kpss muhabbetlerinden uğrayamıyom ya yoğunlaştı bu aralar zaman ayıramadım sınav bitsede kurtulsam modundayımAbi nassın ya yoksun buralarda?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
kpss muhabbetlerinden uğrayamıyom ya yoğunlaştı bu aralar zaman ayıramadım sınav bitsede kurtulsam modundayımAbi nassın ya yoksun buralarda?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Havanın kötü olmadığı her gun yapılıyor diye biliyorum benBu adamlar her gün touristenfahrten yapmaya başladılar ne alaka anlamadım.
Sanki önceki yıllarda yoktu bu olay ama çok emin değilim.Havanın kötü olmadığı her gun yapılıyor diye biliyorum ben
Sınır hep vardı, bende şikayetçiyim sınırdanDurum mesajına 140 karakter sınırı gelmiş.
@Berkin den gece modu istedik onun haricinde incik cıncık herşeyi yaptı
Ben gelemem ya@Porsche @motorsinann yarın akşam boşmusunuz? Kaptanla buluşmayı düşünüyoruz gelirmisiniz?
Üzdü gerçi benim net değil bakacam duruma göreBen gelemem ya
Vites topuzumu istiyorum nedir yaHiç inandırıcı gelmedi valla madem öyle dava aç kardeşim.
hayır bi de sanki hız limiti 110 olan yolda 220yle gitmek çok normalmiş gibi sollamaya çıkan adama hakaret etmişler. Allah bu millete akıl fikir versinhttps://instagram.com/p/Bg55JlVAOTU/ Peki bunun 200 le giderken telefonla takılması nedr
Hayırlı sabahlar, günün güzel geçsin!Hayırlı sabahlar Hayırlı Cumalar cümleten
Teşekkür ederim senin de günün güzel geçer inşaAllahHayırlı sabahlar, günün güzel geçsin!