Geyik Başlığı 4

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cussler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bahsı artırıyorum. 160 la gıderken arabada 4 kısı dıreksıyonda tek el vıraj donsun. bız denedık basardık panpalarla. i10 yapabılırse artık sevdalısıyım
Direksiyonu çok hissiz 100 üstü hızda iki elle tutmayınca rahat edemiyorum ben. Tutuşta hiç sıkıntısı yok onu totodan anlıyorum ama direksiyon yeterince ağırlaşmadığı için ufak hareketle çok yön değiştirecek gibi geliyor. Ele oturunca, virajına bağlı olarak 130-140la yapılabilir gibi geliyor :D

@Sailor
Bak buda alaçatıda yediğim köftee. .
Buda çok harikaydı. Lokum gibi eriyordu..

20160715_212449-1664x936.jpg

Ciddi bir Türkiye yol tecrübem var.Ailem sağolsun güvenip direksiyonu verdiler.Ha bir de Dubrovnik-Zadar ; Budva-Mostar yolu var.Tarafsız bölgeden geçmece.Haaa bir de Kotor-Dubrovnik yolu. @İstanbulluu
great-montenegro-tour-001.jpg

Bu yolu Swiftle geçtim.ralli yapmış sayılırım?Attığım yol Kotorda bu arada.Bu yoldan tarafsız bölgeye bağlanıp Mostar'a ulaşılıyor
sen ne güzel yerlere çıkmışsın yakışıklı sjjksjklfsj :D şaka maka ehliyet varken aileye yakın olmak avantajlı bi şeymiş. Okula gelince ehliyet cüzdana yapıştı çıkarmamaktan :D :D

Direksiyonu çok hissiz 100 üstü hızda iki elle tutmayınca rahat edemiyorum ben. Tutuşta hiç sıkıntısı yok onu totodan anlıyorum ama direksiyon yeterince ağırlaşmadığı için ufak hareketle çok yön değiştirecek gibi geliyor. Ele oturunca, virajına bağlı olarak 130-140la yapılabilir gibi geliyor :D
(Patladi) :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...