Geyik Başlığı 4

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cussler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ankara istanbul ortalama 130 yakıt7lt idi teme girince böyle oldu
BB58DF47-2395-47D2-842A-297882FBF0A6.jpeg

Beyler, arkadaşlar, cancağızlarım, tüm güzel forum sakinleri ben bir kaç gün sonra 29 yaşıma gireceğim. Benim yaşım öyle büyük falan değil. Hatta bir çoğunuzla yaşıtım, bir kısmınız ise benden büyük. Uzun zamandır bu konudan oldukça muzdaribim, utanıyorum ama kimseye de bir şey diyemiyorum. Ben lakaplara, hitaplara çok takılmam. 18 yaşında bir kardeşimiz de bana cenk diyebilir hiç mühim değil. Saygıyı, sevgiyi abim-kardeşim gibi cümlelerle kısıtlı tutmam ben. Ama neticede benden daha büyük insanlar da olduğu için bana ' abi ' dendiği vakit, hele ki yaşı benle aynı ya da bana yakın kişiler dediği vakit ben oldukça utanıyorum. Hani bunu yeri gelmişken belirteyim dedim :D Kimse yanlış anlamaz beni inşaallah :)

Yok abi neden yanlış anlayalım benim nerdeyse 2 katım yaşındasın sfksjdldkdlfmdd

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yemin ediyorum sinirlerim bozuldu hdldjdldjf beyler bugün yavaş gidicem keyfini çıkarıcam 2 mt ileri alıyo arabayı sjdlddkkf

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

He valla, şimdi bir başlasam yine "yeni Opeller şöyle yeni opeller böyle" diye sizin konuyu mundar ederim. Güvenmiyorum hocam yeni Opel'lerin hiçbirine. :D Kendime asla almayacağım arabayı da başkasına öneremiyorum. Derdim ondandır.
Ama opel bile olsa bir dq200 dsg de değil :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...