azalır. Yani ben öyle biliyorum.İrtifa arttıkça basınç artar mı azalır mı
azalır. Yani ben öyle biliyorum.İrtifa arttıkça basınç artar mı azalır mı
Rica ederim.. Dediğim gibi ağır hasar kayıtlı araçlar tekrar trafiğe çıkartılabilse de her sigorta şirketi ona kasko yapmaz. Ağır hasarlı aracı alıp toparladıktan sonra 2 parça boya v.s diye belirtiyorlar ama bu göstermelik, tamamen çakallık anlayacağın.Bilgilendirme için sağolun, ben ağır hasarlı toplanmış şekilde olanları nasıl alıp sigorta yapılıyor diye merak ediyordum. Gördüğüm ilanlarda 2 parça boya deyip ağır hasarlı nasıl olduğunu merak etmiştim. Zaten aldığın zaman satması büyük sıkıntı bu tarz araçları.
Ters orantı var, azalıyor.İrtifa arttıkça basınç artar mı azalır mı
Hocaların var öyle inatları ama daha ilk okulda Toricelli deneyi ile anlatıyorlardı, yüksekte basınç azalıyor diye.
Haydi hayırlı, uğurlu olsun. Allah yolunu açık etsin, pişman etmesin inşaallah hocam.Hayırlısı bu sabah itibariyle Almanya'da yaşama ve çalışma için el sıkıştık. Zorlu süreç şimdi başlayacak olsa da bir karar verebilmiş olmak güzel.
Ben herseye uyuyorumda digerleri cikhanı buluşuyorduk
Ben herseye uyuyorumda digerleri cik
Dün kaptanla @Porsche yle bulusucaktik son anda iptal olduhanı buluşuyorduk
Hayırlı olsun abi, Allah yardımcın olsun başarılarHayırlısı bu sabah itibariyle Almanya'da yaşama ve çalışma için el sıkıştık. Zorlu süreç şimdi başlayacak olsa da bir karar verebilmiş olmak güzel.
Kafadan kayması fenaLeon FR nasıl bilirsiniz?
Allah yolunu açık etsin.Hayırlısı bu sabah itibariyle Almanya'da yaşama ve çalışma için el sıkıştık. Zorlu süreç şimdi başlayacak olsa da bir karar verebilmiş olmak güzel.
trim sesi, birde mk2 mi mk3 mü?Leon FR nasıl bilirsiniz?