yeter şimdi çıkıp kokoreç yiycem az kaldıgoztepe burger x
yeter şimdi çıkıp kokoreç yiycem az kaldıgoztepe burger x
Pilonidal sinusAyakta durcm ben yeni amlyat oldm
Bunun türkçesi kıl dönmesi miPilonidal sinus
yeter şimdi çıkıp kokoreç yiycem az kaldı
Kıl köklerinin derinin altında sana doğru büyümesi.İnş sadece kıldırBunun türkçesi kıl dönmesi mi
Bak dana gibi yerim ama Allah seni inandırsın şu anda hiç tahrik olmuurumizmir usulu olsun bari
Nese banne ben olmadığım için sorun deilKıl köklerinin derinin altında sana doğru büyümesi.İnş sadece kıldır
aradaki fark ne ben bilmiyorumizmir usulu olsun bari
Benimki hem o kadar eski degil hemde servis bakimli. Cold start sonrasi devir dusmesini bile bekleyen kullaniciyim ben. Yaglari ozel filtresi buji vs hic masraftan kacinmadim. Bazen yoruyorum ama yag eksiltme vs de yok. İkinci sahibi sansli olacak valla.
Baharat dışında başka bir şey girmiyor kokoreçe ve kokoreç iri kıyım tutuluyor.Buna İzmir usulü deniyoraradaki fark ne ben bilmiyorum
Kıl köklerinin derinin altında sana doğru büyümesi.İnş sadece kıldır
İnanmadimBak dana gibi yerim ama Allah seni inandırsın şu anda hiç tahrik olmuurum
Sen nereden bilecenBaharat dışında başka bir şey girmiyor kokoreçe ve kokoreç iri kıyım tutuluyor.Buna İzmir usulü deniyor
Doktor az bucuk aciklamisaradaki fark ne ben bilmiyorum
tamam yedim ben ondan @AYUU larada eke kokoreç var çok güzel izmir usulü yapıyor yedin mi hiçBaharat dışında başka bir şey girmiyor kokoreçe ve kokoreç iri kıyım tutuluyor.Buna İzmir usulü deniyor
Yakıttan kazanayım derken meniskus olmuşsun abiBen 1 yıl içinde önce kıl dönmesi bir iki ay sonra safra kesesi ameliyatı oldum. Ama pis olanı kıl dönmesi idi.
Şimdide gaz pedalı ayağimda sıkıntı var. Diz ameliyat istiyor gibi..
maşallah bu yaşta ne kadar ameliyat olmuşsunBen 1 yıl içinde önce kıl dönmesi bir iki ay sonra safra kesesi ameliyatı oldum. Ama pis olanı kıl dönmesi idi.
Şimdide gaz pedalı ayağimda sıkıntı var. Diz ameliyat istiyor gibi..
Yakıttan kazanayım derken meniskus olmuşsun abi