Kedim yok nasıl grup acacagim ? [emoji16]Ekran görüntüsü üzerine bir ekran görüntüsü daha alınsa? Merak etmedim değil şimdi. İkinci alternatif olarak sadece kedimizin olduğu WhatsApp grubu açıp fotoğrafı WhatsApp’a yönlendirip WhatsApp üzerinden kayıt aldığımızda 1 mb altına inebilir.
Ben de snapchatten düşürüyorum bazen
Ahjshakhd snapchatten kızlarla bişiler yapml da olablrm taniAdamlıq
Note 4 kullanıyorum. Ekran piksel değeri yüksek bildiğim kadarıyla ama bir ara muhakkak deneyeceğim bakalımUmarım ekran görüntüsü sizde olumlu yanıt verir. Eğer telefonunuzun ekranı çok yüksek piksel sayısına sahip değilse olacaktır. Rica ederim
Ben de snapchatten düşürüyorum bazen
Masallah cok tatliymisKedi yoksa evde bulduğunuz bir böcek, sinek olabilir moralim düzeldi asicicikuşduman’ı verelim size.
Ekli dosyayı görüntüle 12265
Masallah cok tatliymis
Yokluktan bunlari yaziyorsun demi ici fesat seniUçan kuşa yürümeye başlamışsın
PuahhahahahjajahahahahahUçan kuşa yürümeye başlamışsın
O zaman yeni renklenmiş sanırım benim dikkatimi çekmemişti gök kuşağı gibi güzel olmuşSınır hep vardı, bende şikayetçiyim sınırdan
Kedi yoksa evde bulduğunuz bir böcek, sinek olabilir moralim düzeldi asicicikuşduman’ı verelim size.
Ekli dosyayı görüntüle 12265
De getPuahhahahahjajahahahahah
[emoji38] arabasizlik birkaç gun zor gelir size hocam
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
seni mazda satis bolumune koysalar varya of diyimBöyle kalması daha hayrına. Mazda şuan araçlarında hem altyapıya hem malzeme kalitesine hem donanıma bu derece kasabiliyorsa üretim adetini diğer markalara göre daha düşük tutuyor olmasından, üretim maliyeti korkusunu daha az yaşıyor olmasından kaynaklı. Diğer markaların zihniyetinde direkt onların satış adetleriyle rekabet içeren bir üretime girmiş olsaydı altyapısal kaliteyi korusa da başka yerlerden kısmak zorunda kalırdı. Böylesi inan daha iyi.
Estagfurullah kaptan Bu ülkede araba sattıran şey maalesef ki ürünün parasıdır. Parası uygun olmadıktan sonra ne anlatırsan anlat satış yapmak zor. Kimseyi de yargılamam. Dünyanın en büyük otomotiv şirketlerinden birisi olan vw grubu, en çok özendiği aracına sadece bağımsız süspansiyonu bile standart olarak 1 nesil sunabildi. İnsanlar elektronik sistemlere, donanımlara, iç mekanda kullanılan malzeme kalitesine bakıyor eyvallah ama bunların maliyeti altyapısal maliyetler yanında hiç bir şey. Bu acımasız piyasada bak mk4 focus'un hangi arka süspansiyonu kullanacağını kestiremiyorum. Direnmek zor çünkü. Premium marka olup maliyet korkusunu en az düzeyde yaşasan belki biraz daha rahatlarsın ama normal markalar için bu daha zor. İnşaallah ne ford ne mazda bozmaz kendini.seni mazda satis bolumune koysalar varya of diyim