0535 015Okadar yanibende onun numarası yok
Buluşma olduğunda şaaparız
0535 015Okadar yanibende onun numarası yok
Buluşma olduğunda şaaparız
ben ımha ettım ızlemeden ceyhun yollasın
Bu emmi hayatı yaşıyo ha bari birini bize ikram etse
alkollerınden bırı dımı ceyhuncumBu emmi hayatı yaşıyo ha bari birini bize ikram etse
Hayır ben dansa baslayacam ha çok iyi dusuyomusalkollerınden bırı dımı ceyhuncum
Hakan cok guzel salsa biliyormus @alfhonso gel bi ogret senHayır ben dansa baslayacam ha çok iyi dusuyomus
Ihh ben halkoyunlari oynayacamHakan cok guzel salsa biliyormus @alfhonso gel bi ogret sen
Ceyhun panpam Galerixiyi bilmem ama köfteci Yusuf'u iyi bilirim .Beyler Galerici Yusuf kimdir yav
Köksal Baba misali rol yapan ve galericilerin yanında takılan hafif ünlenmiş bir kişilik. Gerçekle alakası yok, başlarda bir iki videosuna güldüm ama baktı sosyal medyada iş var o da b***** çıkarıyor.Beyler Galerici Yusuf kimdir yav
Benim de öyle, önüme 1000 sayfa kitap koy 1 ay süren var sonra sınav yapacam de, ben yine son gün çalışırımUlan öğrenciliği geçeli yıllar oldu ama nasıl alışırsan öyle gidermiş. Çarşamba gününe iş yetiştireceğim, yarına bitenlerden yollamam lazım ama ben yine son ana bıraktım
Sana gelsin o zaman delikanlı4 saat iyi uyumuşum. Ben şimdi nasıl uyuyacam.
Beyler, win 10 işletim sistemi kullanıyorum. Tarayıcı olarak ise sıklıkla chrome kullanıyorum. Geçenlerde win 10'un tarayıcısı olan microsoft edge ile ilgili şöyle bir bilgi gördüm. Bilenler, bu işten anlayanlar bir aydınlatırsa sevinirim. Aşağıda anlatılan özellik cidden söylendiği gibi işe yarıyor mu ? @Iskender™ bu konulardan anlayan birisin. Bir el atarsan çok makbule geçer
Aslında Internet Explorer’ın hizmet yılları boyunca yaşadığı tüm güvenlik sıkıntıları ve diğer tarayıcıların tecrübeleri Microsoft Edge tarayıcının dersine iyi çalışmasına sebep oldu. Microsoft Edge bir anlamda bir Sandbox mantığıyla çalışıyor. Yani ona yönelik saldırılar PC’ye bulaşamıyor. Edge’in sınırları içinde kalıyorlar. Her hangi bir saldırgan Microsoft Edge tarayıcı yoluyla sisteme saldırmaya çalıştığında, başarabilirse sadece tarayıcıya ulaşıyor. Onun sınırları dışına çıkmıyor. Bu da tarayıcıyı son derece güvenli, sistemi de tehditlerden uzak kılıyor.
Edge için onca güvenlik özelliği açıklanıp en çok hacklenen tarayıcı çıkması da ayrı bir ironi olmuş cidden. Sanırım denildiği gibi işe yaramıyor. Teşekkürlerhttp://www.tomshardware.com/news/pwn2own-2017-microsoft-edge-hacked,33940.html
pratikte pek de işe yarıyor gibi gözükmüyor