Türkiye'de bu güzelim araçlara bu kitle sahip oluyor maalesef, yapacak bir şey yok.Bu şarkılara maruz kalan sofistike british Suv miz Range Rover yatak sarar... Hikayenin devamı yok bu kadar
(Neyse ki hâlen bilmedikleri markalar var)
Türkiye'de bu güzelim araçlara bu kitle sahip oluyor maalesef, yapacak bir şey yok.Bu şarkılara maruz kalan sofistike british Suv miz Range Rover yatak sarar... Hikayenin devamı yok bu kadar
bendekı 7 senedır bozulmadı. gozunu seveyım mazdanın
Az donanım=az arıza
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Gittiğin mesafeyi benzinli 5,5 liraya gidiyorum.Tabiki keyfim çok yerinde olacak ve hastaneye geç kalmayacağım.Ve öyle hypermiling yaptığımı düşünmüyorum.Sanırım hypermiling için uygun bir araba değil.
Kaputun içinde o parçaları koymaya yer kalmamıştır hocamBede motoru rampa aşağı yakıt kesen düzenek bile yok.
Bizimde bozulmadıbendekı 7 senedır bozulmadı. gozunu seveyım mazdanın
Kaputun içinde o parçaları koymaya yer kalmamıştır hocam
Büyüme oranı doğrudur da kişi başı geliri görünce küfrettim
Buyume nasil dogru cildiriyorum ne uretiyoruz ki artik buyumemiz olsunBüyüme oranı doğrudur da kişi başı geliri görünce küfrettim
Abi çünkü 2014 e kdr aşırı yükseldik sonra pat diye düştük bildiğin şimdi otm yavaş yavaş artıyor ama günümüzdekiyle 2014 ekonomisinin alakası yok. Yani o veriler doğru ama o yönden bakmak yanlış, göz boyama diyelim.Buyume nasil dogru cildiriyorum ne uretiyoruz ki artik buyumemiz olsun
Büyüme olursa enflasyon artar döviz vs dahada alır başını gider. Şimdi seçim dönemine yaklaştığımız için piyasayı canlardırmak için para sürücekler enflasyon artıcak hiç iyi şeyler görmüyorum.Buyume nasil dogru cildiriyorum ne uretiyoruz ki artik buyumemiz olsun
Son 1-2 haftaki doların 3,75 den 4 e olan tırmanma hızını normal bulmuyorum hemde dolar, euro karşısında bu kadar düşerkenAbi çünkü 2014 e kdr aşırı yükseldik sonra pat diye düştük bildiğin şimdi otm yavaş yavaş artıyor ama günümüzdekiyle 2014 ekonomisinin alakası yok. Yani o veriler doğru ama o yönden bakmak yanlış, göz boyama diyelim.
Her sekilde secimde kazanacaklar zaten. Muhursuz oylar vs den baslar bu konu elektrik kesintisi vs ilerler. Hicbirimizin umudu kalmadi artik.Büyüme olursa enflasyon artar döviz vs dahada alır başını gider. Şimdi seçim dönemine yaklaştığımız için piyasayı canlardırmak için para sürücekler enflasyon artıcak hiç iyi şeyler görmüyorum.
Son 1-2 haftaki doların 3,75 den 4 e olan tırmanma hızını normal bulmuyorum hemde dolar, euro karşısında bu kadar düşerken
Tabii ki et. Açıklamasına da yaz.TR TEK MAVİ FOCUS 2.0 ST YENİ TİP İLK EL BOYASIZ HASAR KAYITSIZİlan No: 545606922 https://www.sahibinden.com/ilan/vas...ilk-el-boyasiz-hasar-kayitsiz-545606922/detay
Millet şu araç ben attığım gün 190k da değil miydi? Şuan 160 küsür yazıyor. Düşürülmüş olma ihtimali var sanki. Şikayet edelim mi?
Bizim köyde bizim sütçüde sütün litresi 4'ü geçti. Kolay parayı herkes arzuluyorÖrnek:
Köylüden temin edilen organik sütün litresi 0,80-TL
Market rafında satılan katkılı süt: min 3,00-TL
Kolay paranın en çok arzulandığı Ülke vatandaşlarıyız sanırım. Evinize aldığınız herhangi bir ürüne bakın. En az 3 aracı aldığım üründen nemalanıyor. Üretici niye üretsin ki? Yemciye yem parası, traktöre mazot parası derken çiftçi satıyor/kesiyor ineğini geçiyor. Kendi köyümde 100 haneden 18 hane kaldı, gençler asgari ücretle Vestelde çalışmaya kaçıyor.
Çözüm aslında basit: Adam gibi kooperatifçilik sistemini işletebilsek üreticinin yüzü gülecek. Ama yok nerde bir kooperatif kursan başkanı dolandırıp kaçıyor milleti. Olmayacak bizden bir b.k. Düşündükçe içleniyor insan..