Allah rahmet eylesin ne diyeceğimi bilemedim.
https://www.instagram.com/p/Bg1nTi3H-lU/
Allah rahmet eylesin ,, yazık.
Allah rahmet eylesin ne diyeceğimi bilemedim.
kendisini düşünmüyor bir de başkalarının hayatını tehlikeye atıyor allah rahmet eyler mi bilemiyorumAllah rahmet eylesin ne diyeceğimi bilemedim.
Portre falan hikaye ne kadar güncel o kadar iyi özellikle Apple açısından, geç yavaşlarOda iphone 8 ve 7 plus arasında gidip geliyor genel olarak. Ben sekizi al diyorumda 7 plusun portre modunun olması onu çelişkeye çekiyor. @Iskender™ sende 7 plus mı vardı sen olsan hangisini seçerdin şuanki durumda?
Ben şahsi olarak Apple hiç sevmem. Xiaomi'ye falan hayır demesi marka algısıyla alakalı demek ki. O zaman Samsung'u da boşverin 7 plus iyidir.Iphone 8, iphone 7 plus veya samsung s8, samsung s8 plustan hangisini tercih ederdiniz. Ben olsam hiç birini tercih etmemde kardeşime üniversite hediyesi olarak alınacak bir nevi. Veya sizin bunlar ayarında önerebileceğiniz telefonlar var mı? Xiaomi falan diyorumda dinlemiyor bile.
Apple ekosistemini sevmiyorum. Kullandim denedimde bosa sallamiyorum. Herseyi ayri bir dert. Usb ile pc ye takip dosya bile atamazsin kolay kolay. Ozellestirmesi bile zor. Anca jailbreak. Ben telefonuma mause bagliyorum ornegin vsIphone 8, iphone 7 plus veya samsung s8, samsung s8 plustan hangisini tercih ederdiniz. Ben olsam hiç birini tercih etmemde kardeşime üniversite hediyesi olarak alınacak bir nevi. Veya sizin bunlar ayarında önerebileceğiniz telefonlar var mı? Xiaomi falan diyorumda dinlemiyor bile.
Şehir içi için fazla hızlı, düzgün gitmiyor (zikzak), yerler ıslak, tek elle kullanıyor, kemerini bilmiyorum buradan. Keşke yapmasaymış, olan ailesine oldu.Allah rahmet eylesin ne diyeceğimi bilemedim.
Telefonla alakası hiç yok sadece internette girer fotoğraf çeker. Onun için apple daha uzun ömürlü bir seçenek olucak sanırım.Apple ekosistemini sevmiyorum. Kullandim denedimde bosa sallamiyorum. Herseyi ayri bir dert. Usb ile pc ye takip dosya bile atamazsin kolay kolay. Ozellestirmesi bile zor. Anca jailbreak. Ben telefonuma mause bagliyorum ornegin vs
Soyle diyeyim en guzeli. Teknoloji ile arasi varsa xioami olur samsung s8 olur hostur. Yok siradan bir kullanici ise direk apple kafa rahat olur basit ve ise yarar ios.
apple garantılı almayı unutmayın sakın.Telefonla alakası hiç yok sadece internette girer fotoğraf çeker. Onun için apple daha uzun ömürlü bir seçenek olucak sanırım.
Cevap veren herkese teşekkür ederim.
Alırsak vatan, mediamarkt gibi yerlerden alırız büyük ihtimal. En azından karşımızda direkt muhattabımız olur. İnternetten çok alış veriş yapıyorum da bilmiyorum bu kadar büyük bütçeli bir şeye çok şey edemem Bir de kargoların nasıl taşındığı malum.apple garantılı almayı unutmayın sakın.
bu arada daha gecen hatuna s8 aldık basıma gelenı yazayımda bırının aklında kalır eder ıse yararım.istanbul kadıkoyde yazıcıoglu var telefoncular var dolu dolu. bunu ıstanbulda yasamayan cogu kısı bıle bılır. teknolojı denırse ıstanbulda ya yazıcıoglu yada dogubank gelır akla.
ornek verıyorum samsung s8 dısarda 3300. gıttık kadıkoyde aklımda pazarlık yapayım edeyım vs dıye fıkırler var. 10 telefoncu gezdım hepsınde de samsung garantılı s8 2900. oo dıyor ınsan soruyorsunuz 0 mı? 0 km. kutusu acılmısmı yok. garantı? samsung . e alayım dıyorsunuz meger hepsının faturası onceden kesılmıs durumdaymıs.
yanı su sekılde. parası olmayan bırı evkur gıbı bır yerden telefonu alıyor getırıp acmadan telefoncuya satıyor nakıte cevırıyor. sızde alıyorsunuz nasılsa 0. ama fatura sahıbı taksıtlerı odemezse bu tur sırketler telefonları komple kapattırıyormus.cok kısınınde bası agrımıs bu sekılde aman tuzaga falan dusmeyın.
Vatanda veya mediamakt'ta falan cidden internete yakın fiyatlara rastlayabiliyorsunuz. Ben de xiaominin mağazalarda satışı olsaydı mağazadan alırdım, veya geçen sene A7 2017 aldık bir tane mağazadan daha uyguna geldiği için interneti tercih ettik bir sıkıntı olmadı. Ama satıcı ve büyük sitelerden almak önemli internette tabiAlırsak vatan, mediamarkt gibi yerlerden alırız büyük ihtimal. En azından karşımızda direkt muhattabımız olur. İnternetten çok alış veriş yapıyorum da bilmiyorum bu kadar büyük bütçeli bir şeye çok şey edemem Bir de kargoların nasıl taşındığı malum.
Cenk abi , yaklaşık 1 ay önce bir yakınımız için araştırma yapıyordum 2017 6. aydı yanlış hatırlamıyorsam 8. ay da olabilir, bu tarihlerden sonraki üretimlerde göçük sorunu yokmuş (bayi ile telefon görüşmesinde aldığım bilgi ) . Bu arada corolla yerine civic tercih ederdim çünkü corolla yakın zamanda yenilenecek zaten bayağı da eskidi tipi ama fiyat avantajına değer mi bilmem.Arkadaşlar 2018 civiclerde göçük sorunu ne alemde. Arkadaşım almayı düşünüyor da, uygun da bir fiyat almış benzin/lpg olanı için. Ben göçük falan deyince bi duraksadı da ne durumdadır var mı bilginiz?
Benzin/lpg istediği için civic dedi. Bir de tasarımı zaten daha güzel, araç daha yeni. Bakalım şu göçük olayı gerçekten bittiyse ciddi ciddi alacak.Cenk abi , yaklaşık 1 ay önce bir yakınımız için araştırma yapıyordum 2017 6. aydı yanlış hatırlamıyorsam 8. ay da olabilir, bu tarihlerden sonraki üretimlerde göçük sorunu yokmuş (bayi ile telefon görüşmesinde aldığım bilgi ) . Bu arada corolla yerine civic tercih ederdim çünkü corolla yakın zamanda yenilenecek zaten bayağı da eskidi tipi ama fiyat avantajına değer mi bilmem.
Alkol soktuğunu nereden anlayacaklarBeyler kibristan Türkiye ye uçakla gelecek 18 in altında birisi ülkeye alkol sokabiliyor mu
Akil okuyorlar haci kapidan girerkenAlkol soktuğunu nereden anlayacaklar
Zannetmiyorum hocam benim S3 un orjinal bataryası 100 tl civarında iken 5 için fiyat kabul edilebilirOrjinal batarya+Orjinal ekran + Orjinal ahize hoparlörü değişimi 250 lira= İphone 5 için konuşuyorum.Sizce kazıklanmış mıyım?
Benim de 75 tuttu işte.Dediğine göre 125 vs imiş 6s vs olsa.Piyasada yaşayan 5 pek kalmamış zaten parça bulana kadar 3 saatim geçtiZannetmiyorum hocam benim S3 un orjinal bataryası 100 tl civarında iken 5 için fiyat kabul edilebilir
Orjinal parça için yüksek bi fiyat değil. Ve 5 in kıymetini bil, Dünya'nın en güzel telefonu yemin ediyorumOrjinal batarya+Orjinal ekran + Orjinal ahize hoparlörü değişimi 250 lira= İphone 5 için konuşuyorum.Sizce kazıklanmış mıyım?