Beyler
Maaş müşterisi olduğunuz bankadan promosyonlarınız yattımı sizlerin. Benimki hayla yatmadı 1 ay oldu bekliyorum..
Maas musterisi olunca promosyon mu yatiyormus ?
Beyler
Maaş müşterisi olduğunuz bankadan promosyonlarınız yattımı sizlerin. Benimki hayla yatmadı 1 ay oldu bekliyorum..
Maas musterisi olunca promosyon mu yatiyormus ?
Tabiki. Bankalar maaşı bize yatırın diye yaptığı bir uygulama. Her sene bonus verirler
Haklılar, hatta chemtrailini de fetoculer yapıyor bütün ülke timarhanelik olduHava değiştirme teknolojisine (Haarp), uçakların arkasındaki duman yani chemtrailin insan beynini kontrol eden zehirli gaz olduğuna inanan akrabalarım var.
Öyle büyük meblağ değil. 2 tane petlas lastik parası. Tabi oda alırsak.Bir halt vermediler, 10 yildir aktif olarak calisiyorum hic boyle bir sey duymadim. En fazla kredi karti icin yillik ucret, hesap isletim ucreti almiyorlardi eger promosyondan kasit buysa
Gunaydin, bazi sirketler bu anlasmayi yaparken kendine alir bazilari maasi alan calisanlarina verilmesini saglar, yani @byilmaz muhtemelen sizin sirket bu parayi bankadan kendisi aliyorÖyle büyük meblağ değil. 2 tane petlas lastik parası. Tabi oda alırsak.
Haarpa inanıyorum.Hava değiştirme teknolojisine (Haarp), uçakların arkasındaki duman yani chemtrailin insan beynini kontrol eden zehirli gaz olduğuna inanan akrabalarım var.
https://www.instagram.com/edizozcan/Ediz Özcan isimli bir otomobil fotoğrafçısı var
Çekime gelen araçları görsen daha çok üzülürsün
Vagcının apaçisi de başkaymış
Siyah passat'ın gözümüzdeki ağır abi imajını pokemon otomobili imajına çevirenler utansınKör oldum
Bahsettiğin konu hakkında net araştırıp bulup okuduğum bir bilgi yok ama eğer dediğin gibiyse bile pratikte pek işe yarayacak bir durum değil. Günümüzde virüslerde aslan payı keylogger'larda vs.lerde. Sistem kaynağı kullanan küçük çerezler dışında asıl güvenliğe kasılması gereken yer, mail ve banka hesaplarımıza da eriştiğimiz tarayıcılardır. @aaygen arkadaşın da paylaştığı yazıdaki durumdan haberdarım, Edge browser'ının kendi güvenliğine güvenemem. O yüzden hiç tercih etmem.Beyler, win 10 işletim sistemi kullanıyorum. Tarayıcı olarak ise sıklıkla chrome kullanıyorum. Geçenlerde win 10'un tarayıcısı olan microsoft edge ile ilgili şöyle bir bilgi gördüm. Bilenler, bu işten anlayanlar bir aydınlatırsa sevinirim. Aşağıda anlatılan özellik cidden söylendiği gibi işe yarıyor mu ? @Iskender™ bu konulardan anlayan birisin. Bir el atarsan çok makbule geçer
Aslında Internet Explorer’ın hizmet yılları boyunca yaşadığı tüm güvenlik sıkıntıları ve diğer tarayıcıların tecrübeleri Microsoft Edge tarayıcının dersine iyi çalışmasına sebep oldu. Microsoft Edge bir anlamda bir Sandbox mantığıyla çalışıyor. Yani ona yönelik saldırılar PC’ye bulaşamıyor. Edge’in sınırları içinde kalıyorlar. Her hangi bir saldırgan Microsoft Edge tarayıcı yoluyla sisteme saldırmaya çalıştığında, başarabilirse sadece tarayıcıya ulaşıyor. Onun sınırları dışına çıkmıyor. Bu da tarayıcıyı son derece güvenli, sistemi de tehditlerden uzak kılıyor.
https://www.instagram.com/edizozcan/
Sanırım bunlar.. Bu milleti önce Nfs sonra da hızlı ve öfkeli serileri bozdu. Bazen otomobillerin bu kadar pahalı olmasına pek üzülmüyorum
Vagcının apaçisi de başkaymış
Yazık olmuş ne diyeyim.. Artık bunların da ardından bir dua okuruzAynen bunlar
Çok paranın insanı bozduğunun yaşayan kanıtları
Açıkçası ben de çok inanamadım. Pc'de edge var ama bu zamana kadar pek kullanmadım. Netten alışverişte de zaten ya hesap kartı kullanıyorum çalsalar da sorun olmaz ya da kredi kartı için sanal kart oluşturdum onu kullanıyorum. Böylece kredi kartının çalınması ihtimali de iyice azalmış oluyor. Ama dediğin gibi ben de pek güvenemedim edge konusuna. En iyisi chrome'dan devam.Bahsettiğin konu hakkında net araştırıp bulup okuduğum bir bilgi yok ama eğer dediğin gibiyse bile pratikte pek işe yarayacak bir durum değil. Günümüzde virüslerde aslan payı keylogger'larda vs.lerde. Sistem kaynağı kullanan küçük çerezler dışında asıl güvenliğe kasılması gereken yer, mail ve banka hesaplarımıza da eriştiğimiz tarayıcılardır. @aaygen arkadaşın da paylaştığı yazıdaki durumdan haberdarım, Edge browser'ının kendi güvenliğine güvenemem. O yüzden hiç tercih etmem.
Çok güzel araba bunlar aslında tam fiyat performans aracı bizim bir eniştede var. Parça işi biraz sıkıntı yurtdışından falan gelmesi lazım.Günaydın beyler. Bu jaguarlar neden ucuz oluyorlar genelde. Bakımı, parçası, ustası pahalı mı yok mu? Baya da güzel arabaya benziyor
https://www.sahibinden.com/ilan/vas...7-jaguar-x-type-2.0-executive-522847515/detay