Gerçek mi bu acaba?
Eski filmlerinin tadı yok bencede. Ama bu trailer gerçekse biraz daha otomobil ön plandaymış gibi geldi tabi çok bir fikrimde yok.Çok standart bir görüş olarak gelebilir fakat şahsen hiç takip bile etmiyorum. Aşırı keyifsiz, yavan bir film serisi oldu düşüncesindeyim. Keşke şu video heyecanlandırsaydı.
ucuza telefon bakanlara güzel bi seçenek
https://www.hepsiburada.com/sony-xperia-z5-dual-sim-sony-turkiye-garantili-p-HBV000002BW29
Harbiden bu adamı nasıl hala çağırıyorlar? Otomobil kanalı bile degil kiBu arada videoyu izledim bitirdim. Baslikta mazda yok. Videoda neredeyse hic mazda yok. Ama ne hikmetse su videoyu utanmadan koyabiliyor ve hala cagiriliyor lansmanlara. Neden sinan yok da bu var anlamadim.
Geçmişten gelen bi durumHarbiden bu adamı nasıl hala çağırıyorlar? Otomobil kanalı bile degil ki
Yanlız Mazda'nın 4 Çekeri baya iyi bir sistem abi. Quattro ve Symetrical 4WD kadar iyi değil ama ilk 5'e rahatlıkla girer bence.herseyiniz iyi guzelde 4 ceker sisteminiz tirt.
Bi an bir şeyler çıkıp korkutacak sandım
Oooo, hayırlı olsun, Norev mi ?
1.18 bmw delmi
Hiç bakmadım valla ya ama genelde norev e yaptiriliyo official vw ler.Oooo, hayırlı olsun, Norev mi ?
Aynn ondn krdsm1.18 bmw delmi
Cx5 de rezaletti amaYanlız Mazda'nın 4 Çekeri baya iyi bir sistem abi. Quattro ve Symetrical 4WD kadar iyi değil ama ilk 5'e rahatlıkla girer bence.