Yine bir kalp kırılmış.
Olur öyle arada yavYine bir kalp kırılmış.
Parol+3 ü bir arada.Redbull dicem de 5,75 ₺
Vallahi abi gerçekten kötü bir beslenme hissediyorsan işe yarayan şeyler olduğunu biliyorum o vitaminlerin.Düzensiz öğün yemeyle alakalı değil gibi bunlar.Tavsiyem suyu bol tutup yağlı yiyeceklerden uzak kalmak.Ha bir de A ve E vitamini bol tahıllı yiyecekler.Gastroda söyledikleri buydu hocalarımınDoktor bey ben iraktayken iyi bir beslenme aliskanligimiz olmayisi ve spor yapma imkanim olmadigindan oneAday tarzi multivitaminler kullaniyorum. Acikcasi ooooo super diyebilecek kadar bi fark gormedim ama heralde biyolojik olarak bir nebze de olsa ise yariyordur dimi
@İstanbulluu ya tavsiye edebilir miyiz?
?Doktor cocuga laktozsuz süt verin dedi. 12 tane pinar cocuk buyume sütü almıştım. Çoçuğa yasak konulunca onları tüketiyorum. Belki faydası olur dşye düşünüyorum.
Bizim kız hasta oldu. Gözleri şişti burnu ve gözü sulanıyor.
Hastaneye kabız diye gittik. Geldikki çoçuk hasta olmuş.
Geçmiş olsun abiDoktor cocuga laktozsuz süt verin dedi. 12 tane pinar cocuk buyume sütü almıştım. Çoçuğa yasak konulunca onları tüketiyorum. Belki faydası olur dşye düşünüyorum.
Bizim kız hasta oldu. Gözleri şişti burnu ve gözü sulanıyor.
Hastaneye kabız diye gittik. Geldikki çoçuk hasta olmuş.
Ne kadar sağlıklı bilmiyorum ama son zamanlardaki enerji kaynağımBeyler
Eskiden 10:00 diyince uyurdum. Şimdi 24:00 da anca yatabiliyoruz. Trajik durum saat sabah 06:00 da uyanıp işe gitmem gerekiyor..
Mesai 18:00 da bitiyor. Ben 16:00 da tükeniyorum. Beni 2 saat daha ayakta tutacak yöntem varmı uykuyu alsam sorun cıkmazda 24:00 da yatmayı zor beceriyorum.
Oowww bu direk mouse'a yürür ya, space tuşunu kırdırır.Ne kadar sağlıklı bilmiyorum ama son zamanlardaki enerji kaynağım
Genç inşaatı duymadım hiç. İnşaatta para var diyebilir miyiz
Inşaatta çok sağlam para var valla zaten memleketi döndüren ana çarklardan biri o.Genç inşaatı duymadım hiç. İnşaatta para var diyebilir miyiz
@İstanbulluu https://www.sahibinden.com/ilan/vas...lu-ilk-elden-hatasiz-58.500tl-540770114/detay
Abi senin aytene de böyle birşey yapsak nasıl olur? )
Böyle bir tazminat koparabileceksem ben de kendisiyle evlenip boşanmaya hazırım.