Geyik Başlığı 4

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cussler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Screenshot_2018-03-18-22-31-03-1.png
Izmir_de Çevirme Radar on Instagram_ _Bu nedir ya.jpg

Hayvanseverliğe yeni bir bakış açısı getiren arkadaşımızı tebrik ediyoruz:D

Son düzenleme:
Mazda3 c segmentte 1 numaradır.
Aslında çok eksiği vardı ama makyajlarken hemen hemen bütün eksiklerini giderdiler, muazzam bir araba oldu. Misal, deri opsiyonu sonradan gelmeye başladı ve çok da iyi oldu.
Motorlarla ilgili sıkıntılar olmasa kesinlikle katılırdım. Daha güçlü motorlar şart.
Bizim ülkemiz için değil ama şöyle 2.0 165 lik benzinlisi 2.2 dizeli ile tatlı olabilir. 1.5 benzinli ve dizel motorları rakiplerine göre çok zayıf arabanın bir potansiyeli varsa (kullanmadığım için yorum yapmayacağım ama skyactiv şasi temeli focus a dayanıyor iyidir herhalde) kullanmak zor olur diye düşünüyorum.
Aynen öyle. Mazda 3 yurt dışında hakikaten sınıfının zirvesinde sayılır. Mesele sadece motor seçenekleri de değil. Örneğin arka havalandırma kadar açılır tavan opsiyonu da önemli bir eksiktir. Yurt dışında var ama TR'ye getirilmiyor.
Gerçi bu dediğim olay yerli üretim i20'de bile var. Yurtdışına arka havalandırma kanalıyla gönderilen araba TR'de boş sunuluyor. 3. dünya ülkesi piyasasıyız yeminle =)

Son düzenleme:
O değil de, bu haftasonu evin bahçesi, haftasonu otoparka çevrilen okul bahçeleri gibiydi. Fiesta 1.4titaniumX, Leon 1.2tsi, Mazda3 beniznli PowerSense, ClioHB dci edc, bir de benim CorsaC 1.2 girip çıktı. Diyeceğim şu ki, benim ihtiyar Corsa ile Mazda 3'e kurban olayım.

Leon, süspansiyonu çalışana kadar çok iyi, sonrası fiyasko. İç mekanda bagaj tarafında kırılan kalitesiz plastik parçalar bonusu. Clio zaten sadece "az yakıyor" denen bir araç. Fiesta da çok km yapınca eski Mk6 kasaları kadar sağlam olmadığını belli ediyor.

Benim araba ciddi bir iç mekan sınavı verdi. Bagaja koyduğum çocuğu kapıyı açıp sürücü koltuğundan aldım. Acelem oldu; motorunu, süspansiyonu, hatta el frenini bile zorladım. Bana mısın demedi yine. Mazda da zaten Mazda, cold start'ıyla, hareketiyle, manevralarıyla bambaşka karakter koyuyor. Hiçbir yerinde zayıflık göstermiyor araba, saygı uyandırıyor.

Beyler
Eskiden 10:00 diyince uyurdum. Şimdi 24:00 da anca yatabiliyoruz. Trajik durum saat sabah 06:00 da uyanıp işe gitmem gerekiyor..
Mesai 18:00 da bitiyor. Ben 16:00 da tükeniyorum. Beni 2 saat daha ayakta tutacak yöntem varmı :( uykuyu alsam sorun cıkmazda 24:00 da yatmayı zor beceriyorum. :(

Beyler
Eskiden 10:00 diyince uyurdum. Şimdi 24:00 da anca yatabiliyoruz. Trajik durum saat sabah 06:00 da uyanıp işe gitmem gerekiyor..
Mesai 18:00 da bitiyor. Ben 16:00 da tükeniyorum. Beni 2 saat daha ayakta tutacak yöntem varmı :( uykuyu alsam sorun cıkmazda 24:00 da yatmayı zor beceriyorum. :(
Parol+3 ü bir arada.Redbull dicem de 5,75 ₺

Parol+3 ü bir arada.Redbull dicem de 5,75 ₺
Doktor bey ben iraktayken iyi bir beslenme aliskanligimiz olmayisi ve spor yapma imkanim olmadigindan oneAday tarzi multivitaminler kullaniyorum. Acikcasi ooooo super diyebilecek kadar bi fark gormedim ama heralde biyolojik olarak bir nebze de olsa ise yariyordur dimi :D
@İstanbulluu ya tavsiye edebilir miyiz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...