda'dan selamlar, o araba gitmiyor abi gitmiyor TSI'dan selamlar tarzı basit tartışmalardan sizlerde sıkılmadınız mı?
Vallahi mazdayi benden baska konusan yok bende boyuna gomuyorum

Mazda3 c segmentte 1 numaradır.

Bizim ülkemiz için değil ama şöyle 2.0 165 lik benzinlisi 2.2 dizeli ile tatlı olabilir. 1.5 benzinli ve dizel motorları rakiplerine göre çok zayıf arabanın bir potansiyeli varsa (kullanmadığım için yorum yapmayacağım ama skyactiv şasi temeli focus a dayanıyor iyidir herhalde) kullanmak zor olur diye düşünüyorum.

Bizim ülkemiz için değil ama şöyle 2.0 165 lik benzinlisi 2.2 dizeli ile tatlı olabilir. 1.5 benzinli ve dizel motorları rakiplerine göre çok zayıf arabanın bir potansiyeli varsa (kullanmadığım için yorum yapmayacağım ama skyactiv şasi temeli focus a dayanıyor iyidir herhalde) kullanmak zor olur diye düşünüyorum.
Benim kasa focusa dayaniyor yenileri bagimsiz mazdanin.
Eksikleri cok var. Golf daha fonsiyonel. İc kisim mazdanin daha kaliteli ama arkada havalandirmasi bile yok. (Gerci astrada da yok ama neyse ) skyactive x de kucuk motorlara gelmeyecek gibi duruyor. Muhtemelen mazdayi birakcam gibi duruyor benim icin.

Adi ustunde c segmenti her sey 4 4 luk olamaz yahu zaten. Yurt disinda bu arabalar baya ucuz. Peki bu a b segmenti nasil satiliyor onu anlamadim
İnsanların araba ihtiyacı var ve fiyatlar yükseldiği için ihtiyaçlarını küçük segment ile gidermeye çalışıyorlar ondan dolayı satıyor şu anlık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...