neymıs neymısAlacağım bir C üniversitede yan yan neslihan (ehliyeti yok)
Herkese hayırlı akşamlar dilerim.
neymıs neymısAlacağım bir C üniversitede yan yan neslihan (ehliyeti yok)
Herkese hayırlı akşamlar dilerim.
Peder ben kullanmayacağım sana veririm dedi.C'nin arka havaya ön aşağı yaparız süspansiyonları varex çakarız camlar zindan çakar bide geriye tatil koltuk ve emniyet kemeri tokası yaparsak bütün kızlar içine doluşur benden demesi
Neslihan abi asdjaskdneymıs neymıs
Neslihan abi mi olmuş haydaa kusura bakmayın kendimi tutamadımNeslihan abi asdjaskd
Neslihan abi mi olmuş haydaa kusura bakmayın kendimi tutamadım
sız bırsey mı ıctınız yoksa benım kafamı guzelNeslihan abi asdjaskd
noluyor allah askına ben anlamıyorumNeslihan abi mi olmuş haydaa kusura bakmayın kendimi tutamadım
Abi pedifen şurup içtim baş ağrısı giderici.sız bırsey mı ıctınız yoksa benım kafamı guzel
ben gundemden cok uzak kalmısım galıba gene populer bır vıdeo galıba bahsettıgınız. benım gundem efsane ay sonu gelmıyor. arabada yarım depo benzın var. bugun maltepeden goztepeye ekonomı kastım yol bostu sahıl falan 5 lıtre yaktımAbi pedifen şurup içtim baş ağrısı giderici.
En sağlam hap bile başımı geçirmiyor, o kafa yapmış olabilir.
Yok abi hiçbir şeyden bahsetmedik. Bende gündemi takip etmiyorum.ben gundemden cok uzak kalmısım galıba gene populer bır vıdeo galıba bahsettıgınız. benım gundem efsane ay sonu gelmıyor. arabada yarım depo benzın var.
aha buna ınanmam gram . 5008 bakan aılenın arabada benzın olmama ıhtımalı yoookYok abi hiçbir şeyden bahsetmedik. Bende gündemi takip etmiyorum.
Bizim araçta da ay sonu gelmiyor. Depo E'de, yokuş yukarı bırakırsak araba çalışmıyor o derece.
aha buna ınanmam gram . 5008 bakan aılenın arabada benzın olmama ıhtımalı yoook
alı abı gıbı yapasım varda trafıge gırdımmı 10 lıtre yakıyorum o kotu o kafaları sımdı anlıyorum he ay sonu gelmeyınce ınsan kısmak ıstıyor arabadanOhooo abi biz 10 yıldır araba alıyoruz sözde, öyle bir heyecan yapıp sonra sönüyoruz
Galiba hepimizin kafası güzelsız bırsey mı ıctınız yoksa benım kafamı guzel
ben ımha ettım ızlemeden ceyhun yollasınGaliba hepimizin kafası güzel
Son konuşulan videoyu alabilirmiyim wp den? gerçi 20mb internetim kaldı da izlerim bi ara
Ekli dosyayı görüntüle 12041
Trafikte gördüm ama modelini anlayamadım 5gt değil gibi geldi bilemiyorum. Siz ne düşünüyorsunuz ?
Okadar yanibende onun numarası yokben ımha ettım ızlemeden ceyhun yollasın
G kasalarda 5 gt yerine geldi 6 lar.3gt olabilir, 5 serisinde 18mm lastik bahçe hortumu gibi egzoz koymazlar muhtemelen konu Gt’den acikmisken gectigimiz gun trafikte 6gt gördüm şaşırdım, öyle bir modelin var olduğunu bilmiyordum