Ben telefon işinde biraz garanticiyim, ''pecoya sıkodaya para vermem'' diyen dayılar gibi takılıyorum aynı paraya garantili ve japon alırım diye düşünüyorum o yüzdenMi5s parası
Ben telefon işinde biraz garanticiyim, ''pecoya sıkodaya para vermem'' diyen dayılar gibi takılıyorum aynı paraya garantili ve japon alırım diye düşünüyorum o yüzdenMi5s parası
Bazıları seviyor falan ama şu Xperia serisinin tasarımı hiç hoşuma gitmiyorucuza telefon bakanlara güzel bi seçenek
https://www.hepsiburada.com/sony-xperia-z5-dual-sim-sony-turkiye-garantili-p-HBV000002BW29
Özelden yolladım iban knk lalwdşFırlatıyom bir 100 dolares
Beni banlarkn ii krdşMoralim bozuldu sabah sabah ya.
Bir ETS2 oynayayım dedim filan, en son İngiltere’deymişim. Tabii bunu farketmeyen ben direkt sağdan yola çıkınca karşıdan gelen bir elemanla çarpıştık.
Adama kusura bakma filan dedim ama nafile reportlamış, şansa normalde biz yapsak olmaz tam o anda online admin varmış. Yedik banı pazartesine kadar
İtiraz ettim, dedim yav bakın 20 küsür benim reportum var temiz oynamaya çalışıyoruz filan adam diyor karşı kanıtın var mı. Kardeş unuttum unuttum sağımı solumu dedim (Bunlar hep ingiliççe tabii). Adam talebimi reddetti
Hayirlisi olsun erol hocam , ne araç bakacaksiniz ?Selam beyler
Dönüş yolundayım da Gerede İstanbul otobanında ort sürat uygulaması aktif mi bilen var mı?
Bu arada adama ulaşabilirsem İzmit’te babam a araba bakcaz, Bilginize ))
Riad to izmit
tabi zevk meselesi ben 2 bucuk sene kullandim, sıkıldım ama hala begeniyorumBazıları seviyor falan ama şu Xperia serisinin tasarımı hiç hoşuma gitmiyor
abim o benim de listemdeydi de, telefon birazcık uygulamalarla müziklerle resimlerle yüklendi mi hemen şişip sapıtıyormuş. Beni o telefondan bu mevzu caydırdı.ucuza telefon bakanlara güzel bi seçenek
https://www.hepsiburada.com/sony-xperia-z5-dual-sim-sony-turkiye-garantili-p-HBV000002BW29
Abi 4 senedir Z1 kullanıyorum, bende bile öyle sorun yok. Onu atan iyi atmış.abim o benim de listemdeydi de, telefon birazcık uygulamalarla müziklerle resimlerle yüklendi mi hemen şişip sapıtıyormuş. Beni o telefondan bu mevzu caydırdı.
Sorma yahu telefondan bir şey atacağımız sıra illa başka bir sitede resmi boyutlandırmak gerekiyor. İnternetin zor çektiği yerlerde iyice sıkıntı oluyor.
Malesef her telefonda olmuyor lg g4 kullanıyorum çözünürlük 1440×2550 normal bir fotoğrafın ekran görüntüsü 2 mb nin altında olmuyorBoyutlandırma ile uğraşmanıza hiç gerek yok. Çektiğiniz fotoğrafı ekran görüntüsü alın, ekran görüntüsünü sitede direk paylaşabilirsiniz. 1 mb altına iniyor bu sayede.
Malesef her telefonda olmuyor lg g4 kullanıyorum çözünürlük 1440×2550 normal bir fotoğrafın ekran görüntüsü 2 mb nin altında olmuyor
Pek ekran görüntüsü alışkanlığım olmadığı için aklıma gelmemişti hiç. Sonraki sefer öyle denerim bakalım boyut sorunu hallolur belki. Teşekkürler hocamBoyutlandırma ile uğraşmanıza hiç gerek yok. Çektiğiniz fotoğrafı ekran görüntüsü alın, ekran görüntüsünü sitede direk paylaşabilirsiniz. 1 mb altına iniyor bu sayede.
WhatsApp iyi fikir ikinci ekran görüntüsü alsak da olmuyor maalesefEkran görüntüsü üzerine bir ekran görüntüsü daha alınsa? Merak etmedim değil şimdi. İkinci alternatif olarak sadece kedimizin olduğu WhatsApp grubu açıp fotoğrafı WhatsApp’a yönlendirip WhatsApp üzerinden kayıt aldığımızda 1 mb altına inebilir.
Pek ekran görüntüsü alışkanlığım olmadığı için aklıma gelmemişti hiç. Sonraki sefer öyle denerim bakalım boyut sorunu hallolur belki. Teşekkürler hocam
WhatsApp iyi fikir ikinci ekran görüntüsü alsak da olmuyor maalesef
Erkrani yana yatirmak bazen işe yariyor kullandik birkaç kereEkran görüntüsü üzerine bir ekran görüntüsü daha alınsa? Merak etmedim değil şimdi. İkinci alternatif olarak sadece kedimizin olduğu WhatsApp grubu açıp fotoğrafı WhatsApp’a yönlendirip WhatsApp üzerinden kayıt aldığımızda 1 mb altına inebilir.
Erkrani yana yatirmak bazen işe yariyor kullandik birkaç kere
Wp ı şimdi denedim tek kisilik gruba fotoyu attikatn sonra dosyalardan wp>media>images>sent yapıp fotoğrafı galeriye atıyorum çözünürlük düşüyor ama çalışıyor sağolun hocam