Geçen yaz arkadaşlarla Yunanistan'a gittik, Türkiye'den ucuza geldi. Euro 3.9 civarıydı 310 euroya falan patladı kişi başı, benzin dahil. Ve gidebileceğimiz her yere gittik hiç kısmadık.Yani evde 2 kisi calisiyor kira ucu tasarruf var inanmak istemiyorum su fotografa
Benim ailem tatil icin yaklasik 3 senedir yurtdisini tercih ediyor. 5 ay onceden alininca bodrumdan ucuza geliyor lakin euro dolar ucunca artik imkansiza yaklasiyoruz
Bu sene bodruma gitmek istiyorum senelerdir tatil yapamadim cocuk almayan otelim var benim mis
Sonra tv lere cikip yerli turist yok diye aglayan tatilcilere cok guluyorum. Yillarca turistlere ucuz bizlere pahali yaptilar gecirdiler gecirdiler milletin gozu acildi tipki uber gibi. Euro dolar dusuk olsa valla baya baya gidecek olan taniyorum. Bu konuda ets cok iyi hatta. Parayi ver onlar halletsin. Ama benim yinede bodrum yapasim var. Belki cunda dan gecerim yunanistana bendeGeçen yaz arkadaşlarla Yunanistan'a gittik, Türkiye'den ucuza geldi. Euro 3.9 civarıydı 310 euroya falan patladı kişi başı, benzin dahil. Ve gidebileceğimiz her yere gittik hiç kısmadık.
Yani evde 2 kisi calisiyor kira ucu tasarruf var inanmak istemiyorum su fotografa
Benim ailem tatil icin yaklasik 3 senedir yurtdisini tercih ediyor. 5 ay onceden alininca bodrumdan ucuza geliyor lakin euro dolar ucunca artik imkansiza yaklasiyoruz
Bu sene bodruma gitmek istiyorum senelerdir tatil yapamadim cocuk almayan otelim var benim mis
Bodrum voyage torba isterim ben goturecek biri var miBana 110 tl lazım bu 8 saat yol için. Yemeğide köfteci yusuf veya burger king ile hallederiz..
Ekli dosyayı görüntüle 12157 Ekli dosyayı görüntüle 12158
Evet kendi ülkemizin esnafı düdüklemiş bizi senelerce. Plajlar ücretsiz, oteller ucuz, yemekler aynı şekil uygun. Krallar gibi sofra kurduk, 3 kişi verdiğimiz para 40 euroyu geçmedi. Türkiye'de olsa sadece açtığımız 35lik rakıya 150 yi kitlemişlerdi.Sonra tv lere cikip yerli turist yok diye aglayan tatilcilere cok guluyorum. Yillarca turistlere ucuz bizlere pahali yaptilar gecirdiler gecirdiler milletin gozu acildi tipki uber gibi. Euro dolar dusuk olsa valla baya baya gidecek olan taniyorum. Bu konuda ets cok iyi hatta. Parayi ver onlar halletsin. Ama benim yinede bodrum yapasim var. Belki cunda dan gecerim yunanistana bende
Körfezi dönmekle köprüyü kullanmak arasındaki maliyet farkı ne kadar?Bana 110 tl lazım bu 8 saat yol için. Yemeğide köfteci yusuf veya burger king ile hallederiz..
Bana 110 tl lazım bu 8 saat yol için. Yemeğide köfteci yusuf veya burger king ile hallederiz..
Turkun en buyuk dusmani turktur. Sozde herkes musluman sozde herkes durust. Her bir konuda en buyuk kazigida ayni havayi soludugumuz insanlara atmaya calisiyoruz.Evet kendi ülkemizin esnafı düdüklemiş bizi senelerce. Plajlar ücretsiz, oteller ucuz, yemekler aynı şekil uygun. Krallar gibi sofra kurduk, 3 kişi verdiğimiz para 40 euroyu geçmedi. Türkiye'de olsa sadece açtığımız 35lik rakıya 150 yi kitlemişlerdi.
Körfezi dönmekle köprüyü kullanmak arasındaki maliyet farkı ne kadar?
Aynen öyle ve gittiğim dönemde Türk turist inanılmaz fazlaydı. Ucuza insan gibi hizmet aldık, gönül ister kendi ülkemde de rahat tatil yapayım ama nerde, her plajda yok şu kadar harcama yapmanız lazım, yok dışardan bi şey getiremezsin, yok damsız girilmez muhabbeti dönüyor.Turkun en buyuk dusmani turktur. Sozde herkes musluman sozde herkes durust. Her bir konuda en buyuk kazigida ayni havayi soludugumuz insanlara atmaya calisiyoruz.
Tüm yolu 90 sabit gidersem 1 litre aşaği cekebilirim. Otobanda kullanmadığım için 35 lirada ordan kazaçım var.Tabii o vakte kadar yakıt fiyatları sabit kalırsa.
Su adami ekonomi bakani yapin. Bu arada 15 lira cok.Tüm yolu 90 sabit gidersem 1 litre aşaği cekebilirim. Otobanda kullanmadığım için 35 lirada ordan kazaçım var.
Bir tane wooper yesem 15 tl. 110 lirayada gazımı alırım. Bana 125 tl yeter. Maksat uludağ üstünde selfi çekmek.
hah kolayı var bostancı şükrü usta.Hayatımda yediğim en güzel köftee.
Asos antik liman. Dr no resturant..
Ekli dosyayı görüntüle 12159 Ekli dosyayı görüntüle 12160