Panpalar yapmayın son 2ayda 3kg almışım zaten durduramicam kendimiBugün gittim ıslak hamburgeri süpermiş ya teşekkürler tavsiye için
Panpalar yapmayın son 2ayda 3kg almışım zaten durduramicam kendimiBugün gittim ıslak hamburgeri süpermiş ya teşekkürler tavsiye için
ya sorma öğlen de doğru düzgün yiyememiştim, biraz da geç çıktım 2 ıslak bi kavurmalı kaşarlı yedimPanpalar yapmayın son 2ayda 3kg almışım zaten durduramicam kendimi
Önceki vergilendirme nasıldı ki?Ekli dosyayı görüntüle 12170
Afiyet olsun hocamBugün gittim ıslak hamburgeri süpermiş ya teşekkürler tavsiye için
O zamaaaaaaaaan;@Cussler tam dediğim gibi 1.6 ların hepsi %60 olmuş.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
O zamaaaaaaaaan;
Yav boşline Polo olmuş 69.800 bunlar neyin peşindeler biz neye binecez yahu neye neye neyeVipte söveriz biraz hele açılsın
hiçbiryerde bulamadım nerde bu haberÖnceki vergilendirme nasıldı ki?Ekli dosyayı görüntüle 12170
Nası olsa alıyoruz diye böyle Ceyhun’umYav boşline Polo olmuş 69.800 bunlar neyin peşindeler biz neye binecez yahu neye neye neye
Yazın bundan bende yapmayı düşünüyorum İşyerinde bir iki ustaya çıtlattım 2 saate çatarız dedi bide çıkma güzel koltuk bulduğumuz zaman tamamdıralete bak
Corolla 1.6 lifeYav boşline Polo olmuş 69.800 bunlar neyin peşindeler biz neye binecez yahu neye neye neye
Benzin tvnin instagraminda gördümhiçbiryerde bulamadım nerde bu haber
@Cussler tam dediğim gibi 1.6 ların hepsi %60 olmuş.
Vip yi bekliyorumO zamaaaaaaaaan;