Geyik Başlığı 4

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cussler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar 2018 civiclerde göçük sorunu ne alemde. Arkadaşım almayı düşünüyor da, uygun da bir fiyat almış benzin/lpg olanı için. Ben göçük falan deyince bi duraksadı da ne durumdadır var mı bilginiz?

Arkadaşlar 2018 civiclerde göçük sorunu ne alemde. Arkadaşım almayı düşünüyor da, uygun da bir fiyat almış benzin/lpg olanı için. Ben göçük falan deyince bi duraksadı da ne durumdadır var mı bilginiz?
Corollalarda indirim var , böyle imaji çizilmiş bir markayi kesinlikle almazdim .

Musteri memnuniyeti sıfır , ilerde ne gibi facialara imza atar meçhul .

Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Corollalarda indirim var , böyle imaji çizilmiş bir markayi kesinlikle almazdim .

Musteri memnuniyeti sıfır , ilerde ne gibi facialara imza atar meçhul .

Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben de durumdan bahsettikten sonra o da tekrar düşünecem falan dedi. Ne olursa olsun sorunun çözümüyle ilgili kesin bir şey yok ortada, o yüzden o kadar para bağlamak saçma olur zaten.

Beyler, galiba bugün benim arabamın fiyatına devlet zam yapmış. Şimdi % 20 ötv zamlanmış benim arabamın. bu demek oluyorki satarsam zam yapcam.

Iphone 8, iphone 7 plus veya samsung s8, samsung s8 plustan hangisini tercih ederdiniz. Ben olsam hiç birini tercih etmemde kardeşime üniversite hediyesi olarak alınacak bir nevi. Veya sizin bunlar ayarında önerebileceğiniz telefonlar var mı? Xiaomi falan diyorumda dinlemiyor bile.

Beyler, galiba bugün benim arabamın fiyatına devlet zam yapmış. Şimdi % 20 ötv zamlanmış benim arabamın. bu demek oluyorki satarsam zam yapcam.
Boş polo 1.0 tsi motor 70.600e satılırken
Net Fiyat 40.726,94 TL
Ötv (%45) (%50) (*5) 18.327,12 TL
KDV (%18) (*5) 10.629,73 TL
Motorlu Taşıtlar Vergisi (*5) 408,50 TL
Trafik - Tescil ve Ruhsat İşlemleri Resmi Bedelleri (*5/6) 210,50 TL
Trafik Tescil ve Ruhsat İşlemleri Hizmet Bedeli (*7) 297,20 TL
Opak Renk Tavsiye Edilen Anahtar Teslim Fiyatı (*1/2/3/8) 70.600,00 TL

YENİ ÖTV ORANIYLA
Net Fiyat 40.726,94 TL
Ötv %60 24.436,164 TL
ZAMLI ÖTV'NİN KDVSİ 11.729,35872 TL
Diğer vergi kalemleri aynı ve TOPLAM = 77.808,66272 TL etti :D

Iphone 8, iphone 7 plus veya samsung s8, samsung s8 plustan hangisini tercih ederdiniz. Ben olsam hiç birini tercih etmemde kardeşime üniversite hediyesi olarak alınacak bir nevi. Veya sizin bunlar ayarında önerebileceğiniz telefonlar var mı? Xiaomi falan diyorumda dinlemiyor bile.
Telefondan çok anlamıyorsa İphone alsın daha uzun süre kullanır :D

Ben Apple kullanıyorum ama ios 11 biraz işleri batırdı. Apple istiyorsa kamerasından dolayı 7plus derim ama bir Apple kullanıcısı olarak Samsung S8 daha iyi. Ben telefon alırken s8 olsa 6s'e dönüp bakmazdım :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...