Geyik Başlığı 4

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cussler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Peder almanlarda her şeyin opsiyon olduğunu görünce çok sinirlendi.

Adamcağız alttarafı adaptive cruise istiyor dur kalk özellikli. 16k para istiyor Mercedes.

Ses sistemi 7k

Adam gibi multimedya sistemi 19k

Deri koltuk 8k

O konuda en iyisi fransızlar arabaları gırtlak dolu. Japinlarda mazda hariç zaten donanım yok ki alasın :D:D:D.

Demir pahalı, çimento kuru arttı, arsa fiyatları uctu vs vs vs diyorlar : sonra mütayitler bu kadar zenginliği nasıl yapabiliyorlar merak içindeyim. Ben artık mütayitlerin samimiyetine inanmıyorum.
Kentsel dönüşümle kazandılar parayı, genelde arsa sahibiyle kat karşılığı anlaşıp 70 bin tl gibi maliyeti olan daireleri 300-350 den falan satınca haliyle para kazanıyor adamlar. Arsa alayım ev yapayım kurtarmaz onları, imara açık bölgelerde arsalar cidden pahalı.

Sonra kadın hakları bilmem ne diye çığırıp duruyorlar. Al işte haksızlığın daniskası. Hangi erkeğe boşanırken böyle bir para ( tazminat hariç ) verildiğini duydunuz ? Çocuğu için harcadığı paraya eyvallah ama karısı için 10 yılda 10 milyon pound nafaka ne demek ? Onca gayrimenkul ne demek ? Kaç kişinin ömrü çalışmadan bu kadar kolay şekilde garanti altına alınmış ki kadınlara bu hak veriliyor ? Sen kadına bu kadar para vereceksin o gidecek senden sonra başka erkeklerle o parayı yiyecek. Yeri geldiğinde en önde feminist takılan kadınlar, hakkımız yeniyor diyen kadınlar nafakaya hiç ses bile çıkarmıyor.

Son düzenleme:
Yollar cillop gibi, çizgiler oldukça belirgin. İstanbul da bu kadar iyi performans sergileyebiliyor mu?

Bir sonraki updatlerde yoldarda çizgi bile gerek kalmıycak. Araba yüksek detaylı uydu haritaı üzerinden gps konumu ile yolun neresende olduğunu anlyacak. Hatta şu an bile bu şekilde cizgisiz gidebiliyor. Yani yolda cizgi olması, o yolun sağındamı solundami olduğunu bilip ona göre gidiyor.

Burda çizgisiz yolda gidereken.

Benzinlikte ibiza 1,0 si style donanımcı bir abimiz geldi.75 e aldım çok memnunum dedi.Benzinci-İbiza cı muhabbeti:
-B: Abi kaç yakıyor
-İ:7,0 yle geziyorum.9000 de araba.
-B:Aynalar kapanmıyor mu abi?
-İ:Yok
-B:Hııı
-B:Kaça almıştın abi?
-İ:75
-B:Bende i20 1,2 var 6,2 yle dolanıyorum.64 e aldım style donanım.Sanruf bile var.
-İ:1,0 iyi kaçıyor şimdi hakkını yeme(üzgün surat)
-B: Yok abi seninki de iyi arabadır şimdi(Troll surat)

Benzinlikte ibiza 1,0 si style donanımcı bir abimiz geldi.75 e aldım çok memnunum dedi.Benzinci-İbiza cı muhabbeti:
-B:Bende i20 1,2 var 6,2 yle dolanıyorum.64 e aldım style donanım.Sanruf bile var.
Ğağağağ

1.2 i20 ile 6.2 yakabiliyorsa sihirli bir ayağı var demektir zira araba C Segmenti ağırlığında

1.2 i20 ile 6.2 yakabiliyorsa sihirli bir ayağı var demektir zira araba C Segmenti ağırlığında
Bebeyim bir baksana şu i20 motoruna motorun hareket eden aksamlarının ağırlığı normal bir atmosferik 1,2 den %40 daha hafif materyallerden üretilmiş.Ayrıca boşu 1050kg ; Full+Full donanım 1233 kg.Senin dediğin ağırlık 1350 kg olan 1,4 crdi.

1.2 dediğimiz i10da da olan kappa motor mu?

Evet aynı motor ... bende göstergede 4,8 litreye kadar düştüm ama, benzincide 6 litre üzerinde çıkmıştı

20150823_143452.jpg

Untitled.jpg

Bu ciftlik bank olayi cok komik. insanlar hala tombisin planladigini dusunuyorlar.imamhatip mezunu overlukcuya hicbir banka kredi falanda vermez . Devletten yardim almadan hicbirsey yapamazdi. Benim aklima gelen tek senaryo parayi bolustukleri.
Bu turk halkina da kesinlikle acimamak lazim. Maalesef ki kisa yoldan parayi bulayim zengin olayim diye hirs cogu kiside var. Hangi ciftci zengin olmus vs vs uzar gider liste. Her zaman bir dolandirici olacak bu kadar cok enayi oldugu surece.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...