Model çok kaliteli gözüküyor. Hangi paket bu?
Bmw diyince nası gaza gelionAynn ondn krdsm
High üstü bol donanımModel çok kaliteli gözüküyor. Hangi paket bu?
Yok abi gayet iyi CX-5'de CX3'de kötüydüCx5 de rezaletti ama
Surtunce hasari görmemek için kormak normal, boya bulaşmış da olabilir ,hiç bisey olmamiş da olabilir bunlar zaten 3 4 takla atmış neye baksınlarİçindekiler Grand Theft Auto oynuyor gibi çıktılar. Ben tamponu sürtsem oluşan hasarı görmemek için yerimden kıpırdamıyorum.
Küçük bir kaza anında verdiğim tepkisizlik:
dakika 6.46
bu hastalık bendede var gtr, e63 amg x6 şahin anadol toros xc60 daha nicesi ama fotoğrafı beceremedim
İçindekiler Grand Theft Auto oynuyor gibi çıktılar. Ben tamponu sürtsem oluşan hasarı görmemek için yerimden kıpırdamıyorum.
Küçük bir kaza anında verdiğim tepkisizlik:
dakika 6.46
Ben sadece VW ve Porsche koleksiyonu yapıyorum. Diğer markalardan illaki 3 5 tane var ama onları saymıyorum. Ozellikle Porsche'de tarihine inen kitaplardan tut Cayenne'in geliştirme işlemlerine varana kadar kitaplarimda var denk geldikçe almaya çalışıyorum o tarz kitapları .bu hastalık bendede var gtr, e63 amg x6 şahin anadol toros xc60 daha nicesi ama fotoğrafı beceremedim
seninki dahada ileri boyutmuş bende ilerde bu tarz bir hayalim var ama şimdilik daha küçük takılıyorum.Ben sadece VW ve Porsche koleksiyonu yapıyorum. Diğer markalardan illaki 3 5 tane var ama onları saymıyorum. Ozellikle Porsche'de tarihine inen kitaplardan tut Cayenne'in geliştirme işlemlerine varana kadar kitaplarimda var denk geldikçe almaya çalışıyorum o tarz kitapları .
neden hocam memnun degil misinizDual olmayanını kullanıyorum birde bana sor
ben de 2.5 sene z3 kullandim hic sıkıntısı olmadı(3 gün once dusup kirilmasi disinda )abim o benim de listemdeydi de, telefon birazcık uygulamalarla müziklerle resimlerle yüklendi mi hemen şişip sapıtıyormuş. Beni o telefondan bu mevzu caydırdı.
neden hocam memnun degil misiniz
Crossland/mokka x olması muhtemel
Resimdeki arabanın marka modelini bilen var mı. Ortada büyük iddia var arkadaşlar yardım edin. @Garaj TV hocam senden beklentim büyük
Resimdeki arabanın marka modelini bilen var mı. Ortada büyük iddia var arkadaşlar yardım edin. @Garaj TV hocam senden beklentim büyük
İnternette baktım da, Mokka x sanırım, crossland x lerde benzin ve hararet göstergesinin okları düşey hareket ediyor.
Mokka x veya crossland x olması lazım. grandland x de hız,devir ve ekranın üstünde gümüş bir eklenti vardı diye hatırlıyorum.
İnternette baktım da, Mokka x sanırım, crossland x lerde benzin ve hararet göstergesinin okları düşey hareket ediyor.