Geyik Başlığı 4

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cussler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Moralim bozuldu sabah sabah ya.

Bir ETS2 oynayayım dedim filan, en son İngiltere’deymişim. Tabii bunu farketmeyen ben direkt sağdan yola çıkınca karşıdan gelen bir elemanla çarpıştık.

Adama kusura bakma filan dedim ama nafile reportlamış, şansa normalde biz yapsak olmaz tam o anda online admin varmış. Yedik banı pazartesine kadar :D

İtiraz ettim, dedim yav bakın 20 küsür benim reportum var temiz oynamaya çalışıyoruz filan adam diyor karşı kanıtın var mı. Kardeş unuttum unuttum sağımı solumu dedim (Bunlar hep ingiliççe tabii). Adam talebimi reddetti :(
Beni banlarkn ii krdş

Selam beyler
Dönüş yolundayım da Gerede İstanbul otobanında ort sürat uygulaması aktif mi bilen var mı?
Bu arada adama ulaşabilirsem İzmit’te babam a araba bakcaz, Bilginize :)))
Riad to izmit
cdb5dd025326284274d9552b4a8bbf8e.jpg
Hayirlisi olsun erol hocam , ne araç bakacaksiniz ?

Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sorma yahu telefondan bir şey atacağımız sıra illa başka bir sitede resmi boyutlandırmak gerekiyor. İnternetin zor çektiği yerlerde iyice sıkıntı oluyor.

Boyutlandırma ile uğraşmanıza hiç gerek yok. Çektiğiniz fotoğrafı ekran görüntüsü alın, ekran görüntüsünü sitede direk paylaşabilirsiniz. 1 mb altına iniyor bu sayede. :)

Malesef her telefonda olmuyor lg g4 kullanıyorum çözünürlük 1440×2550 normal bir fotoğrafın ekran görüntüsü 2 mb nin altında olmuyor

Ekran görüntüsü üzerine bir ekran görüntüsü daha alınsa? Merak etmedim değil şimdi. İkinci alternatif olarak sadece kedimizin olduğu WhatsApp grubu açıp fotoğrafı WhatsApp’a yönlendirip WhatsApp üzerinden kayıt aldığımızda 1 mb altına inebilir.

Son düzenleme:
Boyutlandırma ile uğraşmanıza hiç gerek yok. Çektiğiniz fotoğrafı ekran görüntüsü alın, ekran görüntüsünü sitede direk paylaşabilirsiniz. 1 mb altına iniyor bu sayede. :)
Pek ekran görüntüsü alışkanlığım olmadığı için aklıma gelmemişti hiç. Sonraki sefer öyle denerim bakalım boyut sorunu hallolur belki. Teşekkürler hocam :)

Ekran görüntüsü üzerine bir ekran görüntüsü daha alınsa? Merak etmedim değil şimdi. İkinci alternatif olarak sadece kedimizin olduğu WhatsApp grubu açıp fotoğrafı WhatsApp’a yönlendirip WhatsApp üzerinden kayıt aldığımızda 1 mb altına inebilir.
Erkrani yana yatirmak bazen işe yariyor kullandik birkaç kere
Wp ı şimdi denedim tek kisilik gruba fotoyu attikatn sonra dosyalardan wp>media>images>sent yapıp fotoğrafı galeriye atıyorum çözünürlük düşüyor ama çalışıyor sağolun hocam:)

Erkrani yana yatirmak bazen işe yariyor kullandik birkaç kere
Wp ı şimdi denedim tek kisilik gruba fotoyu attikatn sonra dosyalardan wp>media>images>sent yapıp fotoğrafı galeriye atıyorum çözünürlük düşüyor ama çalışıyor sağolun hocam:)

Çalışmasına sevindim hocam, cidden eziyet oluyor çünkü uygulamalarla. WhatsApp oldukça hızlı ve pratik sayılır. Rica ederim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...