Geyik Başlığı 4

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Cagdas Cag

Panpa
Destekçi
10 Şub 2017
2,840
6,727
4,520
Marka
Audi
IMG_2033.PNG
 

kenblock

Panpa
Beta Programı
24 Ocak 2017
5,302
1
9,457
4,970
kocaeli
Ekran görüntüsü üzerine bir ekran görüntüsü daha alınsa? Merak etmedim değil şimdi. İkinci alternatif olarak sadece kedimizin olduğu WhatsApp grubu açıp fotoğrafı WhatsApp’a yönlendirip WhatsApp üzerinden kayıt aldığımızda 1 mb altına inebilir.
Kedim yok nasıl grup acacagim ? [emoji16]

Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
  • Beğeni
Tepkiler: FurkanKarka

Sailor

Kaptan
Beta Programı
6 Kas 2016
12,004
26,074
6,520
istanbul
Marka
Nissan
Böyle kalması daha hayrına. Mazda şuan araçlarında hem altyapıya hem malzeme kalitesine hem donanıma bu derece kasabiliyorsa üretim adetini diğer markalara göre daha düşük tutuyor olmasından, üretim maliyeti korkusunu daha az yaşıyor olmasından kaynaklı. Diğer markaların zihniyetinde direkt onların satış adetleriyle rekabet içeren bir üretime girmiş olsaydı altyapısal kaliteyi korusa da başka yerlerden kısmak zorunda kalırdı. Böylesi inan daha iyi.
seni mazda satis bolumune koysalar varya of diyim
 

Cenk

Galatasaray
Beta Programı
8 Eyl 2016
18,282
45,924
6,820
Zonguldak
Marka
Ford
seni mazda satis bolumune koysalar varya of diyim
Estagfurullah kaptan :D Bu ülkede araba sattıran şey maalesef ki ürünün parasıdır. Parası uygun olmadıktan sonra ne anlatırsan anlat satış yapmak zor. Kimseyi de yargılamam. Dünyanın en büyük otomotiv şirketlerinden birisi olan vw grubu, en çok özendiği aracına sadece bağımsız süspansiyonu bile standart olarak 1 nesil sunabildi. İnsanlar elektronik sistemlere, donanımlara, iç mekanda kullanılan malzeme kalitesine bakıyor eyvallah ama bunların maliyeti altyapısal maliyetler yanında hiç bir şey. Bu acımasız piyasada bak mk4 focus'un hangi arka süspansiyonu kullanacağını kestiremiyorum. Direnmek zor çünkü. Premium marka olup maliyet korkusunu en az düzeyde yaşasan belki biraz daha rahatlarsın ama normal markalar için bu daha zor. İnşaallah ne ford ne mazda bozmaz kendini.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım