Geyik Başlığı 4

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cussler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben normal mağaza fiyatlarına baktım da öyle pahalı dedim. Onun haricinde ithalatçı garantili ya da Samsung global garantili işlerinden pek anlamadığım için oralara bakmadım bile.
Valla abi samsung distribütör garantisini kullandirmamak için elinden geleni yaptığı için pek bir fark etmiyor garanti çeşitleri buna ek olarak bir telefonun garantili olup olmaması beni pek etkilemiyor yani alırken hiç garantisine bakmıyorum mal iyise alıp geçiyorum.

Valla abi samsung distribütör garantisini kullandirmamak için elinden geleni yaptığı için pek bir fark etmiyor garanti çeşitleri buna ek olarak bir telefonun garantili olup olmaması beni pek etkilemiyor yani alırken hiç garantisine bakmıyorum mal iyise alıp geçiyorum.
Aslinda cok mantikli.. Bu zamana kadar kac tane sifir telefon aldim ve hic garantilik durum olusmadi. Zaten garantilik durumlarda da kullanici hatasi deyip bize iteliyorlar faturayi. O sebeple bundan sonra ben de telefon alirken aradaki fiyat farkina gore ayni yolu izleyebilirim.

Haftasonu çaktırmadan Riva Hypermiling yapayım, polonezköy riva şile yapıp döneyim diyordum. İstanbulun son yeşiliklerinde vites 4 2500 devir 60 km hızla gezme hayalim vardi.
Ama haftasonu kar yağişi olcakmış.. :(
Abi riva yolunu defalarca kullandım çok güzel yol ekonomik de gidersin ama aman dikkatli git. Virajlı yollarda insanlar önünü görmeden sollamaya kalkıyor, defalarca ölümlü kafa kafaya kaza ve devrilmiş hafriyat kamyonu gördüm maalesef :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...