Para vermen lazim yok oyle bedavayaVip'e saklayın vip'e
Para vermen lazim yok oyle bedavayaVip'e saklayın vip'e
Bizim köyde bizim sütçüde sütün litresi 4'ü geçti. Kolay parayı herkes arzuluyor
Vip icin sartlar nedir ? ZF sanzimani olanlar girebiliyor mu yoksa sadce dsg'yi ovenler mi alinacak. ?Vip'e saklayın vip'e
Hocam dsg'yi gömüyorum diye çocuğum olsa kaçırıp boğazına bıçak dayayacaklar ana beni VIP'ye aldılar. DSG ile alakası yok muhtemelen . ZF şanzıman ile siz yine de yönetime başvurun =)Vip icin sartlar nedir ? ZF sanzimani olanlar girebiliyor mu yoksa sadce dsg'yi ovenler mi alinacak. ?
Ağız alışkanlığı... Ben çocukken köydüSizinkine köy diyorsun ayıp oluyor ama
Bizim köyde bizim sütçüde sütün litresi 4'ü geçti. Kolay parayı herkes arzuluyor
Sizinkine köy diyorsun ayıp oluyor ama
Maseratti ne lenn Lazio'lu topçu gibiDhsgagsg net yorum, maserattisi olan köy mü olur
Maseratti ne lenn Lazio'lu topçu gibi
Leyla Tuna'nın 90'lı yıllarda bu şarkının sözlerini kaptırdığı arabasına yazdığı söylenir
Leyla Tuna'nın 90'lı yıllarda bu şarkının sözlerini kaptırdığı arabasına yazdığı söylenir
90'larda arabanın ardından bile küfür yoktu. Şu zarafete bakar mısınız...Küfür yok hayret
90'larda arabanın ardından bile küfür yoktu. Şu zarafete bakar mısınız...
Öyle bi gün mu varmışDünya aşıklar gününüz kutlu olsun.
Bende Twitter de gördüm afdsafsd Bence Dünya Saplar Günü olmalı.Öyle bi gün mu varmış
Sana aşığımDünya aşıklar gününüz kutlu olsun.
Biliyorum bebişim, karşılıklı.Sana aşığım
Kafedeki kıza nolduBiliyorum bebişim, karşılıklı.
Mallıktır , artistliktirhttps://instagram.com/p/Bg55JlVAOTU/ Peki bunun 200 le giderken telefonla takılması nedr