Benimde ayucugum , hatta t1 - t2 baktigim dogrudur ama onlarda parça sikintisi olabilir . Tospik guzel seçenek ama populer olduğu için pahali .İnş alırsın güzel olur. Venim de deli gibi eski bir araç alasım var böyle piyasada fazla olmayan
Ahahahah yoneticilik devam forumda abi.Tam hakana dm attım Berkin noldu bıraktı mı yerine kim geldi diye sen alıntı yaptın Berkin
Sadece o değil yaw aslında stock 316i e30 veya 520i e34 üm olsa çok güzel olurdu. Birkaç model daha var ama en çok bunları istiyorumBenimde ayucugum , hatta t1 - t2 baktigim dogrudur ama onlarda parça sikintisi olabilir . Tospik guzel seçenek ama populer olduğu için pahali .
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ashdgahjsdg bırakma buraları berkinAhahahah yoneticilik devam forumda abi.
Sitenin teknigini biraktim ama arada yardim gerekiyor geri gidiyorum goreve
Orası büyük sıkıntı çünkü pas her şeyi değiştiriyorVosvosu benim kuzen de şuan çok istiyor. Sizce max kaç verilir binilecek vosvosa
Vosvos sıkıntılı Golf Mk1 daha mantıklı ama bulması zor . Uzun süredir bakınıyoruz ama pek temiz denk gelmedi sadece bi tane var orj teyp sistemi bile üzerinde olan ama onuda sahibi satmak istemiyor .Vosvosu benim kuzen de şuan çok istiyor. Sizce max kaç verilir binilecek vosvosa
Günaydın yağmur yağıyor okula nasıl gitcmGünaydın herkese huzurlu sabahlar
Günaydın yağmur yağıyor okula nasıl gitcm
Vala tramwaya 10 dk yürüdüm şemsiye almaya üşendim şuan sırılsıklamım seaotobüs minibüs tren vapur tramway metro taksi uber bilimum taşıtla
Vala tramwaya 10 dk yürüdüm şemsiye almaya üşendim şuan sırılsıklamım sea
Erimedim de harbi ilk defa böyle ıslandım donum bile ıslandıase karşim erimemişsindir inş
@inzfatih in profil gönderisini görünce aklıma geldi. İlk arabamız Taunus'ta teyp yoktu. Sonraki Doğan'da çakma bir şey vardı, tipini hatırlıyorum ama 90'lardan çin malı dandik bir dijital teyp işte. Sonraki Şahin'imizdeki teybimiz de bundandı.
Ekli dosyayı görüntüle 12233
Ben bu dönemlerde arabayı öğrendim. O yüzden büyük dokunmatik ekranlı multimedyalara hala meraklı değilim. Yola odaklanayım, sistem de iyi ses versin bana yeter. Tabii çağa asgari seviyede ayak uydurmak adına müzik kaynağı olarak bluetooth ve usb olsa hiç fena olmaz Kaset bulamıyoruz
1=Spark motora sen lpg taktırdın demedim ki . Spark motora lpg taktıran dünyaya; alfisti doğan sen şansızlığını vurguladım.Yalnız ben alfisti doğmadım, spark motora lpgde taktırmadım benden önce vardı
15 senedir kullandığım alfhonso kullanıcı adımın ise alfa ile hiç bir alakası yok
şu an ise bunu dinliyorum ==>>
Gittiğin mesafeyi benzinli 5,5 liraya gidiyorum.Tabiki keyfim çok yerinde olacak ve hastaneye geç kalmayacağım.Ve öyle hypermiling yaptığımı düşünmüyorum.Sanırım hypermiling için uygun bir araba değil.Normal hali 7,1 litre, az yakmış hali 6 litre. Tabi bu değerler lpg.