Corollalarda indirim var , böyle imaji çizilmiş bir markayi kesinlikle almazdim .Arkadaşlar 2018 civiclerde göçük sorunu ne alemde. Arkadaşım almayı düşünüyor da, uygun da bir fiyat almış benzin/lpg olanı için. Ben göçük falan deyince bi duraksadı da ne durumdadır var mı bilginiz?
peki ya biz?Site gitmiş, getirdik.
Hadi yine iyisiniz özür anlamında vipi erken açtık bugünlük.
BEn anlamadım cevabı ağlayalım mı yani
Ben de durumdan bahsettikten sonra o da tekrar düşünecem falan dedi. Ne olursa olsun sorunun çözümüyle ilgili kesin bir şey yok ortada, o yüzden o kadar para bağlamak saçma olur zaten.Corollalarda indirim var , böyle imaji çizilmiş bir markayi kesinlikle almazdim .
Musteri memnuniyeti sıfır , ilerde ne gibi facialara imza atar meçhul .
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ahahahahah yok abi diyecek yanıt bulamadımBEn anlamadım cevabı ağlayalım mı yani
he ya, profesörlere de verin giriş iznini herkes vipte konuşurken biz nasıl panpa olacaz
Boş polo 1.0 tsi motor 70.600e satılırkenBeyler, galiba bugün benim arabamın fiyatına devlet zam yapmış. Şimdi % 20 ötv zamlanmış benim arabamın. bu demek oluyorki satarsam zam yapcam.
Telefondan çok anlamıyorsa İphone alsın daha uzun süre kullanırIphone 8, iphone 7 plus veya samsung s8, samsung s8 plustan hangisini tercih ederdiniz. Ben olsam hiç birini tercih etmemde kardeşime üniversite hediyesi olarak alınacak bir nevi. Veya sizin bunlar ayarında önerebileceğiniz telefonlar var mı? Xiaomi falan diyorumda dinlemiyor bile.
Ben Apple kullanıyorum ama ios 11 biraz işleri batırdı. Apple istiyorsa kamerasından dolayı 7plus derim ama bir Apple kullanıcısı olarak Samsung S8 daha iyi. Ben telefon alırken s8 olsa 6s'e dönüp bakmazdımIphone 8, iphone 7 plus veya samsung s8, samsung s8 plustan hangisini tercih ederdiniz. Ben olsam hiç birini tercih etmemde kardeşime üniversite hediyesi olarak alınacak bir nevi. Veya sizin bunlar ayarında önerebileceğiniz telefonlar var mı? Xiaomi falan diyorumda dinlemiyor bile.
Oda iphone 8 ve 7 plus arasında gidip geliyor genel olarak. Ben sekizi al diyorumda 7 plusun portre modunun olması onu çelişkeye çekiyor. @Iskender™ sende 7 plus mı vardı sen olsan hangisini seçerdin şuanki durumda?Telefondan çok anlamıyorsa İphone alsın daha uzun süre kullanır
knk 7 plus alsın, 8 de pek bir değişiklik yokOda iphone 8 ve 7 plus arasında gidip geliyor genel olarak. Ben sekizi al diyorumda 7 plusun portre modunun olması onu çelişkeye çekiyor. @Iskender™ sende 7 plus mı vardı sen olsan hangisini seçerdin şuanki durumda?
Allah rahmet eylesin. Yerler ıslak 70-80 le akan trafikte 140, kemer takılı değil, bile bile lades. Geride kalanlara da Allah sabır versin.Allah rahmet eylesin ne diyeceğimi bilemedim.
https://www.instagram.com/p/Bg1nTi3H-lU/