Hayvanseverliğe yeni bir bakış açısı getiren arkadaşımızı tebrik ediyoruz
Son düzenleme:
Mesela @bt net siliterin, @Cenk ravenclav, @Bedirhan grifindor falan çıkarhttps://my.pottermore.com/my-details
Bakalım forumun panpalarının evi hangisi
Pejo yine şaşırtmadıEkli dosyayı görüntüle 12017 Ekli dosyayı görüntüle 12018
Hayvanseverliğe yeni bir bakış açısı getiren arkadaşımızı tebrik ediyoruz
Aklıma ilk o marka geldiği için yazdım kaptan, yoksa sana bir şey deme amacım yoktu.
Mazda değil Renault olsun Toyota olsun, demek istediğim müdürün de dediği gibi, marka fanatikliğine gerek yok demekti.
Adamı böyle baş aşağı eder işte paranın kölesi olmayın
Üye ol diyor üşendim
Pazar banyocuları online
Yok beya bu akşam buralar hiç karışmaz baksana acaip sakinÜye ol diyor üşendim
Pazar banyocuları online
Buralar karışır ben kaçar
Justin tv bile yazıyor. Virüzler doluşmuştur bilgisayarlara =)
Aslında çok eksiği vardı ama makyajlarken hemen hemen bütün eksiklerini giderdiler, muazzam bir araba oldu. Misal, deri opsiyonu sonradan gelmeye başladı ve çok da iyi oldu.Mazda3 c segmentte 1 numaradır.
Motorlarla ilgili sıkıntılar olmasa kesinlikle katılırdım. Daha güçlü motorlar şart.
Aynen öyle. Mazda 3 yurt dışında hakikaten sınıfının zirvesinde sayılır. Mesele sadece motor seçenekleri de değil. Örneğin arka havalandırma kadar açılır tavan opsiyonu da önemli bir eksiktir. Yurt dışında var ama TR'ye getirilmiyor.Bizim ülkemiz için değil ama şöyle 2.0 165 lik benzinlisi 2.2 dizeli ile tatlı olabilir. 1.5 benzinli ve dizel motorları rakiplerine göre çok zayıf arabanın bir potansiyeli varsa (kullanmadığım için yorum yapmayacağım ama skyactiv şasi temeli focus a dayanıyor iyidir herhalde) kullanmak zor olur diye düşünüyorum.
Tam cepçi ortamı he...Dün mecburiyetten Eminönü'ne gittim. Allah göstermesin bir gün izdihamdan çok insan ölecek burada. Ben olsam belli yerlere girişi 1 tl yaparım, olmadı akbille de girilebilir
209 yerine 250 euro ver seninde olsun. 23 bin euro 110 bin tl ediyor, zaten TR fiyati da 130 bin tl1-2 yıllık maaşla şu araçları almak nasıl bir zevktir acaba. Hele hele ayda 209 euroya Mx-5 almak
Euro'yu neden tlye çevirelim ki. 3000 tl maaş alan insan 44 ayda ayı aracı alabilirken (alamazken), 3000 euro alan insan 8 maaşıyla alabiliyor.209 yerine 250 euro ver seninde olsun. 23 bin euro 110 bin tl ediyor, zaten TR fiyati da 130 bin tl
https://www.mazda.com.tr/modeller/mazda-mx-5/
Parol+3 ü bir arada.Redbull dicem de 5,75 ₺Beyler
Eskiden 10:00 diyince uyurdum. Şimdi 24:00 da anca yatabiliyoruz. Trajik durum saat sabah 06:00 da uyanıp işe gitmem gerekiyor..
Mesai 18:00 da bitiyor. Ben 16:00 da tükeniyorum. Beni 2 saat daha ayakta tutacak yöntem varmı uykuyu alsam sorun cıkmazda 24:00 da yatmayı zor beceriyorum.
Doktor bey ben iraktayken iyi bir beslenme aliskanligimiz olmayisi ve spor yapma imkanim olmadigindan oneAday tarzi multivitaminler kullaniyorum. Acikcasi ooooo super diyebilecek kadar bi fark gormedim ama heralde biyolojik olarak bir nebze de olsa ise yariyordur dimiParol+3 ü bir arada.Redbull dicem de 5,75 ₺